- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.452
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.561
Şu pandemi vakti midye çok cesurca. Denizin mikrobu ile besleniyor o hayvan zaten.Canım midye istedi burda bıryer var Canakkaleden arada midye geliyor, gelmıs.
Gıttım midye yemek ıcın
Denizdeki mikrobun korona yaptıgını duymadım hıc millet her gun denızde hepsi de saglıklıŞu pandemi vakti midye çok cesurca. Denizin mikrobu ile besleniyor o hayvan zaten.
Korona suda yaşar mı ki bilemedim. Midye sürmem ağzıma, ne ile beslendiğini öğrendiğimden beri.Denizdeki mikrobun korona yaptıgını duymadım hıc millet her gun denızde hepsi de saglıklı
Denız suyunun koronaya etkisi var mı ki?
Hayatım boyunca hıc saglıklı beslenmedım gunde bir paket sigara ıcıyorum uc dort turk kahvem on tane falan nescafem var.Korona suda yaşar mı ki bilemedim. Midye sürmem ağzıma, ne ile beslendiğini öğrendiğimden beri.
Anammmm, kız gençliğine yazık az durHayatım boyunca hıc saglıklı beslenmedım gunde bir paket sigara ıcıyorum uc dort turk kahvem on tane falan nescafem var.
Mıdyeye gelene kadar bırakmam gereken baska kotu alışkanlıklarım var
Otur midye ye ama mesela fosur fosur sıgara ıcme. Ama nerdeeeee..
Hos ben sigarayı seviyorum bırakmayı simdıye kadar denemedim. Aklımdan hep gecer ama
Keşke ya. Bir kahve içer iki lafın belini kırardık.Keske yakın mesafelerde yasasak
Filtre kahveyi hıc sevemedim ben, turk kahvesi ve nescafe nın ucu bir arkadasından baska kahve ıcemiyorum. Cayda mesela sadece normal cay ıcerım. Dıger bitki caylarını sevmem hıc.Anammmm, kız gençliğine yazık az durMesela sadece sigarayı bıraksan bebek gibi olursun, cilde saça çok zarar veriyor.
Hoş, bende de kilo var, biraz abur cubur seviyom, kahve severim. Biraz pahalı ama filtre kahve öneririm neskafe yerine.
Hacamat yaptır, hayvan gibi toksin çıkacak senden. Bende çıktı. Çünkü abur cuburu fazla abartıyorumFiltre kahveyi hıc sevemedim ben, turk kahvesi ve nescafe nın ucu bir arkadasından baska kahve ıcemiyorum. Cayda mesela sadece normal cay ıcerım. Dıger bitki caylarını sevmem hıc.
Bagımlılık cok fena. Sabah gozumu acar acmaz once sigara yakıp bir nescafe ıcıyorum sonra cıkıyorum evden.
Kimseye tavsiye etmem elbette en guzelı ıcmemek ama, ıcmezsem de bombos olucam gibi geliyor bana
Abur cuburu kesmezsen veremezsin kilo.. Kilo aldım dedıgın ıcın diyorum bunuHacamat yaptır, hayvan gibi toksin çıkacak senden. Bende çıktı. Çünkü abur cuburu fazla abartıyorum
31. ben hep böyleydim. Hiç zayıf olmadım.Abur cuburu kesmezsen veremezsin kilo.. Kilo aldım dedıgın ıcın diyorum bunu
Kilo vermenin basında abur cuburu bırakmak geliyor bılıyosun
Kac yasındasın
35ten sonra kilo verme ısı zorlasıyor
Sanırım acele etmem lazım. Menopoz falan da şişiriyor.35ten sonra kilo verme ısı zorlasıyor
Aynen bugun bende denizde midyeci gordüm almak istedim ama dedim yapma dur bilmiyorsun temiz mi yapmışlarCanım midye istedi burda bıryer var Canakkaleden arada midye geliyor, gelmıs.
Gıttım midye yemek ıcın
Menapoz ıcın daha yolun var ama, bundan Oncekı senelerde kilo vericem dedıgımde verirdim sıp dıye.Sanırım acele etmem lazım. Menopoz falan da şişiriyor.
Benim yedıgım yer temiz yıllardır bildigim yer balık yemeye gıttıgım bir yer. Tanıdık.Aynen bugun bende denizde midyeci gordüm almak istedim ama dedim yapma dur bilmiyorsun temiz mi yapmışlarbenm yerimede bol bol yeseydn
İşten gelince sadece onunla ilgileniyorum eksikliği mi hissetmesin diyeYaaacanım benım
Annemde calısırdı Calciferr benım, hep ozler bende kapıda beklerdim annemi
Onu cok ıyı anlıyorum
Benim icin öp oglunu sarılarak ♥♥
Yani o zamana kadar bünyeyi oturtmam lazım yoksa kötü bir yaşlılık dönemi beni bekliyor.Menapoz ıcın daha yolun var ama, bundan Oncekı senelerde kilo vericem dedıgımde verirdim sıp dıye.
Arkadaslarım uyuz olurdu.
Ama simdi, mesela bu sene.
Diyet yaptım rejim yaptım, yok yani.
2 - 3 kilo anca verebildim bıraz salınca onlarıda aldım geri zaten.
Yas ilerleyince verilmiyor derdi buyukler, dogru diyorlarmıs bu sene ben kilo veremedim
Ahhaha iste hem canmz cektii hem de yiyemedkBenim yedıgım yer temiz yıllardır bildigim yer balık yemeye gıttıgım bir yer. Tanıdık.
Zaten geldıgını kendileri haber verdiler.
Yoldan gecen bırınden asla yemem mıdye
Benı de.....Yani o zamana kadar bünyeyi oturtmam lazım yoksa kötü bir yaşlılık dönemi beni bekliyor.
Aynen ya ayagının altı sahil senın.. Ne zaman istersen yersin ohhhAhhaha iste hem canmz cektii hem de yiyemedkbenimde güzel yapan yerlerm var orada yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?