Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Denizdeki mikrobun korona yaptıgını duymadım hıc millet her gun denızde hepsi de saglıklı
Denız suyunun koronaya etkisi var mı ki?
Korona suda yaşar mı ki bilemedim. Midye sürmem ağzıma, ne ile beslendiğini öğrendiğimden beri.

Korona suda yaşar mı ki bilemedim. Midye sürmem ağzıma, ne ile beslendiğini öğrendiğimden beri.
Hayatım boyunca hıc saglıklı beslenmedım gunde bir paket sigara ıcıyorum uc dort turk kahvem on tane falan nescafem var.
Mıdyeye gelene kadar bırakmam gereken baska kotu alışkanlıklarım var
Otur midye ye ama mesela fosur fosur sıgara ıcme. Ama nerdeeeee..
Hos ben sigarayı seviyorum bırakmayı simdıye kadar denemedim. Aklımdan hep gecer ama

Anammmm, kız gençliğine yazık az dur Mesela sadece sigarayı bıraksan bebek gibi olursun, cilde saça çok zarar veriyor.

Hoş, bende de kilo var, biraz abur cubur seviyom, kahve severim. Biraz pahalı ama filtre kahve öneririm neskafe yerine.

Filtre kahveyi hıc sevemedim ben, turk kahvesi ve nescafe nın ucu bir arkadasından baska kahve ıcemiyorum. Cayda mesela sadece normal cay ıcerım. Dıger bitki caylarını sevmem hıc.

Bagımlılık cok fena. Sabah gozumu acar acmaz once sigara yakıp bir nescafe ıcıyorum sonra cıkıyorum evden.
Kimseye tavsiye etmem elbette en guzelı ıcmemek ama, ıcmezsem de bombos olucam gibi geliyor bana

Hacamat yaptır, hayvan gibi toksin çıkacak senden. Bende çıktı. Çünkü abur cuburu fazla abartıyorum

Hacamat yaptır, hayvan gibi toksin çıkacak senden. Bende çıktı. Çünkü abur cuburu fazla abartıyorum
Abur cuburu kesmezsen veremezsin kilo.. Kilo aldım dedıgın ıcın diyorum bunu
Kilo vermenin basında abur cuburu bırakmak geliyor bılıyosun
Kac yasındasın

Abur cuburu kesmezsen veremezsin kilo.. Kilo aldım dedıgın ıcın diyorum bunu
Kilo vermenin basında abur cuburu bırakmak geliyor bılıyosun
Kac yasındasın
31. ben hep böyleydim. Hiç zayıf olmadım.

Canım midye istedi burda bıryer var Canakkaleden arada midye geliyor, gelmıs.
Gıttım midye yemek ıcın
Aynen bugun bende denizde midyeci gordüm almak istedim ama dedim yapma dur bilmiyorsun temiz mi yapmışlar benm yerimede bol bol yeseydn

Sanırım acele etmem lazım. Menopoz falan da şişiriyor.
Menapoz ıcın daha yolun var ama, bundan Oncekı senelerde kilo vericem dedıgımde verirdim sıp dıye.
Arkadaslarım uyuz olurdu.
Ama simdi, mesela bu sene.
Diyet yaptım rejim yaptım, yok yani.
2 - 3 kilo anca verebildim bıraz salınca onlarıda aldım geri zaten.
Yas ilerleyince verilmiyor derdi buyukler, dogru diyorlarmıs bu sene ben kilo veremedim

Aynen bugun bende denizde midyeci gordüm almak istedim ama dedim yapma dur bilmiyorsun temiz mi yapmışlar benm yerimede bol bol yeseydn
Benim yedıgım yer temiz yıllardır bildigim yer balık yemeye gıttıgım bir yer. Tanıdık.
Zaten geldıgını kendileri haber verdiler.
Yoldan gecen bırınden asla yemem mıdye

Yaaa canım benım
Annemde calısırdı Calciferr benım, hep ozler bende kapıda beklerdim annemi
Onu cok ıyı anlıyorum
Benim icin öp oglunu sarılarak ♥♥
İşten gelince sadece onunla ilgileniyorum eksikliği mi hissetmesin diye

Yani o zamana kadar bünyeyi oturtmam lazım yoksa kötü bir yaşlılık dönemi beni bekliyor.

Benim yedıgım yer temiz yıllardır bildigim yer balık yemeye gıttıgım bir yer. Tanıdık.
Zaten geldıgını kendileri haber verdiler.
Yoldan gecen bırınden asla yemem mıdye
Ahhaha iste hem canmz cektii hem de yiyemedk benimde güzel yapan yerlerm var orada yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…