Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Denizdeki mikrobun korona yaptıgını duymadım hıc millet her gun denızde hepsi de saglıklı
Denız suyunun koronaya etkisi var mı ki?

Suda yaşayabiliyormuş korona. Atık sulardaki korona virüsü miktarı paylaşılıyor internette 9 canlı resmen gudubet şey.

İnan kısıtlı vakitte kaliteli zaman geçirmek, çok ama boş zaman geçirmekten daha faydalı
Kitapları var onları okuyoruz beraber. Mutfak dağınıksa beraber topluyoruz. Bir şekilde açığı kapatmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Suda yaşayabiliyormuş korona. Atık sulardaki korona virüsü miktarı paylaşılıyor internette 9 canlı resmen gudubet şey.
Ama ekstra bir riski olsaydı yasaklanırdı ya Kadıncağızın canı çekmiş yemiş şimdi üzdüm gibi hissettim seni yangın

Ama ekstra bir riski olsaydı yasaklanırdı ya Kadıncağızın canı çekmiş yemiş şimdi üzdüm gibi hissettim seni yangın
Ahahahahsfhjk kendi kendine cevap vereni de ilk defa gördüm güldürdün benii yazan kim delfi ama diye cevplayan kim yine delfi

Yok canım hıc uzulmedım yırmı tane yedim eve gelirken de on tane almıstım yedım dort tanesini sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…