- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.581
Denizdeki mikrobun korona yaptıgını duymadım hıc millet her gun denızde hepsi de saglıklı
Denız suyunun koronaya etkisi var mı ki?
İnan kısıtlı vakitte kaliteli zaman geçirmek, çok ama boş zaman geçirmekten daha faydalıİşten gelince sadece onunla ilgileniyorum eksikliği mi hissetmesin diye
Kitapları var onları okuyoruz beraber. Mutfak dağınıksa beraber topluyoruz. Bir şekilde açığı kapatmaya çalışıyorum elimden geldiğinceİnan kısıtlı vakitte kaliteli zaman geçirmek, çok ama boş zaman geçirmekten daha faydalı
Ama ekstra bir riski olsaydı yasaklanırdı yaSuda yaşayabiliyormuş korona. Atık sulardaki korona virüsü miktarı paylaşılıyor internette9 canlı resmen gudubet şey.
Ahahahahsfhjk kendi kendine cevap vereni de ilk defa gördüm güldürdün benii yazan kim delfi ama diye cevplayan kim yine delfiAma ekstra bir riski olsaydı yasaklanırdı yaKadıncağızın canı çekmiş yemiş şimdi üzdüm gibi hissettim seni yangın
Kendine aşıkAhahahahsfhjk kendi kendine cevap vereni de ilk defa gördüm güldürdün benii yazan kim delfi ama diye cevplayan kim yine delfi
Ahahahahsfhjk kendi kendine cevap vereni de ilk defa gördüm güldürdün benii yazan kim delfi ama diye cevplayan kim yine delfi
Ekleme ve düzeltme amaçlı yapıyorum ya ben hepKendine aşık
Yoo böyle çok daha güzel oluyorEkleme ve düzeltme amaçlı yapıyorum ya ben hepTuhaf mı duruyor?
Editlersem görmezdiniz diye düşündüm
Yok canım hıc uzulmedım yırmı tane yedim eve gelirken de on tane almıstım yedım dort tanesini sımdıAma ekstra bir riski olsaydı yasaklanırdı yaKadıncağızın canı çekmiş yemiş şimdi üzdüm gibi hissettim seni yangın
Şu an iyi misin?Yok canım hıc uzulmedım yırmı tane yedim eve gelirken de on tane almıstım yedım dort tanesini sımdı
Cok sukur, midye yedım dıye olmemı falan beklemiyorsunuz dı mıŞu an iyi misin?
En basitinden ishal yapıyor fazla yiyince.Cok sukur, midye yedım dıye olmemı falan beklemiyorsunuz dı mı
Aman dur agzından yel alsınEn basitinden ishal yapıyor fazla yiyince.
EvetBeni özlediniz miii
Bu mu kuru bir evet mi hıhhh
EveeetBeni özlediniz miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?