- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.601
Ahh kuzum benim bemde çok özledim sizi ya takipteydim ammaEveeetKimseyle çeyiz konuşamadım kaç gündür
Bir tek kocama ve çocuklarıma cıvıyorum. Kalan herkese öküzüm.Sevgiline falan böyle deme valla
Hosgeldin tatlımBeni özlediniz miii
Ayy yazık adama kesin onada böylesinBir tek kocama ve çocuklarıma cıvıyorum. Kalan herkese öküzüm.
Asıl onlar uğraşmasın damarıma bastılarHosgeldin tatlımbidaha ugrasma sakın kimseyle
Yok işte, bir tek kocama ve çocuklarımaAyy yazık adama kesin onada böylesin
İyi bare ama sen yinede bana öküz olmaYok işte, bir tek kocama ve çocuklarımaoluyorum.
Beni lazer etAsıl onlar uğraşmasın damarıma bastılaraslan kadınıyla uğraşılmaz yerim yerim adamı
Agaghffhnmfhjk doğru valla yedin ama ban yedinAsıl onlar uğraşmasın damarıma bastılaraslan kadınıyla uğraşılmaz yerim yerim adamı
Beni lazer et
Elektra büyük olay kaçırdı
Bu saatte puhahaha diye böğürmemek için zor tuttum kendimi
Pişman değilim çok damarıma basıldı hakaret etti üstüne mesajları ekliyordu siliyordu ona deli oldumAgaghffhnmfhjk doğru valla yedin ama ban yedin
Ne ne kaçırdım hemen anlatElektra büyük olay kaçırdı
Sen istiyor lazer verecek yüz liraBeni lazer et
Biri dün konu açtı. Lazer epilasyoncu imiş. Fas'lı irkek müşterisi varmış. Flört öz konuşmuş adam. 2.seansa sevgilisi ile gelmiiiiiş.Ne ne kaçırdım hemen anlat
Lazerle ne yapıyolarmişSen istiyor lazer verecek yüz lira
Duj out lazer in
Özelden atsana konuyuBiri dün konu açtı. Lazer epilasyoncu imiş. Fas'lı irkek müşterisi varmış. Flört öz konuşmuş adam. 2.seansa sevgilisi ile gelmiiiiiş.
Bugün de aynı konuyu açmış. Adamın sevgilisini aradan çıkartarak. Millet yemedi tabi. Olay koptu.
Link mi atayımÖzelden atsana konuyu
Dıkşın dıkşınLazerle ne yapıyolarmiş
Evet kuzu ıkı konusunuda at bakamLink mi atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?