- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Canim yingicim (Not behlül style)Uslu bir görümce olursan şirinleri ayy triliçemi görebilirsin
Ana konudan uzaklaştın.. Amaç görümcelik değil çift olmak olacaktı..Benim de gorumceliğim az değildir ama trileçe için bir muddet cici kizi oynarim ahahahhaha
Burda yapamıyorum ki... Anneme cocuk baktıran gelinden nefret edip, kardesımı paylasamamam lazım. Anca tatmin olurumBurda yapiyon bosver
Aferinn böyle akıllı bir öğrenci olYok valla tek ustam sensin ağzımdan kaçtı. Hayatımdaki tek usta sensin. Öncekiler hep dalgasınaydı sen ömürlüqsünnn
Iste lexacomanderi çift yapicamAna konudan uzaklaştın.. Amaç görümcelik değil çift olmak olacaktı..
Şimdi oralar yemyeşil, sakin huzurlu, kocanın ayaklarını yıka, alttan al canımlarla doludur.Hanımlar Kk'nın tüm agresif hatunları burdabdv ye kimse boşanın yazmıyordur şimdi... Boşanma oranlarında ciddi düşüş bekliyorum biz burdayken
Benim bir arkadaş var, o da bacın sayılır tanıştırayım onu da düşün olur mu?(Cidden arkadaşı kastediyorum bu kez)Iste lexacomanderi çift yapicamBiz baciyi gardasi da dusunuruz
Ulan kimin eli kimin cebinde belli değilCanim yingicim (Not behlül style)
Bide sık sık evlerine gidip yatiya kalmaliydin doğruBurda yapamıyorum ki... Anneme cocuk baktıran gelinden nefret edip, kardesımı paylasamamam lazım. Anca tatmin olurum
Hanımlar Kk'nın tüm agresif hatunları burdabdv ye kimse boşanın yazmıyordur şimdi... Boşanma oranlarında ciddi düşüş bekliyorum biz burdayken
Çekirgem bu arada gözüm hep üzerinde... Yorumlarını dikkatle takip ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.. Bazen öyle keskin yorumlar yapıyorsun ki diyorum olmuş bu çekirge başarmışımŞimdi oralar yemyeşil, sakin huzurlu, kocanın ayaklarını yıka, alttan al canımlarla doludur.
Tövbeee beni o sari behlulle karistirmayinUlan kimin eli kimin cebinde belli değil
Durumumuz vahim ben dün slim sigara içen hatunumuza sulandım bugün sen müstakbel yengene sulanıyorsun
Dün gece gelen bir öneriye göre kırmızı dantelli gecelik de olurmuş. :)Ben evlenip leopar desenli tayt giyip halıları gırgırlayamam gibi geliyor
Ahahaha valla başlasam şimdi Sabaha kocayı kapıya koyarsınızAhahah burdaki evlilerden baslayabilirsin:)) simdilik 3 kisiyiz :)) eksik saymadiysam tabe:)
Sessizce takiliyoruz burda :)))
Ben gorumcelikten p...z...n...klige evriliyorum gini hissettim bir anBenim bir arkadaş var, o da bacın sayılır tanıştırayım onu da düşün olur mu?(Cidden arkadaşı kastediyorum bu kez)
Benim beyaz dantelli gecelikler favorim ama kırmızıda alayım sürekli aynı olmasınDün gece gelen bir öneriye göre kırmızı dantelli gecelik de olurmuş. :)
Ben evlenip leopar desenli tayt giyip halıları gırgırlayamam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?