Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ay ayni ben. Su an yasadigim durumun aynisi. Hatta bogazim tahris olmus gibi ve öksürme donemine girmis bulunmaktayim. .
3 gundür icim icimi yedi. Bugün kendi kendime emin oldum artik, gastritten dolayi genzimse yanma sonra kuruluk ve öksürme olustu

Doktora gitmeniz lazım ama M MrsDelfino senın de.
Bogazınıza gelen o eksısuyun zararı var.

Ben bir haftadır mide ilacı kullanıyorum çok daha iyiyim. Boğaz ağrım da kalmadı gerçekten. Yarın gidip bir iki aylık yetecek mide ilacı yazdırmayı düşünüyorum . Kuru öksürük başlamıştı o da geçti. Gerçekten midedenmiş hepsi. Aç karna mideyi iyileştiren bir hap bir de günde 4 ölçek şurup içiyorum şimdi. Siz de aksatmayın.

Gittim ben Boynum için iğne vurulmaya gitmiştim geçen hafta. Mide ilaçlarını da vitaminlerimi de yazdırıverdim. Bir haftada bitti ama şurup işte, günde 40 ml içince . Yarın başka eczane işlerim var hazır, aile hekimine uğrayıp 4-5 tane şurup yazdırayım diyorum.

Şoyleki ben basta sac dökulmem ve halsizlik cok diye gittim. Kan aldi doktor demirden süphelenerek. Bi kac güne gastritimde azdi. Ben tabii tamamen unutmusum gastriti. Kan sonuclarim gayet normal cikti.
Gastrit aklima gelmedi , mide bulantisi ve karin agrisi var diyince doktor korona olma ihtimali var , evde durun dedi.
Halbuki gastritimi sôylemeyi tamamen unuttum. Bugün 3. Gün anladim.
Ama izine cikti doktorum. Anca haftaya carsamba gidebilirim tekrar. Baska bi doktora.

Hobilerimin arasında hekime gıdıp ılac yazdırmak var agagahahahaahah

Gastriti unutma olası baska ılac kullanımında dahi sana mide koruyucu verecek doktor.
O eksisu asitli bir su ve Bı sure sonra tahris ediyor bogazını.
Cok gecmıs olsun

Bugün bende mide koruyucu aldim bi tane. Ama sanirim daha iyi bi hap kullanmam gerek. Doktorum eskiden bi hap yazmisti. Cok iyi gelmisti. Insallah tekrar iyi gelen biseyler bulabilirim

Alerji ilaçlarıyla birlikte takviye vs dahil günde 9-10 hap içiyordum bir ara . Bünyenin sağlam olmaması çok kötü bir şey.
Olsun yine de biseyler yapıyorsun hekime gitmek ılac almak. Bak ben gıdıp vitaminleri soyleyecektım, hala gıdemedım
Bosvermıyosun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…