- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.451
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.621
Arıyorum d urEvet kuzu ıkı konusunuda at bakam
ZuhahhaahjajaSen istiyor lazer verecek yüz lira
Duj out lazer in
Attım şu an. Kilitli ya. Baya geriye gitmiş
Attılar attılar
Nişanlımın belalı eski nişanlısı konusunu da attim.
İki konuda amma absürt yaNişanlımın belalı eski nişanlısı konusunu da attim.
O da amma değişik nişanlısı eski nişanlısının özel videolarını silmemiş eski kıza sarıyorNişanlımın belalı eski nişanlısı konusunu da attim.
Marttan beri gidemedim zaten ciddi sorunlar da yaşamama rağmenmide ilacı ve vitamin yazdırmam lazım aile hekimine. Ona bile tırsıyorum. Gastrit şeklinde bende, yani midedeki asit yemek borusuna geliyor o yüzden boğaz ağrısı yapıyormuş. Bu süreçte boğaz ağrısı gerdi de bir de... Akşama kadar yatıyordum boğaz ağrısı ve halsizlikten. Korona olma olasılığını düşünüyordum başta alerjiyi de bilmeme rağmen
Öyle deme, irkek kolay bulunmuyorO da amma değişik nişanlısı eski nişanlısının özel videolarını silmemiş eski kıza sarıyorNişanlın adam değil ki
Doktora gitmeniz lazım ama M MrsDelfino senın de.Ay ayni ben. Su an yasadigim durumun aynisi. Hatta bogazim tahris olmus gibi ve öksürme donemine girmis bulunmaktayim. .
3 gundür icim icimi yedi. Bugün kendi kendime emin oldum artik, gastritten dolayi genzimse yanma sonra kuruluk ve öksürme olustu
Tee allahım yaÖyle deme, irkek kolay bulunmuyor
Ben bir haftadır mide ilacı kullanıyorum çok daha iyiyim. Boğaz ağrım da kalmadı gerçekten. Yarın gidip bir iki aylık yetecek mide ilacı yazdırmayı düşünüyorumAy ayni ben. Su an yasadigim durumun aynisi. Hatta bogazim tahris olmus gibi ve öksürme donemine girmis bulunmaktayim. .
3 gundür icim icimi yedi. Bugün kendi kendime emin oldum artik, gastritten dolayi genzimse yanma sonra kuruluk ve öksürme olustu
Gittim ben
Hobilerimin arasında hekime gıdıp ılac yazdırmak var agagahahahaahahBen bir haftadır mide ilacı kullanıyorum çok daha iyiyim. Boğaz ağrım da kalmadı gerçekten. Yarın gidip bir iki aylık yetecek mide ilacı yazdırmayı düşünüyorum. Kuru öksürük başlamıştı o da geçti. Gerçekten midedenmiş hepsi. Aç karna mideyi iyileştiren bir hap bir de günde 4 ölçek şurup içiyorum şimdi. Siz de aksatmayın.
Gittim benBoynum için iğne vurulmaya gitmiştim geçen hafta. Mide ilaçlarını da vitaminlerimi de yazdırıverdim. Bir haftada bitti ama şurup işte, günde 40 ml içince . Yarın başka eczane işlerim var hazır, aile hekimine uğrayıp 4-5 tane şurup yazdırayım diyorum.
Alerji ilaçlarıyla birlikte takviye vs dahil günde 9-10 hap içiyordum bir araHobilerimin arasında hekime gıdıp ılac yazdırmak var agagahahahaahah
Gastriti unutma olası baska ılac kullanımında dahi sana mide koruyucu verecek doktor.Şoyleki ben basta sac dökulmem ve halsizlik cok diye gittim. Kan aldi doktor demirden süphelenerek. Bi kac güne gastritimde azdi. Ben tabii tamamen unutmusum gastriti. Kan sonuclarim gayet normal cikti.
Gastrit aklima gelmedi , mide bulantisi ve karin agrisi var diyince doktor korona olma ihtimali var , evde durun dedi.
Halbuki gastritimi sôylemeyi tamamen unuttum. Bugün 3. Gün anladim.
Ama izine cikti doktorum. Anca haftaya carsamba gidebilirim tekrar. Baska bi doktora.
Ben bir haftadır mide ilacı kullanıyorum çok daha iyiyim. Boğaz ağrım da kalmadı gerçekten. Yarın gidip bir iki aylık yetecek mide ilacı yazdırmayı düşünüyorum. Kuru öksürük başlamıştı o da geçti. Gerçekten midedenmiş hepsi. Aç karna mideyi iyileştiren bir hap bir de günde 4 ölçek şurup içiyorum şimdi. Siz de aksatmayın.
Olsun yine de biseyler yapıyorsun hekime gitmek ılac almak. Bak ben gıdıp vitaminleri soyleyecektım, hala gıdemedımAlerji ilaçlarıyla birlikte takviye vs dahil günde 9-10 hap içiyordum bir ara. Bünyenin sağlam olmaması çok kötü bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?