Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gastriti unutma olası baska ılac kullanımında dahi sana mide koruyucu verecek doktor.
O eksisu asitli bir su ve Bı sure sonra tahris ediyor bogazını.
Cok gecmıs olsun
Aynen o durumdayim zaten. Tahris var su an bogazimda. Yavastan öksürük. Evde mide koruyucu var. Onunla idare ettim bugün.

Olsun yine de biseyler yapıyorsun hekime gitmek ılac almak. Bak ben gıdıp vitaminleri soyleyecektım, hala gıdemedım
Bosvermıyosun en azından

Boşverince hasta oluyorsun sen de git bak, B12 cidden çok önemli. Şakaya gelmez.

Annemin rahatsızlığı yüzünden pimpiriklileştim ben de. Anneden kıza direkt aktarılan bir genmiş Alzheimer’ın erken yaşta çıkması. Olabildiğince erteleme çabasındayım ben de işte.

Son düzenleme:
Aynen o durumdayim zaten. Tahris var su an bogazimda. Yavastan öksürük. Evde mide koruyucu var. Onunla idare ettim bugün.
Yazık etmeden yakın zamanda git doktora anlat derdini. Mutlaka baska doktor vardır suan. Bogazının eksısudan acıdığını soyle ki yogunlugu anlasın.
Endoskopi yaptırdın mı hıc

B12m duzelse halsızlıgım usengeclıgımde gidecek emınım

Evet mahvetti beni kac gündur
Hayir endoskopi hic yaptirmadim..
Kendi kafana gore mide koruyucu kullanma, belki senın mideni ıctıgın korumuyordur.
Endoskopi falan isterse doktor hıc korkma, yaptır.
En guzel ne oldugu onunla gozukuyor.
Biliyorum o mide agrısını, eksımesını.
Agrısı cıgerlerıme vururdu resmen sırtım agrırdı.
Domates cıg yesıllık zeytin falan yeme. Bulgur yeme.

B12m duzelse halsızlıgım usengeclıgımde gidecek emınım
Bana 2016’da spor yaparken spor salonunun sahibi kadın söylemişti. Koşu bandında yürürken esniyordum Öyle kaldı o. Bu yıl şubat tatilinde ailemin yanındaydım, annemle sabahları fırına yürüyorduk. On dakika ya var ya yoktur, esnemekten yolda yürüyemiyordum. Ciddiye alıp tahliller yaptırdım. 200’lerde çıktı B12. 700-800 altına inmemesi gerekiyormuş. Bir kutu tablet şeklinde kullandım, 500’lere çıktı, şimdi üçüncü kutudayım. Baktıramadım tekrar ama daha iyi hissediyorum kendimi. Bugün 1-1.5 saat mahallede yürüdüm esnemedim eve gelince fark ettim yorulduğumu. Ki korona yüzünden haftada 1-2 çıkıyorum. Ona rağmen az yoruldum

Bugün tek bi tane aldim. Normalde almam kafama gore.
Ve bugün roka yedim
Nohutlu bulgur yedim
Ama ikisinide yerken agri cekmedim acikcasi.
Portakal suyu, kahve, baharatli seyler daha cok tetikliyor gastriti

Bugün tek bi tane aldim. Normalde almam kafama gore.
Ve bugün roka yedim
Nohutlu bulgur yedim
Ama ikisinide yerken agri cekmedim acikcasi.
Portakal suyu, kahve, baharatli seyler daha cok tetikliyor gastriti
Uff kahve mahvediyor gerçekten. Tüm gün karın ağrısı çekiyorum bir fincan içsem Buzlu nescafe yapıp içtim bir ara. Sütü çoktu, başta rahatsız etmedi, sonra o da mide bulantısı yaptı. benneyanginlargordum ‘ü kahve içebildiği için kıskanıyorum bazen

Hiç sağlıklı değil evet ama kahvaltı yerine bir kahve içip günü idare ettiren insanlara özeniyorum Ben aç karna kahve içsem kusarım eminim.

Dün aksam canim cekti ictim bi tane. Sonrasinda hic bisey yemedim. Midem bi 4-5 saat bos kaldi. Genzimde basladi bi yanma.. hala bugün bogazimda tahris olarak devam ediyor
Saglikli degilde insan istiyor arada bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…