Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sağol ustacım. Saftrik ve avel olabilirim ama kişiliğim de yorumlarım gibi sert, keskin ve net

Hele şu sıra öküzümü de saldım, yapayalnız ve cıngarcı gacı modundayım.

Ben gorumcelikten p...z...n...klige evriliyorum gini hissettim bir an Hatunlar vazgectim herkes kendi gobegini kendi kessin
Görümce aday adayıyken bile çekilmiyorsun. Abinle aramıza girmeeeee
Abinn en çok beni seviyorrr pisssss görümce
Kıskanıyorsun dimi bizi senin sevenin yok diyee

Etme eyleme yaw zaten deliyim kimseye eywallahim yok durduk yere adami bosatma simcik
En sevdiğim çekirgem Bookermoon yeni yeni kocasını sepetledi... Kendisini kocayı sepetlediği andan itibaren yüzüne gelen enerji konusunda duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere kürsüye davet ediyorum.

bookermoon

Son düzenleme:
Görümce aday adayıyken bile çekilmiyorsun. Abinle aramıza girmeeeee
Abinn en çok beni seviyorrr pisssss görümce
Kıskanıyorsun dimi bizi senin sevenin yok diyee
Ben yemek topiclerine gidiyorum ordan birini bulcam ona bir trileçe uğruna yakmayayim basimi

En sevdiğim çekirgem Bookermoon yeni yeni kocasını sepetledi... Kendisini kocayı sepetlediği andan itibaren yüzüne gelen enerji konusunda duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere kürsüye davet ediyorum.
Öhü öhümmm, Ne yalan söyleyeyim bir tık rahat hissetmiyor değilim. Yatağımda yayılıp yatıyorum.

Şuan bir çaba moduna girse neyse ama sadece üzgün olduğunu belli etmeye çalışıyor ama üzüntüsü beni bağlamaz. Madem üzgünsün bir çaba ver emek ver öküz!

Eve gelince gizli gizli yaptığım yemekten yemeyi biliyorsun, bak o yemek emek verilerek yapıldı! Sende bir zahmet kalk yerinden!

Valla şimdilik açıkçası rahatım ve oğlumu da yalnız başıma büyütmek işime gelmiyor, yoksa koca diye 5 dk daha tutasım yok.

Abbbowwww topigin demirbasi mi olcan kuzum bak yemek bilenler gidiyor dedi evli tayfa
Sözde erkek arkadaşım evlenelim yemekleri ben yaparım yeter ki evlenelım diyor da işte dereyi geçene kadar ayıya dayı deme hesabı kesin teyzemde sürekli laf sokar bu konuda Allah dan canım anam lafı koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…