- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Çekirgem bu arada gözüm hep üzerinde... Yorumlarını dikkatle takip ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.. Bazen öyle keskin yorumlar yapıyorsun ki diyorum olmuş bu çekirge başarmışımdevam et böyle Ganonu yüksek tutmaya çalış
Ahahaha valla başlasam şimdi Sabaha kocayı kapıya koyarsınız
Görümce aday adayıyken bile çekilmiyorsun. Abinle aramıza girmeeeeeBen gorumcelikten p...z...n...klige evriliyorum gini hissettim bir anHatunlar vazgectim herkes kendi gobegini kendi kessin
En sevdiğim çekirgem Bookermoon yeni yeni kocasını sepetledi... Kendisini kocayı sepetlediği andan itibaren yüzüne gelen enerji konusunda duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere kürsüye davet ediyorum.Etme eyleme yaw zaten deliyim kimseye eywallahim yok durduk yere adami bosatma simcik
Ben yemek topiclerine gidiyorum ordan birini bulcam ona bir trileçe uğruna yakmayayim basimiGörümce aday adayıyken bile çekilmiyorsun. Abinle aramıza girmeeeee
Abinn en çok beni seviyorrr pisssss görümce
Kıskanıyorsun dimi bizi senin sevenin yok diyee
Hahahaha Sütlaç verem? Olmamı? Bana gelişi bu valla bir kuruş inmem veriyorsan ver abiniBen yemek topiclerine gidiyorum ordan birini bulcam ona bir trileçe uğruna yakmayayim basimi
+Profiterolle dusunebilirimHahahaha Sütlaç verem? Olmamı? Bana gelişi bu valla bir kuruş inmem veriyorsan ver abini
Eee ama yani sendeeeee çüşşş+Profiterolle dusunebilirim
Öhü öhümmm, Ne yalan söyleyeyim bir tık rahat hissetmiyor değilim. Yatağımda yayılıp yatıyorum.En sevdiğim çekirgem Bookermoon yeni yeni kocasını sepetledi... Kendisini kocayı sepetlediği andan itibaren yüzüne gelen enerji konusunda duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere kürsüye davet ediyorum.
Oooo sen bilirsin bak bdv'de havada kapacak ablalar varEee ama yani sendeeeee çüşşş
Vur dedik öldür demedikkk be
Üst mahalledeki melahat, profiterole 1.5 adam veriyor.
Ben hiç bir şey bilmiyorum bir pilav biliyorum+Profiterolle dusunebilirim
Valla pazarlık sünnettir dedikte sen bildiğin mezarcı çıktınOooo sen bilirsin bak bdv'de havada kapacak ablalar varHem onlar iyi niyetli, saf
Abbbowwww topigin demirbasi mi olcan kuzum bak yemek bilenler gidiyor dedi evli tayfaBen hiç bir şey bilmiyorum bir pilav biliyorum
Olsun sana da Baruthane pilavcısını ayarlarız. Hem kaytan bıyıklı olma mıBen hiç bir şey bilmiyorum bir pilav biliyorum
Kim dedi, öyle miymiş, sağlam bilgi mi?Abbbowwww topigin demirbasi mi olcan kuzum bak yemek bilenler gidiyor dedi evli tayfa
Gece gece canim kac cesit sey cekti beee senin yuzundenValla pazarlık sünnettir dedikte sen bildiğin mezarcı çıktın
Yok anam yok bu devirde Profiterole, 1 adam mı takas edilir. Üstüme iyilik sağlık!
Sözde erkek arkadaşım evlenelim yemekleri ben yaparım yeter ki evlenelım diyor da işte dereyi geçene kadar ayıya dayı deme hesabı kesinAbbbowwww topigin demirbasi mi olcan kuzum bak yemek bilenler gidiyor dedi evli tayfa
Evet ama sonra kirmizi gecelikle desteklemek gerekiyormusKim dedi, öyle miymiş, sağlam bilgi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?