- 13 Ocak 2020
- 46.379
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.814
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.841
Öğretmenliğin bu kısmı çok kötü ya. İki taraf da sözleşmeliyse eş durumundan tayin hakkı var ama “sözde”. Uygulanmadığına daha çok tanık oldum. Ben de doğu görevi bitmeden hamile kalmak istemem. Ama o bitince de kalabilir miyiz bakalımYaa şöyle ben hemen evlenip pat diye hamıle kalmak ıstemıyorum hanı başbaşa olayım bir de biliyorsun atandığında 4 sene doğu da olucam tek başıma yetişemem korkarım aklım kalır biliyorsun durumları
Bakalım yolumuz uzun. İlla ki haber veririm ama.Anladım canım asılama ıcın yazınca ne zaman yaptırdın dıycektım
Haber verirsin sende bana ♥
Buraya yaz biz de merak ederiz.Bakalım yolumuz uzun. İlla ki haber veririm ama.
Herkes yazsın beni de etiketlesin. Hormon karnelerinize bakıcamBuraya yaz biz de merak ederiz.benneyanginlargordum sen de yaz görünürsen elektra sen de yaz doktora gidersen
Artık yok ne yazık ki eş durumu sağlık sorunu vs kabul edilmiyor 4 sene kalıcaksın. 6 idi ıkı sene oldu 4 e ineli. Erkek arkadaşım İstanbul a yakın bir yerde veteriner o da işini bırakıp yanıma gelsın işini benim yüzümden bıraksın istemem ama tek başımada doğuda nasıl olucak bilmiyorum bakıcıda olsa aklım kalır çünkü bizde gerçekten doğunun kötü yerleri açılıyor. Ziyarete giderken falan duyduğum şeyler korkutuyorÖğretmenliğin bu kısmı çok kötü ya. İki taraf da sözleşmeliyse eş durumundan tayin hakkı var ama “sözde”. Uygulanmadığına daha çok tanık oldum. Ben de doğu görevi bitmeden hamile kalmak istemem. Ama o bitince de kalabilir miyiz bakalım
Sonuçları e-nabızda görünce atarım sana daha doktora göstermedenHerkes yazsın beni de etiketlesin. Hormon karnelerinize bakıcam
Yerine göre değişiyor sanırım, benim horoz il merkezinde, 5 yıl çakılı. Kötü yerlerde 2-3 yıl oluyor. Ama oradan tayin alıp yine doğuya gitmen lazımArtık yok ne yazık ki eş durumu sağlık sorunu vs kabul edilmiyor 4 sene kalıcaksın. 6 idi ıkı sene oldu 4 e ineli. Erkek arkadaşım İstanbul a yakın bir yerde veteriner o da işini bırakıp yanıma gelsın işini benim yüzümden bıraksın istemem ama tek başımada doğuda nasıl olucak bilmiyorum bakıcıda olsa aklım kalır çünkü bizde gerçekten doğunun kötü yerleri açılıyor. Ziyarete giderken falan duyduğum şeyler korkutuyor
Ben bilemediklerimi de burda defalarca tüp deneyenlere filan gidip yorumlattırıyorum. En son çıktı sonuçlar ben ööyle duruyorum. Ay dedim doktor da bakacak di mi bunlaraSonuçları e-nabızda görünce atarım sana daha doktora göstermedenBen çok bakıyorum öyle, bildiğim konularda yorum da yapabiliyorum ama rezerv vs kısımlarına yabancıyım
Kendime reçete yazabilsem sonuç göstermeye gitmemBen bilemediklerimi de burda defalarca tüp deneyenlere filan gidip yorumlattırıyorum. En son çıktı sonuçlar ben ööyle duruyorum. Ay dedim doktor da bakacak di mi bunlara
Bizim ki artık bir günlüğünede olsa gelir görmeye dayanamazYerine göre değişiyor sanırım, benim horoz il merkezinde, 5 yıl çakılı. Kötü yerlerde 2-3 yıl oluyor. Ama oradan tayin alıp yine doğuya gitmen lazımzorunlu hizmetin tamamlanması için. Biz nasıl kavuşacağız hiç bilmiyorum. Önümüzdeki yıl atama olmayacağı haberleri de dönünce iyice saldım.
Ay biz bu kafayla 50 yıl önce doğsak kırıkçı çıkıkçı olurmuşuzKendime reçete yazabilsem sonuç göstermeye gitmemÇok alıştım sonuçlara bakıp yorumlamaya
“2-3 saat mesafede olursam hafta sonları görüşürüz” diye teselli ediyorum kendimi.Bizim ki artık bir günlüğünede olsa gelir görmeye dayanamaz
O degılde o ıkı uc saat görüşme sonrası bebek geliyormuş malum korununca bıle hamıle kalanlar çokmuş burda gördüm“2-3 saat mesafede olursam hafta sonları görüşürüz” diye teselli ediyorum kendimi.
Ben de korunarak hamile kaldımO degılde o ıkı uc saat görüşme sonrası bebek geliyormuş malum korununca bıle hamıle kalanlar çokmuş burda gördüm
Kimyasal gebelik nasıl oluyor ya bu kadar mı cahilim bu konularaBen de korunarak hamile kaldımhapa yeni başlamıştım. İki üç yöntem uyguluyoruz o yüzden. Prezervatif çok kez içeride kalıyor mesela. Çok yaşadık. Biz hap + prezervatif + geri çekilme yapıyoruz.
Bir de ben istenmemiş planlanmamış bir gebelikten dünyaya geldim. Bunu ömrüm boyunca yaşadım. Bu yüzden katıyım. Hazır olmadığım ve %100’ümle istemediğim bir zamanda hamile kalırsam hiç düşünmeden aldırırım. %100’ümü vererek iyi bir anne olamayacaksam hiç olmayayım diyorum.
Bende şöyle oldu. Biz bu konuda korkak ve fazla pimpirikliydik. İki haftada bir evde test yapardım. Ayda bir de kan tahlili yaptırırdım. Bir gün testimde silik ikinci çizgi çıktı. İçeri boşalma olan ilişkiden bir hafta sonraydı. Ertesi gün hemen doktora gittik. Ultrasonda doktor “rahim kalınlaşmış, vücudun hamileliğe hazırlanıyor” dedi. Kan tahlili yaptırdım sonucu beklerken çok az bir kanama oldu. Sonuç gösterirken “bir haftalık ya var ya yok, nasıl yakaladın bunu” demişti doktor. Hemen sonrasında regl oldum zaten ya da düşüktü ben regl sandım, bilmiyorum. Sonraki testlerimin her türlüsü negatif çıktı.Kimyasal gebelik nasıl oluyor ya bu kadar mı cahilim bu konulara
AydınlandımBende şöyle oldu. Biz bu konuda korkak ve fazla pimpirikliydik. İki haftada bir evde test yapardım. Ayda bir de kan tahlili yaptırırdım. Bir gün testimde silik ikinci çizgi çıktı. İçeri boşalma olan ilişkiden bir hafta sonraydı. Ertesi gün hemen doktora gittik. Ultrasonda doktor “rahim kalınlaşmış, vücudun hamileliğe hazırlanıyor” dedi. Kan tahlili yaptırdım sonucu beklerken çok az bir kanama oldu. Sonuç gösterirken “bir haftalık ya var ya yok, nasıl yakaladın bunu” demişti doktor. Hemen sonrasında regl oldum zaten ya da düşüktü ben regl sandım, bilmiyorum. Sonraki testlerimin her türlüsü negatif çıktı.
Kimyasalda böyle çok küçükken düşükle sonuçlanıyor. Yumurta dölleniyor ama rahme tutunamıyor. Doğum kontrol hapının bir koruma şekli o zaten. Döllenme olsa da tutunmuyor, gebelik gelişmiyor. Bir anlamda yine de korumuş oluyor
Tek topiğinde bu kadar hamilelik konuşulacağını düşünmemiştir herhalde yangınAydınlandım
Kesinlikle normali bile övüyoruz ya bu kadar düştükTek topiğinde bu kadar hamilelik konuşulacağını düşünmemiştir herhalde yangın
Biz o zaman sadece fiziksel takılıyorduk ama erkek arkadaşım o dönemki tüm muayenelerime sonuç göstermelerime geldi. Kürtaj gerekseydi onda da yanımda olurdu, eminim. İlişkimiz için güzel bir adım olmuştu açıkçası. Yani yapması gereken buama sevgilisinin eşinin bu konularda yanında olmayanları gördükçe normali övüyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?