- 18 Ekim 2014
- 8.035
- 37.520
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.861
Ne kadar da sıkıcı bir cumartesiNe kadar da bekar bir cumartesi ohhhh missss
Çokkk ayip oyle deme cumartesicigimeNe kadar da sıkıcı bir cumartesi
Her yerım ağrıyor ölüyorum yav belim tutmuyor sırtım insan yerine bile koymuyor boynum desen iflah olmazÇokkk ayip oyle deme cumartesicigime
Otur kitap oku sessiz sakin ohhh.
Hasta misin yaa niye oyle o kadar?Her yerım ağrıyor ölüyorum yav belim tutmuyor sırtım insan yerine bile koymuyor boynum desen iflah olmazsıkıcı olunca bunaldım uzandım öyle
Dün temizlik yaptım annem zaten yoruluyor boynunda fıtık var bır kaç tane üstüne diz kapağı kaymış e kardeşimlede ilgileniyor bende temizlikte yardım ediyorum evi süpürüp siliyorum vs iki katı yapsa kadının her yeri ağırırHasta misin yaa niye oyle o kadar?
Anladim kuzum baska bir sey olmasin da dinlen gecer insallahDün temizlik yaptım annem zaten yoruluyor boynunda fıtık var bır kaç tane üstüne diz kapağı kaymış e kardeşimlede ilgileniyor bende temizlikte yardım ediyorum evi süpürüp siliyorum vs iki katı yapsa kadının her yeri ağırır
Bende regl olamadım diye oyle yım elektra heryerı agrıyor yaHer yerım ağrıyor ölüyorum yav belim tutmuyor sırtım insan yerine bile koymuyor boynum desen iflah olmazsıkıcı olunca bunaldım uzandım öyle
Tamamdır
Kiraz sapı çayı içsene rahatlatırBende regl olamadım diye oyle yım elektra heryerı agrıyor ya
İnşallahAnladim kuzum baska bir sey olmasin da dinlen gecer insallah
Oyle bır cay mi var, sapları kaynatıp cayi kendim mı yapıcam?Kiraz sapı çayı içsene rahatlatır
Hazırıda var sallama ama ben aktardan alıyırdum ödem falan da atıyor ama annem kiraz saplarını kurutup da kaynatırdı aynı şey iyi geliyor rahatlatıyor gerçektenOyle bır cay mi var, sapları kaynatıp cayi kendim mı yapıcam?
Kiraz var evde ama kurutamam hemen, maydanoz suyunu duymuştum? Maydanoz kaynatsam? Heryerım sis gıbı hissediyorum yaHazırıda var sallama ama ben aktardan alıyırdum ödem falan da atıyor ama annem kiraz saplarını kurutup da kaynatırdı aynı şey iyi geliyor rahatlatıyor gerçekten
Yumurta dondur.Ben de çocuğa uzağım. Yeni mezunum düzenim, gelirim yok. Daha kendimi gerçekleştiremedim, çocuğa bir yararım olmaz. Yarın öbür gün gitsem, bu yıl hamile kalmazsan bir daha ömür boyu kalamazsın deseler yine yapmam. 2016’da bir kimyasal gebelik geçirdim zaten korunduğumuz halde. O anın psikolojisiyle vs de mantıksal yaklaştım hep duruma.
Onu bende duydum geçen gıttım annem yapıyor kaynatıp içiyor ama diyor kı karnım inmedi hiç tabi annemin karnı ıkı metre oteden gidiyor o ayrıKiraz var evde ama kurutamam hemen, maydanoz suyunu duymuştum? Maydanoz kaynatsam? Heryerım sis gıbı hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?