- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.881
Hoşbulduk kuzum
Hos buldum
Lexa duymasınHos buldumevet canim koca buldum sizi unuttum Dermişim, yukarda da yazdım canım, uyuyakalmışım oğlanın yanında
Çocuğu mu duymasın?Lexa duymasın
Valla iyiyim şükür işten çıkmayı bekliyorum 4 den sonra daha iyi olucam, :)) sen nasılsın kuzucumMerifettah nasılsın canım?
İyiyim, memleketteyim. Otobüste korona çıktı, hiç birşey anlamadım tatilden. Anamızı babamızı gördüğümüze şükrediyoz. Senin işleri naptın?Valla iyiyim şükür işten çıkmayı bekliyorum 4 den sonra daha iyi olucam, :)) sen nasılsın kuzucum
Olur.Oo geçmiş olsun,, benim işler karışık biraz ya daha sonra detaylı konuşuruz
Mantıklı aslında evet, rezerv az ise yaptırırım.Yumurta dondur.
Ben yine başlıcam bugun bı yıne evi süpürcem ahh ah tam ev kızı oldum çıktım yemekte öğrendim mi tadımdan yenmezMantıklı aslında evet, rezerv az ise yaptırırım.
elektra geçmiş olsun kuzum benim de işlerim bitmedi daha ama az kaldı
Dişiden bir şey olmaz eril olsaydı sıkıntıDün kedim sapıklık yaptıDişi bu arada.
Kucağıma almıştım yüzünü göğsüme gömdü uyudu tatlı tatlı. Arada bir baktım yakamı patisiyle açıp boynumu, boynumun hemen altını falan yalıyorDudak, çene, burun, alın, el, hatta gözümü yalamasına alışkınım da bu ilk oldu Resmen yakamı çekiştiriyor bir de deli
Ben yine başlıcam bugun bı yıne evi süpürcem ahh ah tam ev kızı oldum çıktım yemekte öğrendim mi tadımdan yenmez
Dişi de olsa sapık yaDişiden bir şey olmaz eril olsaydı sıkıntı
Oh oh bılıyoruz bu işleri maşallah maşallah tühhhYarın süpürüp silicem evimi, dün süpürdümAz bulaşık kaldı, ocağı, bulaşıklığı temizlemek kaldı. Lavabo ve klozeti de temizleyip şifonyer ve aynamın tozunu almam lazım
Pazartesi de körili tavuk, bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu, patates püresi yapıcamKendim mısır gevreği, yoğurtlu makarna falan yiyorum haftalardır akşamları yabancı olmasa da misafir işte
5 yıl aileden ayrı yaşadım az değilOh oh bılıyoruz bu işleri maşallah maşallah tühhh
Tek mi kalıyorsun evde?Yarın süpürüp silicem evimi, dün süpürdümAz bulaşık kaldı, ocağı, bulaşıklığı temizlemek kaldı. Lavabo ve klozeti de temizleyip şifonyer ve aynamın tozunu almam lazım
Pazartesi de körili tavuk, bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu, patates püresi yapıcamKendim mısır gevreği, yoğurtlu makarna falan yiyorum haftalardır akşamları yabancı olmasa da misafir işte
Popoyu kaşı5 yıl aileden ayrı yaşadım az değilGelirim şimdikinin bir on katı olsa (400 falan şu an ) her gün böyle yemekler döktürürüm de işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?