- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.901
İvet. 1.5 yıl ev arkadaşım vardı sonra taşındım kediciğimle tekiz.Tek mi kalıyorsun evde?
Ben geldim gebeliğe hazırlık topiğine döndü. Bi de topik ismine bak.
Ben 4 yıllık evliydim bebek düşünmeye başladgmzda kimyasal, bos ve mol gebelik yeni ögrendim canım ahahja gec kalmış degilsin merak etmeAydınlandım
Ben seviyorum jinekolojik araştırma yapmayıBen 4 yıllık evliydim bebek düşünmeye başladgmzda kimyasal, bos ve mol gebelik yeni ögrendim canım ahahja gec kalmış degilsin merak etme
Aaa bak yine değişik terimler ayy yok bana göre değil bn evlenince öğrencem bu ne yaBen 4 yıllık evliydim bebek düşünmeye başladgmzda kimyasal, bos ve mol gebelik yeni ögrendim canım ahahja gec kalmış degilsin merak etme
Bana estetik diyin bende o konularda uzmanımBen seviyorum jinekolojik araştırma yapmayıBöyle bir hobim var. Hafta hafta gebelik gelişimlerini okuyordum bir ara
Ahahhahahah çok ilginç hobilerin var seninBen seviyorum jinekolojik araştırma yapmayıBöyle bir hobim var. Hafta hafta gebelik gelişimlerini okuyordum bir ara
Aynen kuzucum hayat ögretiyor zaten acelen ne bak keyfineAaa bak yine değişik terimler ayy yok bana göre değil bn evlenince öğrencem bu ne ya
Oooo sende estetikte master doktora yaptım diyosun delfinin uzmanligi kadin dogumBana estetik diyin bende o konularda uzmanım
İlgiliyim bakım ürünleri estetik vs seviyorum ya ama şöyle mesela burnumu yaptırmıştım tabi sağlık sorunu yaşadığım için ama dedim hazır estetikte olsun ama doğal yaptırma taraftarıyım önden tatlı yandan hafif kavis ve kalkıklık var yandan estetik belli oluyorOooo sende estetikte master doktora yaptım diyosun delfinin uzmanligi kadin dogum
Nolsun cıcegım ya ablamın Kucuk kızı hastalanmış annemle konusup duruyorum sıgra ıcıyorum, saat gecsın dıye bekliyorum
Aaa çok gecmis olsun neyi var minik kuzununNolsun cıcegım ya ablamın Kucuk kızı hastalanmış annemle konusup duruyorum sıgra ıcıyorum, saat gecsın dıye bekliyorum
Hosgeldin, sen napıyosun ♥
Bagırsak dugumlenmesı olmus ilk kez duydum, baska hastaneye sevk etmısler.Aaa çok gecmis olsun neyi var minik kuzunun. Biz de deniz banyo derken ancak kendime geliyorum
Çok geçmiş olsun. Ben de ilk kez duydumBagırsak dugumlenmesı olmus ilk kez duydum, baska hastaneye sevk etmısler.
Gitmeyi dusunuyorum
5 yasındaÇok geçmiş olsun. Ben de ilk kez duydum. Kaç yaşında?
Ayy çok kötü oluyor o kiymam minicikteBagırsak dugumlenmesı olmus ilk kez duydum, baska hastaneye sevk etmısler.
Gitmeyi dusunuyorum
Kıyamam ya.Geçmiş olsunBagırsak dugumlenmesı olmus ilk kez duydum, baska hastaneye sevk etmısler.
Gitmeyi dusunuyorum
Sagol @ebrydltscıgım, birazdan gıdıcem. Icım daha rahat edecek oyle.Kıyamam ya.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?