- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.921
Karin agrısı ve atesi varmıs sabah. Agrı cekıyormus evet, cikıcam birazdan yolaAyy çok kötü oluyor o kiymam minicikteagrisi cok olur tabi git kuzum ya yanlarndan ol
Kendinde senin gibi libido tavanDün kedim sapıklık yaptıDişi bu arada.
Kucağıma almıştım yüzünü göğsüme gömdü uyudu tatlı tatlı. Arada bir baktım yakamı patisiyle açıp boynumu, boynumun hemen altını falan yalıyorDudak, çene, burun, alın, el, hatta gözümü yalamasına alışkınım da bu ilk oldu Resmen yakamı çekiştiriyor bir de deli
Tez vakitte iyilessin minik kuzuKarin agrısı ve atesi varmıs sabah. Agrı cekıyormus evet, cikıcam birazdan yola
Kısır bi de ırıspıKendinde senin gibi libido tavan
Sagol canım amin
GünaydınBiberim ve ben, size günaydınlar dileriz kızlar
Çok içme o heycanla bak sonra gelip toplamak zorunda kalırızkızlar yarın akşam 4 ay sonraki ilk alkolümü alıcam
çok heyecanlıyım
Çok içme o heycanla bak sonra gelip toplamak zorunda kalırız
Ay kokusuna nasıl dayancan1 kg rakı içebilirim ahahah
Tam bir gri renk hastasıyım ondandırGünaydınbiberden önce saksılıkların dikkatimi çekmesi çok tatlılar
BendeTam bir gri renk hastasıyım ondandır
Ay kokusuna nasıl dayancan
Biberin çok şirin. Kayınbabam da dikiyor, eve gidince atarım. Umarım eve gidebilirim, bilet satmıyorlar bana şu an.Biberim ve ben, size günaydınlar dileriz kızlar
Aaa neden, bayramdan dolayı yoğunluk mu yoksa coronadan dolayı mıBiberin çok şirin. Kayınbabam da dikiyor, eve gidince atarım. Umarım eve gidebilirim, bilet satmıyorlar bana şu an.
Korona şüphesi var diye. Bayramdan sonra hemen gel, ben tek duramam diyen işten arkadaş bile eylüle kadar sakın gelme diyor.Aaa neden, bayramdan dolayı yoğunluk mu yoksa coronadan dolayı mı
Malesef.Korona şüphesi var diye. Bayramdan sonra hemen gel, ben tek duramam diyen işten arkadaş bile eylüle kadar sakın gelme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?