- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.941
Puding çıkmış galiba mapustan, bir şarkı hediye edecektim ama korkuyom, çok kriminal. M muzlupudingBuralar pek bir sessiz bugün
Ohh oh keyifler gıcırDün akşam kuzenimin doğum günüymüş. Dayımlar çağırdı. 6 tane bira içtimBir de aç karna Daha yeni kendime geliyorum midemi mahvetti ama kusamadım da
(Kuzenim teyzemin oğlu 1990 doğumlu, dayım 1980 doğumlu dayımla hep çok içip eğleniriz)
Şubattan bu yana ikinciye içtim ben de. Ötekinde de yeni mezun oldum diye 3 bira içmiştim
Ohh oh keyifler gıcırbaşın nasıl şu an ağrıyor derler ertesi günü
Absürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallahO çok olmadı ya, içerken su içtim. Bugün de baya su içtim. Aç karna midemi çok etkiledi maalesef. Daha yeni kendime gelebiliyorum. Baş dönmesi ve absürt rüyalar vardı.
Dayımlarda kaldım, az önce evime geldim. Kedimden azar yedim bir güzel
Ahaha hayır ya keşke öyle olsaydıAbsürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallah
Ben hıc hatırlamam gece görüp uyandıysam yazarım hemen telefonaAhaha hayır ya keşke öyle olsaydıŞu an hatırlamıyorum hiç. Ama sanki hayatın sırrını bulmuşum gibi bir şeyler sayıklıyorum. “Bu böyle olursa şu şöyle olur. Şu şöyle olursa o öyle olur.” vs vs bu tarz şeyler sayıklıyorum
Normal rüyalarımı aşırı aşırı detaylı hatırlarım da sarhoşkenkileri görürken bile anladığımı sanmıyorumBen hıc hatırlamam gece görüp uyandıysam yazarım hemen telefona
Bende anlamadım bildirim geldi nickiniz değişti diyeelektra kız nickini mi değiştirdin Alıntıda farklı beğenide farklı, noluyoruz dedim bir an
Bir de dirseklerim acıyor ya. Ne oldu acaba. Sol dirseğimi bir yere çarptığımı hatırlıyorum ama ikisi de acıyor
Ben yapmadım kuzum bildirim geldi nickiniz değişti diye gmaileme bırde burda çözemedimelektra nasıl yaptın onu kız?
İlgiiiinç.Ben yapmadım kuzum bildirim geldi nickiniz değişti diye gmaileme bırde burda çözemedim
Millet yaşın şu bu diye saçma yorum yapıyorlardı acaba yönetim mi yaptı anlamadım gittiİlgiiiinç.
Sayıları hep kaldırmış olabilirler, kafa karıştırıyor çünkü.Millet yaşın şu bu diye saçma yorum yapıyorlardı acaba yönetim mi yaptı anlamadım gitti
O da olabilirSayıları hep kaldırmış olabilirler, kafa karıştırıyor çünkü.
Ben de sonunu sildirmek istiyorum, saçma oldu biraz. Lütfen olsun çünkü.Kızlarmerve ninde nickini değiştirmişlerdi belki nedeninin o bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?