Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dün akşam kuzenimin doğum günüymüş. Dayımlar çağırdı. 6 tane bira içtim Bir de aç karna Daha yeni kendime geliyorum midemi mahvetti ama kusamadım da

(Kuzenim teyzemin oğlu 1990 doğumlu, dayım 1980 doğumlu dayımla hep çok içip eğleniriz )

Şubattan bu yana ikinciye içtim ben de. Ötekinde de yeni mezun oldum diye 3 bira içmiştim

Ohh oh keyifler gıcır başın nasıl şu an ağrıyor derler ertesi günü

Ohh oh keyifler gıcır başın nasıl şu an ağrıyor derler ertesi günü

O çok olmadı ya, içerken su içtim. Bugün de baya su içtim . Aç karna midemi çok etkiledi maalesef. Daha yeni kendime gelebiliyorum. Baş dönmesi ve absürt rüyalar vardı.

Dayımlarda kaldım, az önce evime geldim. Kedimden azar yedim bir güzel

Absürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallah

Absürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallah
Ahaha hayır ya keşke öyle olsaydı Şu an hatırlamıyorum hiç. Ama sanki hayatın sırrını bulmuşum gibi bir şeyler sayıklıyorum. “Bu böyle olursa şu şöyle olur. Şu şöyle olursa o öyle olur.” vs vs bu tarz şeyler sayıklıyorum

Ben hıc hatırlamam gece görüp uyandıysam yazarım hemen telefona

elektra kız nickini mi değiştirdin Alıntıda farklı beğenide farklı, noluyoruz dedim bir an

Bir de dirseklerim acıyor ya. Ne oldu acaba. Sol dirseğimi bir yere çarptığımı hatırlıyorum ama ikisi de acıyor

Eklentiler

• 2C6BCB3A-C217-41E3-8AED-94820AD9F53B.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…