- 13 Ocak 2020
- 46.377
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.806
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.961
Ben yapmadım benimkini ama kazen yapmıştı. Nasıl oluyor bilemiyorum.Kızlarmerve ninde nickini değiştirmişlerdi belki nedeninin o bilir
Neden yaptı. Sen mi istedin?Ben yapmadım benimkini ama kazen yapmıştı. Nasıl oluyor bilemiyorum.
İstemedim içinden gelen bir kıyak olarak yaptı. Benim nick mmmmmerveeeee idi insanlar çok dert yanıyodu etiketlerken. Ben de nick seçerken sayı vs eklemek istemedim merveyim yani ben merve kalmak istedim. Bir gün sürpriz bi baktım sadeleştirilmiş.Neden yaptı. Sen mi istedin?
Bu ara nicklerde düzeltme yapıyor sanırımİstemedim içinden gelen bir kıyak olarak yaptı. Benim nick mmmmmerveeeee idi insanlar çok dert yanıyodu etiketlerken. Ben de nick seçerken sayı vs eklemek istemedim merveyim yani ben merve kalmak istedim. Bir gün sürpriz bi baktım sadeleştirilmiş.
Dün akşam kuzenimin doğum günüymüş. Dayımlar çağırdı. 6 tane bira içtimBir de aç karna Daha yeni kendime geliyorum midemi mahvetti ama kusamadım da
(Kuzenim teyzemin oğlu 1990 doğumlu, dayım 1980 doğumlu dayımla hep çok içip eğleniriz)
Şubattan bu yana ikinciye içtim ben de. Ötekinde de yeni mezun oldum diye 3 bira içmiştim
Yapsın ya valla iyidir.Bu ara nicklerde düzeltme yapıyor sanırım
Alkol neydi nasıldı kokusu tadıbence iş yerlerinde de bi miktar alkol izni olmalı yaa, bi tık daha mutlu çalışırız kesin :)
Ben de bakmadım. Aile etkisi çoğunlukla bu durumum. Hiç merak da etmedim.Alkol neydi nasıldı kokusu tadı
Hayatım boyunca tadına dahi bakmadım. Barlar sokağında. Geçerim kokusunu bile farketmek. Millet buram buram anason kokusu alır bende tık yok
Zamanında seni etiket yapmaya çalışmak zorunda kalsaydım dövme isteği uyanırdı içimde, o ne kız?İstemedim içinden gelen bir kıyak olarak yaptı. Benim nick mmmmmerveeeee idi insanlar çok dert yanıyodu etiketlerken. Ben de nick seçerken sayı vs eklemek istemedim merveyim yani ben merve kalmak istedim. Bir gün sürpriz bi baktım sadeleştirilmiş.
Fırsatım çok oldu mesela tadına bile bakabilirdim ama istemedim. Nasıl korltuysam artıkBen de bakmadım. Aile etkisi çoğunlukla bu durumum. Hiç merak da etmedim.
Niye korktun ki?Fırsatım çok oldu mesela tadına bile bakabilirdim ama istemedim. Nasıl korltuysam artık
Sarhoş olmaktanNiye korktun ki?
Noluyo kı o zaman?Sarhoş olmaktan
Aa o sen miydinİstemedim içinden gelen bir kıyak olarak yaptı. Benim nick mmmmmerveeeee idi insanlar çok dert yanıyodu etiketlerken. Ben de nick seçerken sayı vs eklemek istemedim merveyim yani ben merve kalmak istedim. Bir gün sürpriz bi baktım sadeleştirilmiş.
Ben ne bileyim bu kadar aktif olacağımı bu kadar insana salça olacağımıZamanında seni etiket yapmaya çalışmak zorunda kalsaydım dövme isteği uyanırdı içimde, o ne kız?
Birileri demiş ki öldüAa o sen miydinSanki görüyordum daha önce
Alkol neydi nasıldı kokusu tadı
Hayatım boyunca tadına dahi bakmadım. Barlar sokağında. Geçerim kokusunu bile farketmek. Millet buram buram anason kokusu alır bende tık yok
valla bende 30 yaşında başladım içmeye. bir sorun olarak ben asla sarhoş olamıyorum
Bende hiç tadına bakmadım merak da etmedim fırsatım da olmuştuFırsatım çok oldu mesela tadına bile bakabilirdim ama istemedim. Nasıl korltuysam artık
Hiç bilm bilmediğim bir şeyden korkarak yaşadım ve ondan sonra da istemedimNoluyo kı o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?