Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Neden yaptı. Sen mi istedin?
İstemedim içinden gelen bir kıyak olarak yaptı. Benim nick mmmmmerveeeee idi insanlar çok dert yanıyodu etiketlerken. Ben de nick seçerken sayı vs eklemek istemedim merveyim yani ben merve kalmak istedim. Bir gün sürpriz bi baktım sadeleştirilmiş.

Bu ara nicklerde düzeltme yapıyor sanırım

bence iş yerlerinde de bi miktar alkol izni olmalı yaa, bi tık daha mutlu çalışırız kesin :)

bence iş yerlerinde de bi miktar alkol izni olmalı yaa, bi tık daha mutlu çalışırız kesin :)
Alkol neydi nasıldı kokusu tadı
Hayatım boyunca tadına dahi bakmadım. Barlar sokağında. Geçerim kokusunu bile farketmek. Millet buram buram anason kokusu alır bende tık yok

Alkol neydi nasıldı kokusu tadı
Hayatım boyunca tadına dahi bakmadım. Barlar sokağında. Geçerim kokusunu bile farketmek. Millet buram buram anason kokusu alır bende tık yok
Ben de bakmadım. Aile etkisi çoğunlukla bu durumum. Hiç merak da etmedim.

Zamanında seni etiket yapmaya çalışmak zorunda kalsaydım dövme isteği uyanırdı içimde, o ne kız?

Aa o sen miydin Sanki görüyordum daha önce

valla bende 30 yaşında başladım içmeye. bir sorun olarak ben asla sarhoş olamıyorum

Yeterince içmemişsindir. Benim de toleransım çok yüksekti. Annemin babamın da öyledir. Erkek arkadaşımla 4 bardak votka ve 2 bira içiyorduk çakır keyif bile olmuyordum. Bir damla bile içmemiş gibi oluyordum. Sonra bir gün shot oyunu oynadık. Ben 10-15 dk içinde 7-8 tane alkollü shot attım. Votka, Jager, nane likörü falan vardı. Erkek arkadaşım bir durdurdu beni yoksa ben daha devam ederdim henüz etki de etmedi diye. Biraz ara verdik sonra tekrar içtik. Yine bir 7-8 shot attım. Sabah kalkıp İngilizce Dinleme Becerileri sınavına gidip geri geldim akşama kadar yattım .

Alkolleri karıştırır ve kısa sürede fazla içersen sarhoş olursun. Sonra toleransım da kırıldı. 2 birayla çakır keyfe yakın oluyorum. Kolay etkiliyordu, alkolü azaltınca daha da kolay etkilemeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…