- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Aynen valla sustum sustum şurda ilk günü diyetimin açlıktan ölüyorum. Karnım gurul gurul siz konuştukçaGece gece canim kac cesit sey cekti beee senin yuzunden
Pazarlik et bir yemeğe gitme kuru kuru temizliği falan da ekleSözde erkek arkadaşım evlenelim yemekleri ben yaparım yeter ki evlenelım diyor da işte dereyi geçene kadar ayıya dayı deme hesabı kesinteyzemde sürekli laf sokar bu konuda Allah dan canım anam lafı koyuyor
Allah senin iyiliğini versinOlsun sana da Baruthane pilavcısını ayarlarız. Hem kaytan bıyıklı olma mı
Danteli de olacak, biliyorum onuEvet ama sonra kirmizi gecelikle desteklemek gerekiyormus
Ben de dikkat edecegim diyordum su an buzdolabiyla kesisiyoruzAynen valla sustum sustum şurda ilk günü diyetimin açlıktan ölüyorum. Karnım gurul gurul siz konuştukça
Hösstt Ustaya çemkirmeAynen valla sustum sustum şurda ilk günü diyetimin açlıktan ölüyorum. Karnım gurul gurul siz konuştukça
Ammmmaaannn peh, hiç öğrenmemek lazım.Sözde erkek arkadaşım evlenelim yemekleri ben yaparım yeter ki evlenelım diyor da işte dereyi geçene kadar ayıya dayı deme hesabı kesinteyzemde sürekli laf sokar bu konuda Allah dan canım anam lafı koyuyor
Pufidik tuylu terlikle de kombin tamamlanmaliDanteli de olacak, biliyorum onu
Temizlik yemek yaparmış bende ders çalışırmışım elimi sürdürtmezmiş gerekirse de pek yemiyorum bu numaralarıPazarlik et bir yemeğe gitme kuru kuru temizliği falan da ekle
Hösstt Ustaya çemkirmeDaha ölmedim ben.. Eğitimciyimm ben Tüccar Değilimm!!!
Ben doktorami bdv'de yaptim kocum yer miyim bunlari pehhhh deTemizlik yemek yaparmış bende ders çalışırmışım elimi sürdürtmezmiş gerekirse de pek yemiyorum bu numaralarıevlilik biraz korkutucu geliyor nedense
Bende öyle düşünüyorum teyzem sağ olsun bu konuda laf sokar sürekli seni kim alır bla bla bende artık sen yapıyorsunda ne oluyor kocan hiç bir şeyi beğenmez eleştirir seni dedim rahatladım ama durur mu direk doğru diyorsun şimdi ki kızlar daha değerli oluyor dediAmmmmaaannn peh, hiç öğrenmemek lazım.
Evlendiğimde yumurta kıramazdım, 2 sene içinde baklavalar börekler açan, sarmalar mantılar yapan kadına dönüştüm. İçimde varmış.
Varmış ta ne oldu. Besici gibi besledim şişti camış.
Çekirgem güvenimi sarstınnnAmmmmaaannn peh, hiç öğrenmemek lazım.
Evlendiğimde yumurta kıramazdım, 2 sene içinde baklavalar börekler açan, sarmalar mantılar yapan kadına dönüştüm. İçimde varmış.
Varmış ta ne oldu. Besici gibi besledim şişti camış.
Desem hesap açar takip eder amannnBen doktorami bdv'de yaptim kocum yer miyim bunlari pehhhh de
Aynı zamanda bekarlara da koca bulma ekibi gibi bir şey, biraz karışık yaniEkibe gırgıra bak bekocayı boşa bekar takıl der gibi gibi
Yeerrr mii anadolu çocuuğuu dimiBen doktorami bdv'de yaptim kocum yer miyim bunlari pehhhh de
Bende öyle düşünüyorum teyzem sağ olsun bu konuda laf sokar sürekli seni kim alır bla bla bende artık sen yapıyorsunda ne oluyor kocan hiç bir şeyi beğenmez eleştirir seni dedim rahatladım ama durur mu direk doğru diyorsun şimdi ki kızlar daha değerli oluyor dedi
Kaynagini belirtmeden hallet işi o zamanDesem hesap açar takip eder amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?