Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sözde erkek arkadaşım evlenelim yemekleri ben yaparım yeter ki evlenelım diyor da işte dereyi geçene kadar ayıya dayı deme hesabı kesin teyzemde sürekli laf sokar bu konuda Allah dan canım anam lafı koyuyor
Ammmmaaannn peh, hiç öğrenmemek lazım.

Evlendiğimde yumurta kıramazdım, 2 sene içinde baklavalar börekler açan, sarmalar mantılar yapan kadına dönüştüm. İçimde varmış.
Varmış ta ne oldu. Besici gibi besledim şişti camış.

Bende öyle düşünüyorum teyzem sağ olsun bu konuda laf sokar sürekli seni kim alır bla bla bende artık sen yapıyorsunda ne oluyor kocan hiç bir şeyi beğenmez eleştirir seni dedim rahatladım ama durur mu direk doğru diyorsun şimdi ki kızlar daha değerli oluyor dedi

Çekirgem güvenimi sarstınnn
Az evvel evli arkadaşları boşanmaya ikna etme konulu seminere konuk olarak davet edip, kürsüye çıkardım. Sen ne yaptın? Kocanı ponçik ponçik yerdin.. Yerden yere vuracaktın ki.. Evli seyircilerimiz vayyy be ne güzel duyguymuş diyecektiii... Rezil olduk onca konuğa püüü.. Emeklerime yzıklar olsun..

Amansız teyze pehhh.

Valla bir ara bir sevgilim vardı öylede güzel pişirirdi ben yerdim. O noktada kalmalıydım.
Hele evliliğe hiççççç bulaşmamalıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…