- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.981
Yeterince içmemişsindir. Benim de toleransım çok yüksekti. Annemin babamın da öyledir. Erkek arkadaşımla 4 bardak votka ve 2 bira içiyorduk çakır keyif bile olmuyordum. Bir damla bile içmemiş gibi oluyordum. Sonra bir gün shot oyunu oynadık. Ben 10-15 dk içinde 7-8 tane alkollü shot attım. Votka, Jager, nane likörü falan vardı. Erkek arkadaşım bir durdurdu beni yoksa ben daha devam ederdim henüz etki de etmedi diye. Biraz ara verdik sonra tekrar içtik. Yine bir 7-8 shot attım. Sabah kalkıp İngilizce Dinleme Becerileri sınavına gidip geri geldim akşama kadar yattım.
Alkolleri karıştırır ve kısa sürede fazla içersen sarhoş olursun. Sonra toleransım da kırıldı. 2 birayla çakır keyfe yakın oluyorum. Kolay etkiliyordu, alkolü azaltınca daha da kolay etkilemeye başladı.
Memleket nere?bu dediklerinin hepsini yaptım kuzum, çakırkeyife yaklaşmaktan başka birşey olmuyor.. şöyle diyim, 2 gün aralıksız içtim bir kez sırf sarhoş olayım diye ama yok, cıks..
bu arada bizim iş yeri doktoruyla muhabbet ederken bu durumu söylediğimde memleket kökenli olarak genetik birşeylerden bahsetti. bir enzim varmıymış yokmuymuş neyse, o nedenle toleransım yüksekmiş.
Kırılamayan yüksek toleransı ilk kez duydumbu dediklerinin hepsini yaptım kuzum, çakırkeyife yaklaşmaktan başka birşey olmuyor.. şöyle diyim, 2 gün aralıksız içtim bir kez sırf sarhoş olayım diye ama yok, cıks..
bu arada bizim iş yeri doktoruyla muhabbet ederken bu durumu söylediğimde memleket kökenli olarak genetik birşeylerden bahsetti. bir enzim varmıymış yokmuymuş neyse, o nedenle toleransım yüksekmiş.
Kara delik gibi konu.
Aynen öyleKara delik gibi konu.
Memleket nere?
Tahmin ettim.batı trakyalıyız, göçmeniz kısaca
Kırılamayan yüksek toleransı ilk kez duydum
hangi konu o
Ceylanın konusuhangi konu o
GünaydıınGünaydınn
Bitti mi pekiGünaydıınBen bu hafta pek yokum kavuşuyoruz sonunda Bugün erkenden burdayım o yüzden
Reglim mi? Daha dün de damla damla lekelenme oluyorduBitti mi peki
İyi bariReglim mi? Daha dün de damla damla lekelenme oluyorduBugün bişi yok daha
Halbuki takmasalar herifler çiçek olacak. Bak herifler onları takmıyor, kadınlar mis gibi. Ama anlamıyorlar.Biraz bdv’deki konulara bakayım, yorum yapayım dedim içim şişti, eğitilmesi gereken ne çok hemcinsimiz var
koca koca diye ölüyorlar,adamların taktığı yok halbuki
Yok hiç olur mu, kötü de olsa,aldatsa da koca kocadır başımdan eksik etmesin allah.Halbuki takmasalar herifler çiçek olacak. Bak herifler onları takmıyor, kadınlar mis gibi. Ama anlamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?