- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Kurbanlık yaptım işteÇekirgem güvenimi sarstınnn
Az evvel evli arkadaşları boşanmaya ikna etme konulu seminere konuk olarak davet edip, kürsüye çıkardım. Sen ne yaptın? Kocanı ponçik ponçik yerdin.. Yerden yere vuracaktın ki.. Evli seyircilerimiz vayyy be ne güzel duyguymuş diyecektiii... Rezil olduk onca konuğa püüü.. Emeklerime yzıklar olsun..
Burasi akrepler yuvasi eheyyy heyyyyYeerrr mii anadolu çocuuğuu dimi
Adı batasıcalarAynı zamanda bekarlara da koca bulma ekibi gibi bir şey, biraz karışık yani
Yaaa biz tavuk değiliz akrebizAdı batasıcalarhoroz moroz istemiyoruz biz sadece piyasa araştırması yapıyoruz.
Öffff kavurması fena olur seninkininKurbanlık yaptım iştepıçaklıyp kavurmasını yapıcam
Akrep çok saldırgan bir isimYaaa biz tavuk değiliz akrebizAkrep tim koycam adimizi
Bende ufaktan kaçarİyi geceler hanımlar sizlere, ben acıkmadan çıkayım şimdi :)
Valla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.
Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.
Şimdiki kocalardan bin kat daha iyi davranır, adaletli ve merhametli olurduk
İğrenç2 kez görücü usulü görüşme yaptım.
biri en ayar olduğum şeyi yaptı, hesabı öderken cüzdanı masanın üzerinde açtı, sandı ki o en yüksek tutardaki banknot renkleri gözlerimde kalpler yaratacak.
tabi ki elendi.
Milana’ya da dedi 30’unda evlenmiş diyeBana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devam
Ben bu aralar iyi değilimM MrsDelfino nerelerdesin
Gördüğüm en mantıklı fikirValla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.
Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.
Şimdiki kocalardan bin kat daha iyi davranır, adaletli ve merhametli olurduk
Ah sen nasıl masumsun öyleŞaşırdım. Ben nedensiz sanıyordum. Daha doğrusu hiç dikkatimi çekmemişti. Tıpkı bizim çantamızı yanımıza koymamız gibi düşünüyordum.
Ah sen nasıl masumsun öyle
Kızlar yanlış etiketlemişim ya kimse de uyarmıyorAh sen nasıl masumsun öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?