- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.421
dşkjhşfjkg bizde bir laf var bilir misim? " alışkın olmayan dötte tomban durmazmış"
Hosgeldin canım
Oooo hoşgelmişsen gardaş
Sen de hosgeldin yoktun iki uc gundurOooo hoşgelmişsen gardaş
Hos buldumSen de hosgeldin yoktun iki uc gundur
İyiysen sıkıntı yok cıceemHos buldumevet ya ara ara Girdim de pek fırsatım olmadı yazmaya
Nerde yaşıyon özel değilse?Sabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim.
Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.
Eskişehir kuzum. Depremin merkezi Tepebaşı’ydı.Nerde yaşıyon özel değilse?
İyiyim iyiyim sağol yavrumİyiysen sıkıntı yok cıceem♥
Haftaya zamanin su gibi gececegi bir hafta olsunbenim de çok işim olduğundan zor geçti :)
Haftaya zamanin su gibi gececegi bir hafta olsun
Çikilatami istiyorum o zamanM MrsDelfino Bebişim ne olsun valla iş, güç falan takıldım. Bol bol denize giriyorum bu aralar ama sizin şu antalyanın suyu bana çok tuzlu geliyor yav10-20 dk girip çıkıyorum. Sizler ne yaptınız, özlediniz mi beni
En çok özleyene çikilataaa alıcam
Cok gecmis olsunEskişehir kuzum. Depremin merkezi Tepebaşı’ydı.
Eskişehir kuzum. Depremin merkezi Tepebaşı’ydı.
Geçmiş olsun kuzumSabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim.
Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.
Geçmiş olsun. İstanbul' da yaşıyoruz biz, ben şehir dışındayım. Herife bir sorayım orada da olmuş mu? En son olduğunda işyerleri yarılmıştı.Eskişehir kuzum. Depremin merkezi Tepebaşı’ydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?