- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.441
Geçmiş olsun delfiEskişehir kuzum. Depremin merkezi Tepebaşı’ydı.
Ahahhahahha dondurmada yakışmısHımmm Şarj oldun geldin yani tamam peki
Sabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim.
Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.
Çikilatami istiyorum o zamanözledik lutfen bdv lere takilma bu sefer
Keşke ben de şarj olsam.Hımmm Şarj oldun geldin yani tamam peki
Şarj edenin yok mu ??Keşke ben de şarj olsam.
Kaldı o, çalışıyor.Şarj edenin yok mu ??
+18 konu açmanı bekliyorum. Muhteşem yorumlarımla konunu şenlendireceğimKaldı o, çalışıyor.
Ayda 1 zor yapıyoz zaten, açayım mı acaba?+18 konu açmanı bekliyorum. Muhteşem yorumlarımla konunu şenlendireceğim
işte tam konusu aç açAyda 1 zor yapıyoz zaten, açayım mı acaba?
Şimdi ilk konum o olacak, sonra bıyıklı Mahmut abi demesinler?işte tam konusu aç aç
Senaryoda tutarsızlık var. Bizimle değilsin mahmut abi. BaayyyŞimdi ilk konum o olacak, sonra bıyıklı Mahmut abi demesinler?
Bu adamdan neden 2 çocuk yaptın. Boşan!Ayda 1 zor yapıyoz zaten, açayım mı acaba?
Tek sorun bu inan ki.Bu adamdan neden 2 çocuk yaptın. Boşan!
Bekar bir kadınsın yiirum, bul bir tane.Ahhhhhh ahhh ben de
O konu için bile seçiciyim o yüzden şuan zorBekar bir kadınsın yiirum, bul bir tane.
zaten iki kere olmuş onda da bebekler olmuş. Allah onlara uzun ömürler versin :)Bu adamdan neden 2 çocuk yaptın. Boşan!
Yok artık.zaten iki kere olmuş onda da bebekler olmuş. Allah onlara uzun ömürler versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?