Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Komik kısmı daha dün erkek arkadaşımla deprem geyiği yapmıştık. Kendisi üniversiteye başladığı yıl (benim de başladığım yıl: 2014) Eskişehir’de deprem olmuştu. 5 yıl Eskişehir’de yaşadıktan sonra İstanbul’a geçen yaz dönmüştü. Geçen yaz hemen deprem olmuştu. Eylül’de benim yanıma yeni gelmişti, İstanbul’daki depremi burada hissetmiştik. Van’a atandı, işe başladığında ve sömestrdan döndüğünde yine depremler oldu, en büyüğü 23 şubattaydı yanılmıyorsam. Daha dün “daha deprem olmadı, deprem olmadan dönmem” diye dalga geçmişti

Çok fobisi olan bir insan değilim aslında, Antalya’da da olur ve çevre illerdeki depremler hissedilir. Zeminin farklılığından herhalde, Eskişehir’deki depremler korkutuyor beni. Antalya sallanır sadece, burada yerden yukarıya doğru dan dan vuruyor. İyi ki erkek arkadaşım vardı bu sabah burada. Evde yalnızken olsaydı daha çok korkar zor toparlanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…