- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.581
20 yil mı kaç yasndasn sen umarım 5 6 yasndaki zamandan bahsediyosundr zira seni yaşlı hayal etmemistimEn iyisi canımm...
Güzel yapan bir yer oldu mu açık dondurma bambaşka...
20 yıl evvel istanbul kadıköy de mahalle arasında bi dondurmacımız vardı yemin ederim tadı halen damağımda şimdi nerde o eski güzel dondurmalar...
Aynen yavrum ben ve gece bekcısı hep uyanıgız
Ahhaha ses versene yavrum ya
Sana kaç lazım? Ne veriyim abimee20 yil mı kaç yasndasn sen umarım 5 6 yasndaki zamandan bahsediyosundr zira seni yaşlı hayal etmemistim
Yeni farkettim İzmirli olduğunuAhhaha ses versene yavrum yaLexacommander siz izmirde buna ne diyonuz diye farkli dil konusuyomusuz gibi davraniyor
25 30 arası gibi hayal ettimSana kaç lazım? Ne veriyim abimee
Kaç gösteriyorum? En son bacaksız M MrsDelfino bile kendinden küçük demişti bana
Çok mu şebeğim hehe
Hahahah aynenYeni farkettim İzmirli olduğunu
Ahahajaj instada da onun geyiği çok dönüyorÖzeliz işte ondan
Benden bi adet çiğdemli gevrek kazandın o halde..25 30 arası gibi hayal ettim
Evet yakasında kırmızı karanfil olan beni bul..
Adam gevrek gevrek sırıtmış işte alla alla... XdHahahah aynenistanbulda simit alirken gevrek dedim adam sırıtıyor ne var bunda gevrek gevrektr yani
Ne sırıtıyon sizin boyozunuz var mı deseydinHahahah aynenistanbulda simit alirken gevrek dedim adam sırıtıyor ne var bunda gevrek gevrektr yani
Hemşeri hemşeriyi gurbette dürtermiş
Ahahhahahjajajavabja aynen oyle sirittiAdam gevrek gevrek sırıtmış işte alla alla... Xd
Yok demedim boyozla adamın devreler yanmasın didimNe sırıtıyon sizin boyozunuz var mı deseydin
Ben de kaytan bıyıklıEvet yakasında kırmızı karanfil olan beni bul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?