Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

3.kim ben kaçırmışım gel seni yapak 4.
Ohoo siz evlendikten sonra uçmuşsunuz kardeşim sabah regendle 2 saat izmirli muhabbeti dönmedi mi senle arasında?? Şimdi Woman da hemşerim dediğine göre Sen, Regend, Woman...
Allah şifa versin Boşanıkken bile izleri silinmiyor bu evlilik faciasının ajajahahsjs devreler yanmış

Ahahjajajajaja hahajajajaj kız ben woman’ın İzmirli olduğunu yazdığını görmedim ki. Hemen yargıladın beni alacağın olsun

Kırmızı kırmızı puntolarla kocaman yazmış nasıl görmüyorsunuz yaa.. Rahmetli ananem Evlilik insanın gözlerini kör ederdi derdi de inanmazdım. Al bak
Kız hani nerde yazmış ahajjajaja aşk olmasın insan evlilik insanı tümden yok ediyor çünkü

Durun o zaman mekanin yeni sahibi olarak kendimi tanitayim:

38 yasinda bekar anneyim (2 pipili, onu soylemis miydim? Pipisizi yok henuz )

Avukatim, aslen izmirli olup istanbulda yasiyorum.
En sevdiğimiz tür: Boşanıklar
Bu türün istisnaları mevcuttur. Bknz. E ebrydlts
Kendisi boşanık olmasına rağmen koca ısrarından halen vazgeçmemiştir. Siz muhterem diğer boşanıkların kendisine nasihat etmesini defaatle talep ediyorum.

Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten E ebrydlts kınıyor. Boşanık Hatunlara, doğru yolu bulduklarından ötürü kucak dolusu sevgilerimi sunar ve uyku moduna doğru emin adımlarla giderim.
İyi geceler iyi uykular burda ki tüm şeker hatunlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…