- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.761
Sincap3. Kim
3.kim ben kaçırmışım4. Eksik onuda bulun bir okey çevirin siz izmirliler
Ohoo siz evlendikten sonra uçmuşsunuz3.kim ben kaçırmışımgel seni yapak 4.
Ahahjajajajaja hahajajajaj kız ben woman’ın İzmirli olduğunu yazdığını görmedim ki. Hemen yargıladın beni alacağın olsunOhoo siz evlendikten sonra uçmuşsunuzkardeşim sabah regendle 2 saat izmirli muhabbeti dönmedi mi senle arasında?? Şimdi Woman da hemşerim dediğine göre Sen, Regend, Woman...
Allah şifa versin Boşanıkken bile izleri silinmiyor bu evlilik faciasının ajajahahsjs devreler yanmış
3.kim ben kaçırmışımgel seni yapak 4.
Ben de görmedimAhahjajajajaja hahajajajaj kız ben woman’ın İzmirli olduğunu yazdığını görmedim ki. Hemen yargıladın beni alacağın olsun
Vay vay baksana sen İzmirli olmuşsun bilearanıza giriyim de Boyoz, çiğdem, gevrek, kordon, 35.5,karşıyaka,kokoreç izmir usulü yenir, kumru, söğüş diyip beni dışlayın dimiii yokkk yavv
Kesin izmirliaranıza giriyim de Boyoz, çiğdem, gevrek, kordon, 35.5,karşıyaka,kokoreç izmir usulü yenir, kumru, söğüş diyip beni dışlayın dimiii yokkk yavv
Ben en çok söğüşü severim mesela yazmayı unutmuşum özlediklerimi yazarken. O yazınca aklıma geldi, bence o bir ajan içimizdeKesin izmirli
Kırmızı kırmızı puntolarla kocaman yazmış nasıl görmüyorsunuz yaa.. Rahmetli ananem Evlilik insanın gözlerini kör ederdi derdi de inanmazdım. Al bak
Kız hani nerde yazmışKırmızı kırmızı puntolarla kocaman yazmış nasıl görmüyorsunuz yaa.. Rahmetli ananem Evlilik insanın gözlerini kör ederdi derdi de inanmazdım. Al bak
Bende doğma büyüme İzmir ama şuan yurtdışıDurun o zaman mekanin yeni sahibi olarak kendimi tanitayim:
38 yasinda bekar anneyim (2 pipili, onu soylemis miydim? Pipisizi yok henuz)
Avukatim, aslen izmirli olup istanbulda yasiyorum.
Beni de alsana yaninaBende doğma büyüme İzmir ama şuan yurtdışı
Nerdesin ki? Ozel degilseBir gelen pişman bir de gelmeyen
En sevdiğimiz tür: BoşanıklarDurun o zaman mekanin yeni sahibi olarak kendimi tanitayim:
38 yasinda bekar anneyim (2 pipili, onu soylemis miydim? Pipisizi yok henuz)
Avukatim, aslen izmirli olup istanbulda yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?