- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.781
Avrupa kıtasında bir ülke ama Almanya değilNerdesin ki? Ozel degilse
Ozelse de yaz ama sen yabanci miyiz ayol
İyi uykular cekirge, bu zorlu yolda her seye gogus gerebilecek guctesinEn sevdiğimiz tür: Boşanıklar
Bu türün istisnaları mevcuttur. Bknz. E ebrydlts
Kendisi boşanık olmasına rağmen koca ısrarından halen vazgeçmemiştir. Siz muhterem diğer boşanıkların kendisine nasihat etmesini defaatle talep ediyorum.
Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten Boşanık Hatunlara, doğru yolu bulduklarından ötürü kucak dolusu sevgilerimi sunar ve uyku moduna doğru emin adımlarla giderim.
İyi geceler iyi uykular burda ki tüm şeker hatunlar
Nota mı verdin şimdi sen banaEn sevdiğimiz tür: Boşanıklar
Bu türün istisnaları mevcuttur. Bknz. E ebrydlts
Kendisi boşanık olmasına rağmen koca ısrarından halen vazgeçmemiştir. Siz muhterem diğer boşanıkların kendisine nasihat etmesini defaatle talep ediyorum.
Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten E ebrydlts kınıyor. Boşanık Hatunlara, doğru yolu bulduklarından ötürü kucak dolusu sevgilerimi sunar ve uyku moduna doğru emin adımlarla giderim.
İyi geceler iyi uykular burda ki tüm şeker hatunlar ❤
Ya ben de 24'üm çok fark yok ki aramızdaSana kaç lazım? Ne veriyim abimee
Kaç gösteriyorum? En son bacaksız M MrsDelfino bile kendinden küçük demişti bana
Çok mu şebeğim hehe
Sus bakıyım ablaya cevap vermeeee... Ağzına biber sürerimYa ben de 24'üm çok fark yok ki aramızdaeylülde dolacağı için 23 yazıyor profilde Yoksa 96'lıyım ben
Kocasız uyumak çok rahatmış yaa.
Nerdesin yaw temelli gittin sandımNapiyorsunuzzz
Yine konu seferogullari ve telliogullari gibi ikiye bölünmüş kocalilar ve kocasizlar olarak
Gelir gelmez banlanacak konu buldum hea
Nerdesin yaw temelli gittin sandım
HoşgeldinNapiyorsunuzzz
Yine konu seferogullari ve telliogullari gibi ikiye bölünmüş kocalilar ve kocasizlar olarak
Gelir gelmez banlanacak konu buldum hea
Tabi 1 bucukta kalkinca gunaydıni da uzun hava seklinde oluyor
hepimize gelsin, sabahtan beri sadece bunu dinliyorum
Aynen oyle yapiyorum o elimdeki toz bezi zatenAc son ses hem toz al hem dinle regencım
Ben de bayramdan sonraya kadar bekarım. Sonra doktorun verdiği ağrı kesiciyi denicez.
Erkek çocuğum yok.Topiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.
Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
Benim bi arkadaş da boşanıyor, '' Başka adamdan çocuk yapmıcam yine bu adamdan olsun, tatillerde bir yere gitsinler, zorluk çekmeyelim. '' diyordu.Kızlar ben size esas şeyi demedim benim ex koca geçen demez mi. Gel 1 tanede kız çocuğu yapalım diyeoldu paşam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?