Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İsim konusuna yazdıklarından gitmiş olabilir. Birkaç yerde de konu dışı yorumu var onlar şikayet edilmiş olabilir

Nöbetleşe giriyoruz topiğe Bu sefer ne zaman döner acaba...
Sanırım 1 hafta kadar banlı kalmıştı.

Horozumu gönderip geldim hanımlar. Nasılsınız?
Hoş geldin erkeğin iş için mi senden uzaktaydı delfi.
Ben de gittim kendime yemek ısmarladım, tırnaklarımı yaptırdım, eve bir şeyler aldım geldim. Şimdi kahve yapıp, balkona geçeceğim

Hoş geldin erkeğin iş için mi senden uzaktaydı delfi.
Ben de gittim kendime yemek ısmarladım, tırnaklarımı yaptırdım, eve bir şeyler aldım geldim. Şimdi kahve yapıp, balkona geçeceğim

Üniversitede tanıştık, ekimde Van’a atandı. Okullar tatil olduğundan beri de İstanbul’da ailesinin yanında. Ben öğrenci evimde olduğum için yanıma geldi . Aralıkta da ben Van’a gitmiştim. Şimdi de okulların açılmasını bekliyoruz tekrar görüşmek için. Açılırsa ben Van’a giderim yanına, açılmazsa ben bu evden çıkmadan gelir yanıma.

Atanıp yanına ya da en azından yakınına gitmeye çalışacağım. Aynı şehir olmazsa tayin alabileceğimiz zamana kadar uzak mesafe devam edeceğiz Aynı şehirde olduğumuz durumda da birkaç yıl içinde evlenmeyi düşünüyoruz

O da mı öğretmen, yine bir şey kaçırmışım Evlenildiği zaman kadın eş durumundan eşinin yanına alamıyor mu tayin, sanki ben öyle duymuştum.

İyi akşamlar :) Bir süredir bu başlığa yazmıyordum. Müsaade varsa bir uğrayayım dedim. Nasılsınız hanımlar?
Bu arada belki bilen biri olur bir şey de sormak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız epilatör var mı? Sipariş vereceğim fakat kararsız kaldım. Buraya da sorup öyle almak istedim.

Allah tamamına erdirsin.

Bende braun var. 10 yıldır kullanıyorum.

O da mı öğretmen, yine bir şey kaçırmışım Evlenildiği zaman kadın eş durumundan eşinin yanına alamıyor mu tayin, sanki ben öyle duymuştum.

Kadroya geçmek lazım. Sözleşmeli atanınca eş durumu hakkı yok. 4 yılı kaldı onun tayin hakkı için. Ben işe başlayana kadar 3 yılı kalır . O da öğretmen. İngilizceciyiz ikimiz de .

Bende braun var. 10 yıldır kullanıyorum.
Braun hangi modeli? Zaten en çok braun ya da philips satinelle öneriyorlar. Çok acıtıyor mu, kullanması kolay olur mu? Daha önce epilatör kullanmadım. Ağda kullanmıştım. Ama cildim hem çok hassas hem de sanırım acı eşiğim düşük. Epilatör alsam mı çok kararsızım. Hangisi alsam onda da kararsızım.

Son düzenleme:
Hosgeldin canım cok ıyı ettın
Brokolis yenı aldı epılator. Hatta bana da onermıstı
Ona soralım

Kadroya geçmek lazım. Sözleşmeli atanınca eş durumu hakkı yok. 4 yılı kaldı onun tayin hakkı için. Ben işe başlayana kadar 3 yılı kalır . O da öğretmen. İngilizceciyiz ikimiz de .
Anladım canım. Hayırlısı olsun.
Ben de hep bir niyetleniyorum şu İngilizcemi geliştirmeye, tembellik yapıyorum.

Allah kavusursun canım

Benimde var ama koltukaltım dışında hiç kullanamadım, bi sevemedim ben nedense. Lazere gittim,artık azaldı baya,jiletle alıyorum geç çıkanları da.

Benimki tek uçlu, modelini bilmiyorum. Bakma imkanım yok maalesef. Şehir dışındayım yanıma almadım. 10 yıl oldu, o zamanlar daha iyileri de vardı. Ama pahalıydılar. Memnunum yav, döve döve kullanıyorum. 10 yıl dayandı, hala iyi durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…