Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benimde var ama koltukaltım dışında hiç kullanamadım, bi sevemedim ben nedense. Lazere gittim,artık azaldı baya,jiletle alıyorum geç çıkanları da.
Neden sevemediniz, çok mu acıtıyor, kullanımı mı rahat değil. Ya lazere şuan gitme imkanım yok. Ağda yerine artık epilatöre geçmek istedim ama tam sipariş vereceğim zaman kararsız kalıyorum, hangisini alacağımı bilmiyorum erteliyorum.

Onun onerılerıne cok guvenırım ♥
Ben agdaya devam kararı aldım oyuzden almadım ama madem sen arıyorsun, gorunce yazar
Ağdaya neden devam kararı aldın? Ya işte tam alacağım siparişi vereceğim o sırada aman ağda ile devam ederim ya da biraz daha araştırayım diyorum sonra tekrar of ağda ile mi uğraşacağım bu kez kararlıyım alacağım diyorum sonra yine sepete eklerken düşünüp çıkış yapıyorum sayfadan. Ağda daha mı az acıtır? Cildim hassas birde acısı minimum bir şey arıyorum. :)

Şöyle söyleyim
Yıllardır agda yapıyorum ve beyaz tenliyim.
Bacaklarımı hayatımda hıc almadım tuy yok cunku.
Koltuk altım ve genıtal bolgede agda ile ala ala o kadar azaldı ki, o kadar para vermek gereksiz geldi bana. Yoksa alet superdi.
Zaten tuyum yok dogru duzgun ne gerek var diyip baktım baktım caydım
Acısı da, Kucuk Kucuk parcalar surceksın Kucuk bezle cekeceksın kesinlikle acıtmıyor.
Buyuk surup buyuk bez kullanınca acıtıyor hatta morartiyor.

Şu kısmı okuyunca bu paragraf benim tam zıttım o yüzden epilatör alacağım tamam dedim.
Acısı da, Kucuk Kucuk parcalar surceksın Kucuk bezle cekeceksın kesinlikle acıtmıyor.
Buyuk surup buyuk bez kullanınca acıtıyor hatta morartiyor.
Bu kısmı okuyunca acaba ağda ile tekrar denesem mi dedim. Ben bir daha bir yorumlara bakayım öyle karar vereyim.

Şu kısmı okuyunca bu paragraf benim tam zıttım o yüzden epilatör alacağım tamam dedim.

Bu kısmı okuyunca acaba ağda ile tekrar denesem mi dedim. Ben bir daha bir yorumlara bakayım öyle karar vereyim.
Sen birkere Kucuk bezlerle ufak ufak dene.
Baktın acıtıyor o zaman epılator dusun.
Agda tuylerı epey azaltıyor da.

Belki ağdaya göre daha kullanışlıdır, ben ömrümde 1-2 kez denemişimdir, ben de kıllların çıkış süresinde bir farklılık olmamıştı ağdayla alınmış olmasına rağmen, ben de jilet kullandım hep sonra da lazere gidince rahatladım

Bayramdan sonra kısmetse gidiyorum, iple cekıyorum.bende mayo falan bakıyorum. Kadınların eksıgı hıc bitmiyor ya
Aynen öyle eksik hiç bitmiyor. Birkaç eksik şey var kıyafet olarak. Onları alsam diyorum şimdi kargodan geldikten sonra yıkamadan denemem gerekecek. Biryandan virüs var içime hiç sinmiyor acelesi yok riske girmeyeyim diyorum bir yanım da aman abartma diyor. Kıyafet sipariş edip yıkamadan denemek -iade ihtimaline karşılık- riskli olur mu yoksa böyle düşünmek abartı mı?

Degıl yavrum hemfikirim senınle.
Genıs davranmamak lazım, daha bitmedi Vırus.
Bende bu aksam elbise aldım dırekt makına ya attım suan yıkanıyor.
Denemeyi bile kıyafetlerinın ustunden yaptım.
Kıyafetlerimıde attım makınaya.

Hangi ağdayı alayım, şu boncuk ağdayı daha önce denemedim acaba onu mu alsam. Ben ilk etapta bir küçük bezlerle tekrardan deneyeyim ya da.
Inanmıcaksın ama bim de turuncu agda var. Annelerimizin kullandığı.
Ondan kullanıyorum ben.
Kullanmadığım bir carsafıda zamanında Kucuk Kucuk kestım. Bez dıye de onu kullanıyorum
Galiba bende ruhen ananeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…