Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen ben de daha bitmedi önceden ne kadar tehlikeli ise hâlâ etkisi devam ediyor diye dikkat etmeye çalışıyorum. Elbiseyi kargodan geldikten sonra denemezsem direkt yıkarsam iade etme imkanım olmaz, giyip hemen çıkarıp duş alırım diye düşündüm ama sanırım en iyisi şimdilik ertelemek.

Ustune ince tayt giy bide badı.
Onların ustune dene.
Ben direkt kıyafetlerinin ustune giydim Valla.
Hepsi suan makına da.
Aynen yıkayıp geri de veremiyoruz bir yolunu bulucaz mecbur

Çünkü epilasyon aleti batıklara ve kıl dönmelerine sebep oluyor. Arada ağda yap ki, ölü deriler soyulsun

Ustune ince tayt giy bide badı.
Onların ustune dene.
Ben direkt kıyafetlerinin ustune giydim Valla.
Hepsi suan makına da.
Aynen yıkayıp geri de veremiyoruz bir yolunu bulucaz mecbur
tayt ve badi giyip denesem bir şey olmaz demi böyle? Bak sepete eklediklerimi gidip alıyorum ona göre

Hangi ağdayı alayım, şu boncuk ağdayı daha önce denemedim acaba onu mu alsam. Ben ilk etapta bir küçük bezlerle tekrardan deneyeyim ya da.
Boncuk ağda aldım ben baya acıtıyor. Bim’de aloe veralı çok güzle bir ağda bandı var . Yıllardır jilet kullanıyordum bacaklarımın dizden aşağısına. Daha tek seferde %60-70 sayı olarak azaldı tüyler. Yanında da sesu ılık ağda aldım Tek tük kalanları vs onunla alıyorum. İkisinden de çok memnunum.

Çünkü epilasyon aleti batıklara ve kıl dönmelerine sebep oluyor. Arada ağda yap ki, ölü deriler soyulsun
Arada bir yaparım ama artık ağdayı kolumdan çekeceğim an daha çekmeden bile o kadar acıyormuş gibi hissediyorum ki. Kuaföre gidemiyorum salgından dolayı. Kendimde zorlanıyorum canım bu kadar tatlı değildi ne oldu anlamadım :)

Bimdeki bir ağdayı denedim ama onda güzel almıyordu ama aloe veralı değildi sanırım. Ben alıp bir deneyeyim bunu. Boncuk ağda daha az acıtır diye onu alacaktım birde. Vazgeçtim şuan. :)

Benim de evlendikten sonra canım tatlandı. Yardımcı biri olmadan yapamadım. Şu an lazere gidiyorum.

Hosgeldin canım cok ıyı ettın
Brokolis yenı aldı epılator. Hatta bana da onermıstı
Ona soralım ♥

Ben epilatoru çok eskiden kullanmistim arçelik hala çalışıyor tas gibi ama onu pek kullanmadım çok can acıtiyor ya
Bi merkezde lazer e gitmiştim. sonra lazer işi epey hoşuma gitti braun un ev tipi lazer cihazi var onu aldım. Ama çok seviyorum aşk yaşıyorum her yerime cizt cizt yapiyorum şiddetle öneriyorum

Sana agda cekmeyı ogretmek isterdim bıryerden sonra resmen cekerken keyıf alıyorsun o derece acımıyor

Ne kadar fiyatları?

Şimdilik ev tipi lazeri alamam bütçeye uymaz. :) philips satinelle de çok acıtır mı biliyor musunuz?

Adam cızt cızt dedı ve insanı lazere ozendırdı

Sana agda cekmeyı ogretmek isterdim bıryerden sonra resmen cekerken keyıf alıyorsun o derece acımıyor
Normalde acıya dayanıklıydım, mesela iğne vs olurken bile hoşuma giderdi -evet çok saçma biliyorum- ama bu ağda farklı. Ben yapamıyorum birde nedense son bir yıldır -zaman geçtikçe- aşırı hassas bir şey oldum daha ağda değmeden aaa demeye başlıyorum. Beceremiyorum ben ya

Bak Kucuk beze Kucuk surceksın.
Yapıstırcaksın, elinle bir ıkı bastırıp surceksın.
Sonra tak cekeceksın
Dusunmeden?
Yavas cekersen cekerken tereddüt yaşarsan, bırak acıyı morarır bile.
İki uc cekmeden sonra zaten uyusucak.

Şimdilik ev tipi lazeri alamam bütçeye uymaz. :) philips satinelle de çok acıtır mı biliyor musunuz?

Bence alışık degilsen acitir sonuçta hepsi kökten çekiyor bir de kil koklerin kalinsa. Ama mesela benim bazı arkadaşların hic acimiyordu anlatıyorlardı da acı esigiyle de alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…