Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Eklentiler

• 10234434420786.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 19
  • htb1qxhvirjtbknjszfnq6ysfxxan.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 14
  • htb1d6dupvxxxxxmapxxq6xxfxxxa.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 1585831643-argento-siyah-cizgi-detayli-mayokini.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 22
  • siyah-mayo-modelleri.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22

Agsgabajanja ben kaç kere denediysem cekemedim ya

benneyanginlargordum kuzucum bunlara bak istersen araya 2 tane vintage model koydum ben cok severim
Oha hepsi super yaaaaa, yaaa cok guzeller
Hepsi benim olsa keske. Vintage bayılırım regen evimi gormenı isterdim
Butun evim vıntage
Küf kokusu eksik bi agagagagagaag
Ben sunlara bakayım ıclerınden bırını alıcam kesinlikle

ciddi olmazsın benim evimde vintage konsolumda küflü ayna falan var evimi vintage yaptım ahahah yeni gelinken gelenler yaşlı evi olmuş dediler

ciddi olmazsın benim evimde vintage konsolumda küflü ayna falan var evimi vintage yaptım ahahah yeni gelinken gelenler yaşlı evi olmuş dediler
Ne anlarlar yaaa.. Bosversene, Gule Gule otur ınsallah
Ben cok severım kıyafete ev esasında dukkanda.
Canta ayakkabı fark etmez.
Bıgun evim evim guzel evim kosesıne evimin fotolarını atıp iltifat beklıcem sızden agagagagaga

Düşünmeden yapmak kısmını tekrar deneyeyim.

Bence alışık degilsen acitir sonuçta hepsi kökten çekiyor bir de kil koklerin kalinsa. Ama mesela benim bazı arkadaşların hic acimiyordu anlatıyorlardı da acı esigiyle de alakası var
E ne yapacağım? Acı yok acı yok deyip kendimi kandırayım bari

İstersen bigun agda gunu yapabiliriz asdfagaha

Geçen yaz arkadaşım evlendi odada bir anda ağda kutusunu ve bezini çıkardı sgajajak

Lazer e gitmiş tek tük kalmış bi cart cart çektiler kızı valla korku filmi izler gibi izledim en son yapamadiniz ya en iyisi jiletle halledeyim duyup duşa girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…