- 16 Ağustos 2016
- 3.719
- 9.426
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.901
Bu bildiğimiz 30 dk mı ne güzel ya :) yani ben kendi başıma 30 dk bitiremiyorumYok be, Valla bilene yarım saat surmuyor
Hahahahahahahahaha mundar etmısler kızıGeçen yaz arkadaşım evlendi odada bir anda ağda kutusunu ve bezini çıkardı sgajajak
Lazer e gitmiş tek tük kalmış bi cart cart çektiler kızı valla korku filmi izler gibi izledimen son yapamadiniz ya en iyisi jiletle halledeyim duyup duşa girdi
ahahahhaha atmayalım oraya bence yavrum pembiş ve beyaz falan olmaynca beğenmiyolar ahşap renginin sıcaklığını anlatamadm kimselereNe anlarlar yaaa.. Bosversene, Gule Gule otur ınsallah ♥
Ben cok severım kıyafete ev esasında dukkanda.
Canta ayakkabı fark etmez.
Bıgun evim evim guzel evim kosesıne evimin fotolarını atıp iltifat beklıcem sızden agagagagaga
E ne yapacağım? Acı yok acı yok deyip kendimi kandırayım bari
Bıldıgımız ya. Acısa da öldürmez ya tak tak cekıceksın bıtıcekBu bildiğimiz 30 dk mı ne güzel ya :)
Sener sen in ziya rolunda jilet tanıtırken adamın sıfatını harita yapması geldı aklıma.Bıldıgımız ya. Acısa da öldürmez ya tak tak cekıceksın bıtıcek
Biraz daha mesajlarını okursam gidip ağda alacağımBıldıgımız ya. Acısa da öldürmez ya tak tak cekıceksın bıtıcek
Pembe değil de beyaz seviyom ben. Ahşap göre göre sıkılmışım.ahahahhaha atmayalım oraya bence yavrum pembiş ve beyaz falan olmaynca beğenmiyolar ahşap renginin sıcaklığını anlatamadm kimselere
Ben de. Yardımcıma çektirdim, beceremedi o da..
Canım aşırı tatlı. Ondan yapamıyorum.ya bazıları okadar profesyonel ki ananın karnında mi öğrendin ağda yapmayı diyesim geliyor
Ben anladım gayet iyiahahahhaha atmayalım oraya bence yavrum pembiş ve beyaz falan olmaynca beğenmiyolar ahşap renginin sıcaklığını anlatamadm kimselere
Aslında beyaz mobilyayı yazlık evlere yakıştırıyorum kışlık ev daha böyle sıcak olmalı gibi geliyorPembe değil de beyaz seviyom ben. Ahşap göre göre sıkılmışım.
Biraz daha mesajlarını okursam gidip ağda alacağım
Mesela ben?????ya bazıları okadar profesyonel ki ananın karnında mi öğrendin ağda yapmayı diyesim geliyor
Benim gibi kara kara değildir tüyleriYangına bakma sen o sarı zaten kul kökleri de incedir o yüzden rahat rahat cekiyordur avabajaj
Hahahaha yaparsın sen, senden umutluyumBiraz daha mesajlarını okursam gidip ağda alacağım
Mesela ben?????
Yok degıl yok denecek kadar seyrek ve sarı, kıl gıbı de degıller artık bildigin tuy
Kil koklerımı de öldürdüm brokSen sanslisin ama kil koklerin kalın olsa napcaktin
Yok degıl yok denecek kadar seyrek ve sarı, kıl gıbı de degıller artık bildigin tuy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?