- 19 Mayıs 2020
- 48.021
- 216.078
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.941
Gibi gibi.Etkisini görmeye başladın mı
En son ne zaman dizi izledim hatırlamıyorum.Tahsin in fikret ı aldattığı yaprak dokumu bolumunu ızlıycem bu gece uyumadan once
Dun gece de Bihter ın annesinin dizlerine yatıp ölüyorum anlasana bolumunu izlemiştim.
Sızın var mi boyle sarıp sarıp ızledıgınız, sıze ozel bolumlerınız
Olsun be, demek kı canın istemiyor.En son ne zaman dizi izledim hatırlamıyorum.
aaa ciddi misinEn son ne zaman dizi izledim hatırlamıyorum.
Yok. Ot gibiyim ben, zevksizim,sıkıcıyım.aaa ciddi misinfilm mi seversin
Ben ikisini de cok seviyorumaaa ciddi misinfilm mi seversin
yok canımm değilsindr boş vakitlerinde ne yaparsınYok. Ot gibiyim ben, zevksizim,sıkıcıyım.
Ahahajaj çok tatlısınYok. Ot gibiyim ben, zevksizim,sıkıcıyım.
evet cok az türk filmi izlerim ama eşim yeşilçam aşığıBen ikisini de cok seviyorum
Yabancı olanları ozellikle ♥
yok canımm değilsindr boş vakitlerinde ne yaparsınbeni bu son yıllarda türk dizileri sarmadı yabancı dizilerim var onları izliyorum hepsinin yeni sezonalrını bekliyorum
YouTube den ne denk gelirse. Belgesel, podcast, türlü içerik. Özellikle peşine düştüğüm bir tür yok.Ahahajaj çok tatlısınben de netflix,YouTube bir de bazen Google’dan film dışında tv ye bakmıyorum
Ben belgesel seviyorum, hayvanlı olanları degılevet cok az türk filmi izlerim ama eşim yeşilçam aşığıyabancıda korku ve bilimkurgu seviyorum
hiç sıkıcı değilsenin tarznda bu demek ki eşinle uyuyor mu bari izledklerinizYouTube den ne denk gelirse. Belgesel, podcast, türlü içerik. Özellikle peşine düştüğüm bir tür yok.
vayy romantik seviyosun yani bak benden beklerdinz dimi romantik filmleriBen belgesel seviyorum, hayvanlı olanları degıl
Biyografi veya suc belgesellerini
Yine suc ve gizem agırlıklı yabancı fılmlerı
Sonunda ohaa diyecegım fılmlerı seviyorum
Arada romantik komedi de izliyorum agagagaga
Aynı ben deYouTube den ne denk gelirse. Belgesel, podcast, türlü içerik. Özellikle peşine düştüğüm bir tür yok.
Ben daha bilgi ağırlıklı şeyler izlerim. Romantizm sevmem, dram sevmem. Öküzüm de ben.hiç sıkıcı değilsenin tarznda bu demek ki eşinle uyuyor mu bari izledkleriniz
hahahhaha beynine oyun oynuyorsun sevdim bu taktiğiAynı ben deaz önce epstein belgeseline baktım 2 bölüm ürperdim, şimdi güldür güldür açtım
Hahahahaha erkekler ne soyler kadınlar ne anlar filmi favorımvayy romantik seviyosun yani bak benden beklerdinz dimi romantik filmleribir yengeç olarak
Ben genelde güldüğüm şeylere ara ara bakmayı seviyorumTahsin in fikret ı aldattığı yaprak dokumu bolumunu ızlıycem bu gece uyumadan once
Dun gece de Bihter ın annesinin dizlerine yatıp ölüyorum anlasana bolumunu izlemiştim.
Sızın var mi boyle sarıp sarıp ızledıgınız, sıze ozel bolumlerınız
Mesela gizemli ve korkulu şeyleri gece izlemem.Aynı ben deaz önce epstein belgeseline baktım 2 bölüm ürperdim, şimdi güldür güldür açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?