Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aslında beyaz mobilyayı yazlık evlere yakıştırıyorum kışlık ev daha böyle sıcak olmalı gibi geliyor
Benim koltuklarım mat yesıl sarı, unıtem kütük
Halim da turuncu ve sarı yesıl karma.
Lambaderım kutuk
Servis sehpalarımda ben seviyorum ahsap ve cırt olmayan renklerı

16 yaşıma kadar genital bölgemi annem alıyordu çatır çatır. Kadın alıştırdı, evlendim paaaat jilet. Onca emek ziyan oldu, kızıyor şu an.
Ben hep jilete alıştım
Yok be, Valla bilene yarım saat surmuyor
Vay be
Tabii zaten batiklarin çaresi lazer
Geçiriyor zaten zamanla hepsini
Ben 4 kere alexandrite lazer yaptırdım, şuan kıllarımın %70i gitti. Tam bitemedi çünkü düzenli yaptırmadım. Türkiye’ye geldikçe yaptırıyorum, ama bacaklarımda batık olan bir bölge var tavuk derisi görünümü dedikleri orası bir türlü düzelmedi Ondan sordum

Olduğun ülkede yok mu ki?

Kaslarımı farla boyuyorum annem Guluyor Hacivat gibi olmus diyor agagahahahaha

Işte kılları imhayla geçireceğin sürede ister hacivat olursun ister karagoz

Batik icin vücut peelingi ve kese yapiyordum arada ama benimki senin dediğin gibi değildi ufak siyah noktalar görüyordum bazı yerlerde derinlere gömülü

Benim koltuklarım mat yesıl sarı, unıtem kütük
Halim da turuncu ve sarı yesıl karma.
Lambaderım kutuk
Servis sehpalarımda ben seviyorum ahsap ve cırt olmayan renklerı
benimde chester koltugum kına yeşili retro koltuk takımımda deve tüyü rengnde ceviz rengi konsol ve yemek masam ve benchim var aksesuarlarım ve aynam küflü hala yegenlerim silmeye calışıyr hala noldu buraya diye ben çok mutlu oluyorum içersinde kimseyide umursamadım zatn kendi zevkmle aldım eğer ilerde kendi evim olursa çalışma odamın duvarlarını ahşap yapmayı planlıyorum güzel bir kitaplık çalışma masası falan var hayallerim

Yaaaa super tahmin edebiliyorum kuflerı silmeye çalışmalarıını
Benim hayalim somıne idi bu kıs yaptırdım regen
İnsallah sende kitaplık calısma masanı ıstedıgın gıbı alır kullanırsın

ayy şömineyi unuttum iyi ki hatrlattın onuda istiyorum tabiki kendi evimde yaptrırım inşallah

Alexandrite nadir burada ve çok çok ucuk fiyatlarda seans başına 500 Euro’dan başlıyor Buradaki bayanların ırkından kaynaklı sanırım Türkiye’deki gibi fazla yaygın değil
Alexandrite acı veriyormuş, ben buz lazere yönlendim.

Ben nelere denemedim ki bakıyorum içinde kıl var çok derinde ama o bölge keseden sonra bir nebze gidiyor ama görüntü yine kötü yerleri kırmızı belirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…