- 31 Ocak 2020
- 2.537
- 9.866
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.921
Kil koklerımı de öldürdüm brokama ısın kotusu kirpik kasta sarı ve az
Benim koltuklarım mat yesıl sarı, unıtem kütükAslında beyaz mobilyayı yazlık evlere yakıştırıyorum kışlık ev daha böyle sıcak olmalı gibi geliyor
Kaslarımı farla boyuyorum annem Guluyor Hacivat gibi olmus diyor agagahahahahaAman ya kolla ugrasacagin vakte kendine kaş göz cizersin ne var onda
O batık olan yerlere de iyi geliyor mu bu cihazlar ?
Böyle tabi yarım saat sürer.Yok degıl yok denecek kadar seyrek ve sarı, kıl gıbı de degıller artık bildigin tuy
Bu raddeye kolay gelmedim heraldeBöyle tabi yarım saat sürer.
Ben hep jilete alıştım16 yaşıma kadar genital bölgemi annem alıyordu çatır çatır.Kadın alıştırdı, evlendim paaaat jilet. Onca emek ziyan oldu, kızıyor şu an.
Vay beYok be, Valla bilene yarım saat surmuyor
Ben 4 kere alexandrite lazer yaptırdım, şuan kıllarımın %70i gitti. Tam bitemedi çünkü düzenli yaptırmadım. Türkiye’ye geldikçe yaptırıyorum, ama bacaklarımda batık olan bir bölge var tavuk derisi görünümü dedikleri orası bir türlü düzelmediTabii zaten batiklarin çaresi lazer
Geçiriyor zaten zamanla hepsini
Olduğun ülkede yok mu ki?Ben 4 kere alexandrite lazer yaptırdım, şuan kıllarımın %70i gitti. Tam bitemedi çünkü düzenli yaptırmadım. Türkiye’ye geldikçe yaptırıyorum, ama bacaklarımda batık olan bir bölge var tavuk derisi görünümü dedikleri
Kaslarımı farla boyuyorum annem Guluyor Hacivat gibi olmus diyor agagahahahaha
Ben hep jilete alıştım
Vay be
Ben 4 kere alexandrite lazer yaptırdım, şuan kıllarımın %70i gitti. Tam bitemedi çünkü düzenli yaptırmadım. Türkiye’ye geldikçe yaptırıyorum, ama bacaklarımda batık olan bir bölge var tavuk derisi görünümü dedikleri orası bir türlü düzelmediOndan sordum
Onları sıktırmaktan zevk alıyordum. Ama yaş aldık, seyreldi kıllar. Fazla kalmadı o siyah şeylerdenbazı yerlerde derinlere gömülü
benimde chester koltugum kına yeşili retro koltuk takımımda deve tüyü rengnde ceviz rengi konsol ve yemek masam ve benchim var aksesuarlarım ve aynam küflü hala yegenlerim silmeye calışıyr hala noldu buraya diyeBenim koltuklarım mat yesıl sarı, unıtem kütük
Halim da turuncu ve sarı yesıl karma.
Lambaderım kutuk
Servis sehpalarımda ben seviyorum ahsap ve cırt olmayan renklerı
Yaaaa super tahmin edebiliyorum kuflerı silmeye çalışmalarıınıbenimde chester koltugum kına yeşili retro koltuk takımımda deve tüyü rengnde ceviz rengi konsol ve yemek masam ve benchim var aksesuarlarım ve aynam küflü hala yegenlerim silmeye calışıyr hala noldu buraya diyeben çok mutlu oluyorum içersinde kimseyide umursamadım zatn kendi zevkmle aldım eğer ilerde kendi evim olursa çalışma odamın duvarlarını ahşap yapmayı planlıyorum güzel bir kitaplık çalışma masası falan var hayallerim
Alexandrite nadir burada ve çok çok ucuk fiyatlarda seans başına 500 Euro’dan başlıyorOlduğun ülkede yok mu ki?
ayy şömineyi unuttum iyi ki hatrlattın onuda istiyorum tabiki kendi evimde yaptrırım inşallahYaaaa super tahmin edebiliyorum kuflerı silmeye çalışmalarıını
Benim hayalim somıne idi bu kıs yaptırdım regen
İnsallah sende kitaplık calısma masanı ıstedıgın gıbı alır kullanırsın ♥♥
İnsallah cıcegım, Allah herkesin muradını versin ınsallahayy şömineyi unuttum iyi ki hatrlattın onuda istiyorum tabiki kendi evimde yaptrırım inşallah
Alexandrite acı veriyormuş, ben buz lazere yönlendim.Alexandrite nadir burada ve çok çok ucuk fiyatlarda seans başına 500 Euro’dan başlıyorBuradaki bayanların ırkından kaynaklı sanırım Türkiye’deki gibi fazla yaygın değil
Ben nelere denemedim kiIşte kılları imhayla geçireceğin sürede ister hacivat olursun ister karagoz
Batik icin vücut peelingi ve kese yapiyordum arada ama benimki senin dediğin gibi değildi ufak siyah noktalar görüyordum bazı yerlerde derinlere gömülü
Evet acıyor özellikle genital bölgeAlexandrite acı veriyormuş, ben buz lazere yönlendim.
Benim de siyah.Evet acıyor özellikle genital bölgeama benim kıllar siyah olduğu için en etkilisi o sistemmiş ondan
Etkisini görmeye başladın mıBenim de siyah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?