- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.961
Askı memnu nun repliklerini ezbere biliyorum aasvshahajaBen genelde güldüğüm şeylere ara ara bakmayı seviyorumonun dışında mesela askı memnuyu ilk TV de çıktığı zaman izlemiştim sonra hiç bakmadım
Ben daha bilgi ağırlıklı şeyler izlerim. Romantizm sevmem, dram sevmem. Öküzüm de ben.O arabesk dinler. Ben rap dinlerim, şaman müzikleri dinlerim.
Etkisinden çıkayım dedim ahahajajhahahhaha beynine oyun oynuyorsun sevdim bu taktiği
Aslında korkulacak bir şey yok konusunda. Ama nedense gerildim, sanırım belgesel işleyiş tarzı,müzikleri gerdi beniMesela gizemli ve korkulu şeyleri gece izlemem.
Bazen açarım beraber dinleriz izleriz. Ama ben onun açtığını çok izlemem. Bi gülme geliyor.ayy cok zıtsınız ortak paydada buluştugunuz olabiliyor mu bizmki Allahtan bilimkrgu severde beraber bişi izleyebiliyoruz
vücudun afallıyodur bir anda korku hormonundan komik mutluluk hormonuna geçişi yaptrıyosun bravoEtkisinden çıkayım dedim ahahajaj
Kaan Ünsal Alphan 'ın 3 bölüm dyatlov geçidi vakası videoları var. Adam öyle müzikler koymuş ki, 1 ay banyo yapamadım, kocamı çağırdım hep.Aslında korkulacak bir şey yok konusunda. Ama nedense gerildim, sanırım belgesel işleyiş tarzı,müzikleri gerdi beni
Ben bir de tekim. MazallahKaan Ünsal Alphan 'ın 3 bölüm dyatlov geçidi vakası videoları var. Adam öyle müzikler koymuş ki, 1 ay banyo yapamadım, kocamı çağırdım hep.
Engin Deniz' i de gece dinlemeni tavsiye etmem.Ben bir de tekim. Mazallah
Dinlemem de evlenmem de o zamanEngin Deniz' i de gece dinlemeni tavsiye etmem.Aklında olsun Sırf bunun için tekrar evlenebilirsin.
Belli sayfalarca konuşmuşsunuzHorozumu gönderip geldim hanımlar. Nasılsınız?
O hıc katılmadı kıBelli sayfalarca konuşmuşsunuz
Lazeri konuştuk.Belli sayfalarca konuşmuşsunuz
O zaman okumuyorum geçmişiLazeri konuştuk.
hoşgeldin canımm nerelerdeydinO zaman okumuyorum geçmişiben lazer yaptırdım bitti
Hoşbuldum canım. Annemle zaman geçirdik. Profiterol yaptım ona dışarı çıktık kardeşlerimle oturup muhabbet ettik falan filanhoşgeldin canımm nerelerdeydinkoçişkoosuz nasıl geçti günün
Benim iyi geçmiyor. Aç kaldım resmen.hoşgeldin canımm nerelerdeydinkoçişkoosuz nasıl geçti günün
ohhh mis gibi geçmiş gününHoşbuldum canım. Annemle zaman geçirdik. Profiterol yaptım ona dışarı çıktık kardeşlerimle oturup muhabbet ettik falan filan
Sen nasılsın
NedeğğğnnnBenim iyi geçmiyor. Aç kaldım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?