- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.981
ne zaman eve dönüşBenim iyi geçmiyor. Aç kaldım resmen.
Yalamaya devam yaniohhh mis gibi geçmiş gününne olsun bıraktığın gibiyiz yavrum
Kız şimdi bayramdan sonra gidecem. Atlamamam lazım herife. Beyin kanaması geçirebilirim zonklamadan. Ama duramam. Napcez?Nedeğğğnnn
Yalamaya devam yani
Hacı anlamadım halaKız şimdi bayramdan sonra gidecem. Atlamamam lazım herife. Beyin kanaması geçirebilirim zonklamadan. Ama duramam. Napcez?
Nörolojiye gittim. Risk varmış. Hap verdi ilişkiden yarım saat önce al dene dedi.Hacı anlamadım hala
Ya bende de oluyor ilişkiden sonra baş ağrısıKız şimdi bayramdan sonra gidecem. Atlamamam lazım herife. Beyin kanaması geçirebilirim zonklamadan. Ama duramam. Napcez?
Kansızlık var mı?Ya bende de oluyor ilişkiden sonra baş ağrısıBen de okuyunca korkmaya başladım. Susuz kaldığımız için olduğunu sanıyordum ter vsden dolayı.
EvetKansızlık var mı?
Bence bi görün doktora. İstanbula gidince mr çektircem.
Geçmiş olsunNörolojiye gittim. Risk varmış. Hap verdi ilişkiden yarım saat önce al dene dedi.
Şimdi ben bu isteği nasıl bastırcamGeçmiş olsun
Lazerden korkuyorum çünküO hıc katılmadı kı
Her seferinde olmuyor ama gitmek lazım demek ki. Geçmiş olsun kuzum. Tetkiklerin temiz ve risksiz çıkar umarımBence bi görün doktora. İstanbula gidince mr çektircem.
Şap yeŞimdi ben bu isteği nasıl bastırcam
Memlekette rahat olur diye burda göründüm doktora ama İstanbul 'dan farkı kalmamış koronadan sonra. İnşallah senin de risksiz çıkar.Her seferinde olmuyor ama gitmek lazım demek ki. Geçmiş olsun kuzum. Tetkiklerin temiz ve risksiz çıkar umarım
O erkekler icin degil miŞap ye
Eder heralde.O erkekler icin degil mibizede etki ediyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?