- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.001
Kayınannam olayı da es geçilmemeliBekarlar size gelsin.Günoooo kızlar
Evet en önemlisini dahil etmemişlerKayınannam olayı da es geçilmemeli
Benim başlamadı ki.Kızlar napıyosunuz, pazarı henuz bitiremediniz mı
Benim az once bıttıBenim başlamadı ki.
Eşim güya sürpriz yapmış. Geldi kahvaltıda aldı beni eve getirdiKızlar napıyosunuz, pazarı henuz bitiremediniz mı
Kıyafet katla diye mi getirmiş?Eşim güya sürpriz yapmış. Geldi kahvaltıda aldı beni eve getirdidiyorum neden aldın özledim. E özledin neden uyuyorsun. Bir sürü saçmalık. Ben de onun kıyafetlerini katılamadım koydum kenara kendi katlasın
Yemek yapayım diye sanırımKıyafet katla diye mi getirmiş?
Yapma, aç kalsın. :)))Yemek yapayım diye sanırımaçıklama yok düşünmeden gelmiş sonrasına saçmalamış
Yaptım bile çünkü çocuk varYapma, aç kalsın. :)))
Özledim dıyıp eve getirip hıc bisey yapmamak ne, ben olsam bende kızardım.Eşim güya sürpriz yapmış. Geldi kahvaltıda aldı beni eve getirdidiyorum neden aldın özledim. E özledin neden uyuyorsun. Bir sürü saçmalık. Ben de onun kıyafetlerini katılamadım koydum kenara kendi katlasın
Keske sadece cocuga corba fılan yapsaydın sadeceYaptım bile çünkü çocuk varama adamı getirdiğine pişman ettim merak etme. Lexacommander olsa bu mesaja muhteşem derdi
Ayyy hıcte gitmem ya ekmek almaya, yemem o ekmegı gene de gıdıp almam.Evlilikten nefret ediyorum trip bile atamıyorsun
Sibirlisin evde ekmek yok gidip alcdiyprsu. Tribün büyüsü gidiyor
Boşan derdi.Yaptım bile çünkü çocuk varama adamı getirdiğine pişman ettim merak etme. Lexacommander olsa bu mesaja muhteşem derdi
İşte mutfak bana terapi gibi geliyor o sinirle yaptım da yaptımKeske sadece cocuga corba fılan yapsaydın sadece
Beni boşanık yapmaya ant içtiBoşan derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?