Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Twitch girl havası ver sende delfinocum

Kizlar birakin simdi sevgilileri benim koccamaannn derdim var bes günlük tatile gidecegim yarin bugün de agdaya gideyim diyordum ama bilin bakalim bugün günlerden ne ? SALI. Ve kuaförler kapalı
Nereye gidiyorsun beybi söyle bakıyım
Ansızın peşinde belirebilirim

Sankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha

zaten tüm muhabbet bilmem hangi sitedeki dayalı döşeli evi ve kapıda müstakbel eşini bekleyen jeep i üzerineydi fgfghgh
eşinin çalışmasını gerekli görmüyordu, gündüzleri kv si ile bol bol gezerek zaman geçirebilirdi :)

ideal koca jhjkjl

yaa bi de o teyzelerin öyle bi halleri var ki cidden tersleyemiyosun :)

Twitch girl havası ver sende delfinocum
İyi bir şey mi kötü bir şey mi dedin bilemedim Kendi halimde oynuyorum pek de iyi değilim ama önemli olan eğlenmek değil mi Erkek arkadaşımın oyun bilgisayarı var, o işteyken ve uyurken oynuyordum Bir atanayım alacağım kendime oyun bilgisayarı

Aynen
Nationel geographıc izlediğimi nasıl belli ederim adlı çalışma

daha da korkuncu kebapçı seçmişti yemek için. ve abartmıyorum fındık lahmacun geliyor, bak bu fındık lahmacun diyor. içli köfte geliyor, onu tanıtıyor. hatta gavurdağı salatası geldi, bak bu gavurdağ salatası diye anlattı.
ya sabır...
ona da beni işten eve, evden işe diye anlatmışlar. ki ben ailemle de arkadaşlarımla da çok gezen bir tipim. bi de beni götürdüğü yer gerçekten çok ortalama, hani inanılmaz lezzet vaad eden bir yer değildi. floryanın standart kebapçılarından.
tabi bu gaza geldi, her yemeği anlatıyor. dedim ki suyun üzerinde de uludağ diye yazıyor ama onu da detaylı anlatmak ister misiniz ?
bakakaldı..
sonra etilerdeki muhtelif kebapçılardan girip floryadaki daha iyi kebapçılardan çıktım. hepsinin tek tek lahmacunları, içli köfteleri hatta diğer mezelerini karşılaştırdım. surat kıpkırmızı tabi..
şimdi gülüyorum ama o an çok sinir bozucuydu sdhfksdjfklsd

Agsgahsgaha ne kadar da gastronomik bir Bey
Dedesi Vedat milor olmasın hemen reddetmeseydin

Aynen
Nationel geographıc izlediğimi nasıl belli ederim adlı çalışma
Cıks birazı belgesellerden birazı Aslan Kral izlemekten, en sevdiğim animasyondur

Kedigillerin her türlüsünü severim, evde bir minnak panterim var (Bombay kırması kedim var ) dün fotoğrafını attım buraya Aslan deyince dayanamadım

Aslanları severim ama bu kadar da erkek egemen oluşları bir dumur etmiyor değil erkek her yerde erkek işte; aslan da olsan ye, iç, yat tüm iş dişilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…