- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Aaa aşk olsun arada uğrarım ı nasıl es geçtinSadece iş yaptırmaya mı alıyoruz bu kadar adamı
En iyi trileçeyi ben yaparım tmm mı hııGeçende benim manita yapmış triliçeHazır pudingler gibi alarak yapmış gerçi Fırının kapağını açmayı bilmeyen erkekler varken bu da iyi bence, evimin erkeği yapayım diyorum hemen
Twitch girl havası ver sende delfinocumBen bu aralar iyi değilimMide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı derken 18'de falan uyuyorum sabah 4'te ayağa dikiliyorum Umarım normal bir insan gibi 23-00 arası yatıp 07-08 gibi kalkacağım günler de gelecek
Oyun videoları izliyorum da onlara sardım. Şimdi yayınlayan kişiyi yakaladım, önceki günler kadar kötü olmaz umarımThe Last off Us Part 2 izliyorum Playstation ya da düzgün bir bilgisayarım olmadığı için oynayanları izlemekle yetiniyorum artık.
Nereye gidiyorsun beybi söyle bakıyımKizlar birakin simdi sevgilileri benim koccamaannn derdim varbes günlük tatile gidecegim yarin bugün de agdaya gideyim diyordum ama bilin bakalim bugün günlerden ne ? SALI. Ve kuaförler kapalı
Sankı bogazıma kaz tuyu sokmusum gıbı mıdem bulandı suan adamdan agagahaha
Benide staj yaptığım dönem öğrencimin teyzesi instagramdan görmüş eşiyle beğenmişler oğlu için neyse bir kaç gün sonra yabancı bir numara bende açmadım peşine mesaj ben şu kişinin annesi havva müsait olduğun bir gün dışarda kahve içelimneyse ki yırttım ordan yaşıda büyük bir şey diyemiyorsun ayıp olur diye anneme anlatıyorum gülerek anne mühendis villada oturuyor şu arabası varmış övüyorlar vs diye dalgaya alıp annem direk arabası varsa ne olmuş bende sana alırım evde bir kel var ikinciye gerek yok ( kel dediği babam)
Bebeğim enişte beyle kavga etmediniz mi?yaa bi de o teyzelerin öyle bi halleri var ki cidden tersleyemiyosun :)
Ee tabii k ide zengin erkek arayanlar nasıl anlıyor sanıyorsunYa ben düne kadar kendimi gözü açık biri sanıyordum Ama hâlâ düşününce gözümde canlandıramıyorum. Öyle kız tavlayan var mıdır ki
İyi bir şey mi kötü bir şey mi dedin bilemedimTwitch girl havası ver sende delfinocum
Görmemişim pardonAaa aşk olsun arada uğrarım ı nasıl es geçtinsırtından zopayı eksik etmeyiz
Güzellik merkezleri açık olur orda yaptirsanKizlar birakin simdi sevgilileri benim koccamaannn derdim varbes günlük tatile gidecegim yarin bugün de agdaya gideyim diyordum ama bilin bakalim bugün günlerden ne ? SALI. Ve kuaförler kapalı
AynenDişi aslanlar sürü halinde yaşıyor ama her sürününün bir tane erkek aslanı varTüm dişiler o tek erkekle çiftleşiyor, yavru erkekler büyüyünce ayrılıp kendilerine başka sürü buluyor ya da babalarını öldürüp sürüyü ele geçiriyor pek kadınlar için uygun bir söz değilmiş prensesin sözü
İyi bir şey mi kötü bir şey mi dedin bilemedimKendi halimde oynuyorum pek de iyi değilim ama önemli olan eğlenmek değil mi Erkek arkadaşımın oyun bilgisayarı var, o işteyken ve uyurken oynuyordum Bir atanayım alacağım kendime oyun bilgisayarı
Bence hiç kaçırmaGeçende benim manita yapmış triliçeHazır pudingler gibi alarak yapmış gerçi Fırının kapağını açmayı bilmeyen erkekler varken bu da iyi bence, evimin erkeği yapayım diyorum hemen
Kimse izlemezStreamer Delfino
İğrenç
Aaa olur mu öyle şey canım...Kimse izlemez
Bebeğim enişte beyle kavga etmediniz mi?
Dün macbooktan sonra haset bakışımı atmıştımda
Agsgahsgaha ne kadar da gastronomik bir Beydaha da korkuncu kebapçı seçmişti yemek için. ve abartmıyorum fındık lahmacun geliyor, bak bu fındık lahmacun diyor. içli köfte geliyor, onu tanıtıyor. hatta gavurdağı salatası geldi, bak bu gavurdağ salatası diye anlattı.
ya sabır...
ona da beni işten eve, evden işe diye anlatmışlar. ki ben ailemle de arkadaşlarımla da çok gezen bir tipim. bi de beni götürdüğü yer gerçekten çok ortalama, hani inanılmaz lezzet vaad eden bir yer değildi. floryanın standart kebapçılarından.
tabi bu gaza geldi, her yemeği anlatıyor. dedim ki suyun üzerinde de uludağ diye yazıyor ama onu da detaylı anlatmak ister misiniz ?
bakakaldı..
sonra etilerdeki muhtelif kebapçılardan girip floryadaki daha iyi kebapçılardan çıktım. hepsinin tek tek lahmacunları, içli köfteleri hatta diğer mezelerini karşılaştırdım. surat kıpkırmızı tabi..
şimdi gülüyorum ama o an çok sinir bozucuydu sdhfksdjfklsd
Aynen
Nationel geographıc izlediğimi nasıl belli ederim adlı çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?