Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gece daha aktif oluyor başlık. Gece, teklik çiftlik insanın ruhuna daha bir işliyor. Belki ondandır..

5 de cok kiz nasil bakacaksin onlara 3 tane ev beyi olsun biri yemek biri temizlik yapsin biri de cocuk baksin.

Bende en az 4. Hepsine de gül gibi bakardım,iyi davranırdım
4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarına şimdi ben evliyim diye bdv de olsa taşlarlardı beni hayalinde kocanı aldattın boşan derlerdi

Temizlik yemek yaparmış bende ders çalışırmışım elimi sürdürtmezmiş gerekirse de pek yemiyorum bu numaraları evlilik biraz korkutucu geliyor nedense
"Gerekirse" kısmı yeterince açıklayıcı bence Evlenince "E hani, temizlik yemek sendeydi?" desen "Gerekirse dedim hayatım, şu an gerekmiyor" deme ihtimali yüksek

Geriden bir yorum ama yazmadan duramadım Şehirden şehire değişiyor mu acaba, benim arkadaşlarım gayet takılmalık kullanıyor tinderı. Hatta bir arkadaşımız oradan zengin, yakışıklı, vizyon sahibi (?) bir koca bulma hayali kuruyor da onunla dalga geçiyoruz. Tanıdıklarım arasında tinderdan sevgililiğe geçen yok, evlenmeyi geçtim

Öfff delikanlılık damarım kabardı
Aslanlarda sürü halinde yaşamıyor mu kız başka yerde söyleme dalga geçmesinler
Dişi aslanlar sürü halinde yaşıyor ama her sürününün bir tane erkek aslanı var Tüm dişiler o tek erkekle çiftleşiyor, yavru erkekler büyüyünce ayrılıp kendilerine başka sürü buluyor ya da babalarını öldürüp sürüyü ele geçiriyor pek kadınlar için uygun bir söz değilmiş prensesin sözü

Böyle düşününce bile de mi aldatmış oluyormuşuz eee rüyamızda başkasını görünce de oluyor mu?

Ben bu aşırı dürüst insanlar karşısında edepsiz hayallerim ve planlarımla duramam daha fazla

Sadece iş yaptırmaya mı alıyoruz bu kadar adamı

Aynen düşüncede aldatan. Yarın yatakta da yapar bilirkişiler böyle diyor rüya mı diye soruyorsun birde sen ahlaklı olsan elin adamlarını rüyalarına almazdın bu Arada ben baya ahlaksızmışım bunu da burda öğrendim

Bazen sırf uğraşmamak için içimden geçeni yazmıyor pas geçiyorum sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…