- 12 Ekim 2014
- 164
- 204
- 303
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Clublarda yapan çokmuş ben starb...s’ta görüyorum öyle tipleri en çokYa ben düne kadar kendimi gözü açık biri sanıyordum Ama hâlâ düşününce gözümde canlandıramıyorum. Öyle kız tavlayan var mıdır ki
Gördüğüm en mantıklı fikirvalla ben 4 ten aşağı istemem
Parti girişine kural koyalım, çiftler alınmıyor diye. Var mısınız?Tekler partisi yaparsak gelirim
Geçende benim manita yapmış triliçeAbim bekar olaydi alirdim seni beee trilice yapan gelin kaçar miTühhhhh
Gece daha aktif oluyor başlık. Gece, teklik çiftlik insanın ruhuna daha bir işliyor. Belki ondandır..Ben bu aralar iyi değilimMide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı derken 18'de falan uyuyorum sabah 4'te ayağa dikiliyorum Umarım normal bir insan gibi 23-00 arası yatıp 07-08 gibi kalkacağım günler de gelecek
Oyun videoları izliyorum da onlara sardım. Şimdi yayınlayan kişiyi yakaladım, önceki günler kadar kötü olmaz umarımThe Last off Us Part 2 izliyorum Playstation ya da düzgün bir bilgisayarım olmadığı için oynayanları izlemekle yetiniyorum artık.
5 de cok kiz nasil bakacaksin onlaraValla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.
Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.
Şimdiki kocalardan bin kat daha iyi davranır, adaletli ve merhametli olurduk
Bu devirde bulunmaz türden valla işik var ilerleme kaydeder hem ilerdeGeçende benim manita yapmış triliçeHazır pudingler gibi alarak yapmış gerçi Fırının kapağını açmayı bilmeyen erkekler varken bu da iyi bence, evimin erkeği yapayım diyorum hemen
4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarınaBende en az 4. Hepsine de gül gibi bakardım,iyi davranırdım
Aaaa keske dün gideydinKizlar birakin simdi sevgilileri benim koccamaannn derdim varbes günlük tatile gidecegim yarin bugün de agdaya gideyim diyordum ama bilin bakalim bugün günlerden ne ? SALI. Ve kuaförler kapalı
Siyah olmaz mı kız? Kırmızı geceliğim olmadığı için mi evlenemiyorum yoksaEvet ama sonra kirmizi gecelikle desteklemek gerekiyormus
Bence de siyah çok cool ama evli ablalar kirmizi diyor bir kerameti var galiba ama çözemedimSiyah olmaz mı kız? Kırmızı geceliğim olmadığı için mi evlenemiyorum yoksa
"Gerekirse" kısmı yeterince açıklayıcı benceTemizlik yemek yaparmış bende ders çalışırmışım elimi sürdürtmezmiş gerekirse de pek yemiyorum bu numaralarıevlilik biraz korkutucu geliyor nedense
Beni almayacak mısınız şimdiParti girişine kural koyalım, çiftler alınmıyor diye. Var mısınız?
2 arkadaşım tinderdan tanışıp evlendi.
tarihe not düşeyim..
zaten amerikadaki gibi one night standle yürümüyor burda o appler.
çoğu erkek de tanışmak için kullanıyor cidden.
ama bi tanıdık görür eder, o sıkıntı :)
Dişi aslanlar sürü halinde yaşıyor ama her sürününün bir tane erkek aslanı varÖfff delikanlılık damarım kabardı
Aslanlarda sürü halinde yaşamıyor mu kız başka yerde söyleme dalga geçmesinler
Böyle düşününce bile de mi aldatmış oluyormuşuz4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarınaşimdi ben evliyim diye bdv de olsa taşlarlardı beni hayalinde kocanı aldattın boşan derlerdi
Sadece iş yaptırmaya mı alıyoruz bu kadar adamı4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarınaşimdi ben evliyim diye bdv de olsa taşlarlardı beni hayalinde kocanı aldattın boşan derlerdi
Aynen düşüncede aldatan. Yarın yatakta da yapar bilirkişiler böyle diyorBöyle düşününce bile de mi aldatmış oluyormuşuzeee rüyamızda başkasını görünce de oluyor mu?
Ben bu aşırı dürüst insanlar karşısında edepsiz hayallerim ve planlarımla duramam daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?