- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Canımı istetiyorsunuz ama dün de triliçeler profiteroller havada uçuşmuş, olmuyor böylefındık lahmacun da egzotik bi yemeğimiz fkdlflsş
3 aydır evdeydi zaten bıktımBekle sen konuyu bulup şikayet edeyimde 3 gün kocayla baş başa kal... 3 gün sonunda boşanma evresine geçersiniz haliyle, davamıza yeni bir bekar daha katmış oluruzinception gibi çok katmanlı bir plan yaptım hahaha
Hoşgeldin, gel gel su güzel buradaBir arkadaşa bakıp çıkacaktım
Bakarız , sıkıntı yok diyorlarsa işte orda büyük sıkıntı çıkıyorBunlara bu özellikler fabrikada mı yükleniyor acaba, benimki de baba gibi “bakarız” deyip duruyor...
Aha şimdi şikayet edeceğim seniVay şerefsizz
Anna burda yok Mürselcim
Benim burada yerim yok. Sadece eski günlere bakıp özlem gideriyorumHoşgeldin, gel gel su güzel burada
Ya bu mürselü gördükçe çıvdıvıyorummm
Benim burada yerim yok. Sadece eski günlere bakıp özlem gideriyorum
Anam, Antalyalı mısın senYa bu mürselü gördükçe çıvdıvıyorummmantalyamızın yüz karası Şerefsiz ahahaha
En çok İlk Akşamları çok komikti. Your mom pat pat nedir yaaaaYa bu mürselü gördükçe çıvdıvıyorummmantalyamızın yüz karası Şerefsiz ahahaha
Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler heheheAnam, Antalyalı mısın sen
Bende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorumAynen düşüncede aldatan. Yarın yatakta da yapar bilirkişiler böyle diyorrüya mı diye soruyorsun birde sen ahlaklı olsan elin adamlarını rüyalarına almazdın bu Arada ben baya ahlaksızmışım bunu da burda öğrendim
Bazen sırf uğraşmamak için içimden geçeni yazmıyor pas geçiyorum sende öyle yap
en sevdiğim.Ben de tek değilim kız, biz de nasıl kancayı taktığımızı anlatıyoruz
Ahhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyien sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınızBendeki taktik buydu
Imam nikahli nisanli aafahahkakaKızlar az önce bdv de birinin imam nikahlı nişanlısına ş****siz dedimbu tarz şeylerden ban yer miyim cidden merak ettim yok yere gitti mi 3 günnn
Kesin tutan taktik. Denemeye değer benceAhhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyi
Allah kahretmesin 30 saniye dilde olup elde olmayanı baya baya somut hayal ettirdin banaBende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorumo aslaa aslaaa diyen insanlar daha meyilli oldukları için öyle tepki verirmiş genelde
Dur gidip şikayet edeyim seniKızlar az önce bdv de birinin imam nikahlı nişanlısına ş****siz dedimbu tarz şeylerden ban yer miyim cidden merak ettim yok yere gitti mi 3 günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?