Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

3 aydır evdeydi zaten bıktım işe zorla yolladım yap bi güzellik bende şu 3 gün özellikle çalışayım sorun çıkarmak için

Bende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorum o aslaa aslaaa diyen insanlar daha meyilli oldukları için öyle tepki verirmiş genelde

Ben de tek değilim kız, biz de nasıl kancayı taktığımızı anlatıyoruz
en sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınız Bendeki taktik buydu

en sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınız Bendeki taktik buydu
Ahhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyi

Ahhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyi
Kesin tutan taktik. Denemeye değer bence
ooo 1 yıl çok uzun ben 3.5 ayda yüzüğü taktırdım. Adam da sanıyor ki o taktı

Bende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorum o aslaa aslaaa diyen insanlar daha meyilli oldukları için öyle tepki verirmiş genelde
Allah kahretmesin 30 saniye dilde olup elde olmayanı baya baya somut hayal ettirdin bana acaba gerçekten mi sapığım ben Böyle örnekler verme bir daha !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…