- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Aslanları seviyorsan beni de seversin senCıks birazı belgesellerden birazı Aslan Kral izlemekten, en sevdiğim animasyondur
Kedigillerin her türlüsünü severim, evde bir minnak panterim var(Bombay kırması kedim var ) dün fotoğrafını attım buraya Aslan deyince dayanamadım
Aslanları severim ama bu kadar da erkek egemen oluşları bir dumur etmiyor değilerkek her yerde erkek işte; aslan da olsan ye, iç, yat tüm iş dişilerde
Ay tek tek yemekleri mi anlattı öyledaha da korkuncu kebapçı seçmişti yemek için. ve abartmıyorum fındık lahmacun geliyor, bak bu fındık lahmacun diyor. içli köfte geliyor, onu tanıtıyor. hatta gavurdağı salatası geldi, bak bu gavurdağ salatası diye anlattı.
ya sabır...
ona da beni işten eve, evden işe diye anlatmışlar. ki ben ailemle de arkadaşlarımla da çok gezen bir tipim. bi de beni götürdüğü yer gerçekten çok ortalama, hani inanılmaz lezzet vaad eden bir yer değildi. floryanın standart kebapçılarından.
tabi bu gaza geldi, her yemeği anlatıyor. dedim ki suyun üzerinde de uludağ diye yazıyor ama onu da detaylı anlatmak ister misiniz ?
bakakaldı..
sonra etilerdeki muhtelif kebapçılardan girip floryadaki daha iyi kebapçılardan çıktım. hepsinin tek tek lahmacunları, içli köfteleri hatta diğer mezelerini karşılaştırdım. surat kıpkırmızı tabi..
şimdi gülüyorum ama o an çok sinir bozucuydu sdhfksdjfklsd
Kız kahkaha attımAslanları seviyorsan beni de seversin sen
Soyadım Arslan hehehBurda mı yersin beni yoksa paket mi yapayım?
Şimdi bacaklar dana gibi onları çok göstermeyelim de memintolar tombiktoAaa olur mu öyle şey canım...
Azcık göğüs dekoltesi ve bir şort giysen 2k izleyici vardır minimum
İveeetttt... Lanet olası bir sapığımmm dostummKız kahkaha attımdün slim sigara içene de asılan sen miydin
Valla Konuya göre değişiyor yemezsin bence, ben çok diyorumKızlar az önce bdv de birinin imam nikahlı nişanlısına ş****siz dedimbu tarz şeylerden ban yer miyim cidden merak ettim yok yere gitti mi 3 günnn
Agsgahsgaha ne kadar da gastronomik bir Bey
Dedesi Vedat milor olmasın hemen reddetmeseydin
Kızlar az önce bdv de birinin imam nikahlı nişanlısına ş****siz dedimbu tarz şeylerden ban yer miyim cidden merak ettim yok yere gitti mi 3 günnn
Tamam şikayet eden olmaz yırttımŞikayet edilirsen takılıyorsun cımbıza, link at da şikayet edelim
kız onda o altyapı yoktu.
adam hala parlak beyaz kemer falan takıyodu, korkunç
abi neye takıksam bir adamda hepsi mevcuttu ahdjkahs
Tipik erkek itemi işte"Gerekirse" kısmı yeterince açıklayıcı benceEvlenince "E hani, temizlik yemek sendeydi?" desen "Gerekirse dedim hayatım, şu an gerekmiyor" deme ihtimali yüksek
Sırtından sopayı karnından çocuğu eksik etmicen erkeklerdeAaa aşk olsun arada uğrarım ı nasıl es geçtinsırtından zopayı eksik etmeyiz
Bekle sen konuyu bulup şikayet edeyimde 3 gün kocayla baş başa kal... 3 gün sonunda boşanma evresine geçersiniz haliyle, davamıza yeni bir bekar daha katmış oluruzTamam şikayet eden olmaz yırttım
Ay tek tek yemekleri mi anlattı öylehani bir de çok egzotik değişik yemekler olsa neyse
İlk buluşmaya kebapçıya götürmeyen de ne bileyim...
Bunlara bu özellikler fabrikada mı yükleniyor acaba, benimki de baba gibi “bakarız” deyip duruyor...Tipik erkek itemi işte
Kıza tecavüz etmiş bende dayanamadım. Ama sonra baktım kemalim yapmaz der şikayet edebilir mi diye de düşünmedim değilValla Konuya göre değişiyor yemezsin bence, ben çok diyorum
Kadının resmini görmüştüm öğrencimle teyze demeye bin şahit gerek tam böyle İstanbul hanımefendisi yani gelini olursa annesini sevip alır o dereceyaa bi de o teyzelerin öyle bi halleri var ki cidden tersleyemiyosun :)
Vay şerefsizzKıza tecavüz etmiş bende dayanamadım. Ama sonra baktım kemalim yapmaz der şikayet edebilir mi diye de düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?