- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.121
İşyerine canımı sıkan olaylar oldu. Kısacası cahil ile çalışmak çok zorNe oldu ki
Baktım kek markasi Arizonada uretiliyormusKizlar durum guncellemelerinde chocolita diye bir arkadas bir yazi paylaşmış, gordunuz mu? Uyucam ama kafaya taktim, merak ediyorum.
Canımsın iyi yaptınHosgeldin bebegimbende napayım bizim topigin altını harlattim seni bekliyordum
Kiz sen neye baktinBaktım kek markasi Arizonada uretiliyormus
Ahh o cahillerİşyerine canımı sıkan olaylar oldu. Kısacası cahil ile çalışmak çok zor
Ayyy kahkaha attım sen neye baktın kiOff sorma ahahahjajahajj
Takma kafanı munakasaya girme sakın sinirlerini yipratmaİşyerine canımı sıkan olaylar oldu. Kısacası cahil ile çalışmak çok zor
Ayyy kahkaha attım sen neye baktın ki
İş öğrenene kadar iyi, işleri bitince g.tleri kalkar. Bu modellerden de bizde var.İşyerine canımı sıkan olaylar oldu. Kısacası cahil ile çalışmak çok zor
Cahil cesareti ile beni patrona şikayet ediyor.başkalarıyla haber gönderiyorAhh o cahillerboşver takma kafana adı üstünde cahil
İnsallah anladıgım sey olmamıştır, yazan yazıp gıtmıs. Insan acıklar.Kizlar durum guncellemelerinde chocolita diye bir arkadas bir yazi paylaşmış, gordunuz mu? Uyucam ama kafaya taktim, merak ediyorum.
Sizlerin etiketlediği dışında hiç girmemiştim +18’eBdv değil +18 gezmesi lazım onun
Onun seviyesine inmem ama regl öncesi gerginlik sanırım çok kafama taktımTakma kafanı munakasaya girme sakın sinirlerini yipratma
Aynen ya. Cinayet falan sanirim, Allahim sen koruİnsallah anladıgım sey olmamıştır, yazan yazıp gıtmıs. Insan acıklar.
Birine yazıcam en sonundaSizlerin etiketlediği dışında hiç girmemiştim +18’eJinekoloji kadın hastalıkları benim alanım daha çok
Dogum hikayelerini de okuyor musun yoksaSizlerin etiketlediği dışında hiç girmemiştim +18’eJinekoloji kadın hastalıkları benim alanım daha çok
Guncellemeyı yazan acıklama yapsa da rahatlasakAynen ya. Cinayet falan sanirim, Allahim sen koru
Ben tekstil firmasında çalışıyorum. İdari personelim onlar içeride çalışıyorİş öğrenene kadar iyi, işleri bitince g.tleri kalkar. Bu modellerden de bizde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?