- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.101
BDV nin stalker ı seniBDV’de takılıyorum
Burdayım. Bu aralar terslikler beni buluyor. Sakinleşmeye çalışıyorum
Stres yapma kuzum. Ben de ilk cocukta baya kasmistim. Pco var bende. Asla hamile kalamayacagim saniyordum ama bak pes pese geldiler. Bu isin cozumu kafaya takmamak. Ikisi de dusunmedigim zamanlarda oldu. Bilseydim en bastan istemezdimAhhahah sorma yaa oyle yaptım yas 31 4 sene dusunmedim artik yaslanmadan yapayim dedim oda oyle kolay olmuyomus valla yapamadik hala
Bdv değil +18 gezmesi lazım onunBDV nin stalker ı seniburalari boslamışsın
Dondurmasız çıkmıyor sahneyeBen de ucundan yakaladıklarına yorum yaptımbugün fazla alamadım teli elime. Şimdi daha müsaitim. Sen yine almışsın dondurmanı eline
Ahahhaah göze girmeye calışan ögrenci gibi iki yorumla gözüme girdin bende diyorum aferin bak ben giremedim kizlar topikte aktif diye kizıyodum.kendimeBen de ucundan yakaladıklarına yorum yaptımbugün fazla alamadım teli elime. Şimdi daha müsaitim. Sen yine almışsın dondurmanı eline
Ben de okudum onu. Babamın ve sevgilimin her türlü borcunu, yatırımını bildiğim için bana çok garip geldi o kadar gizli saklı birisi. Kaçarak uzaklaşırdım ben olsamNişanlımın borçları diye konu var.
Benim de var ama ben kaşınıyorum.Hee gordüm onu tiklamadim ama konuyaben dert sevmiyim hayatimda bolca var girip okumuyorum o yüzden ahhajajakak buraya sizler icin giriyorum
Orada stalker degil ki aktif yorumcu oluyor oranin haydar dumeni yorumalriyla aydnlatiyor herkesiBdv değil +18 gezmesi lazım onun
Hayirdır kotu bisi yok dimiBurdayım. Bu aralar terslikler beni buluyor. Sakinleşmeye çalışıyorum
Keşke uykuyu depolayabilsek ve uyuyamadığımız günlerde kullanabilsekHiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorum
Haydar bey benim bir sorum olacaktı M MrsDelfinoOrada stalker degil ki aktif yorumcu oluyor oranin haydar dumeni yorumalriyla aydnlatiyor herkesi
O ne ola ki bakayım hemenKizlar durum guncellemelerinde chocolita diye bir arkadas bir yazi paylaşmış, gordunuz mu? Uyucam ama kafaya taktim, merak ediyorum.
Oyle olsa ben su an hic ihtiyac duymazdim uykuya, az uyumadim genckenKeşke uykuyu depolayabilsek ve uyuyamadığımız günlerde kullanabilsekLise sondan beri günde 14 saat üstü uyumuşumdur sıkça İleride uyuyamayacağım zamanlarda kullanmak için depom baya dolmuş olurdu
Simdı geldım cıcegım eve.
Ahahha sen mi soracaksn soruyu
Ben bilmiyor sizin dili. No Türkçe bendeAhahha sen mi soracaksn soruyuhaydar dümenin bas asistani sen oluyon burada
Hosgeldin bebegimSimdı geldım cıcegım eve.
Gezmeler bıttı sonunda
Yaktım sigaramı aldım nescafemı, geldım
Sen napıyosun ♥
Ne oldu kiBurdayım. Bu aralar terslikler beni buluyor. Sakinleşmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?