Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ahhahah sorma yaa oyle yaptım yas 31 4 sene dusunmedim artik yaslanmadan yapayim dedim oda oyle kolay olmuyomus valla yapamadik hala
Stres yapma kuzum. Ben de ilk cocukta baya kasmistim. Pco var bende. Asla hamile kalamayacagim saniyordum ama bak pes pese geldiler. Bu isin cozumu kafaya takmamak. Ikisi de dusunmedigim zamanlarda oldu. Bilseydim en bastan istemezdim

Ben de ucundan yakaladıklarına yorum yaptım bugün fazla alamadım teli elime. Şimdi daha müsaitim. Sen yine almışsın dondurmanı eline
Ahahhaah göze girmeye calışan ögrenci gibi iki yorumla gözüme girdin bende diyorum aferin bak ben giremedim kizlar topikte aktif diye kizıyodum.kendime tabikide aldim dondurmami girdim foruma

Hiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorum
Keşke uykuyu depolayabilsek ve uyuyamadığımız günlerde kullanabilsek Lise sondan beri günde 14 saat üstü uyumuşumdur sıkça İleride uyuyamayacağım zamanlarda kullanmak için depom baya dolmuş olurdu

Keşke uykuyu depolayabilsek ve uyuyamadığımız günlerde kullanabilsek Lise sondan beri günde 14 saat üstü uyumuşumdur sıkça İleride uyuyamayacağım zamanlarda kullanmak için depom baya dolmuş olurdu
Oyle olsa ben su an hic ihtiyac duymazdim uykuya, az uyumadim gencken ama o zamanlar gec yatip gec kalkardik. Simdi saat 10 oldugu zaman bir gozum yatakta bir gozum bebekte. Emzirirken yarida kalan ruyama devam edebilmek icin gozlerimi acmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…