- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.141
Allahım hem mal hem cahil özgüveni tavan olanlardanCahil cesareti ile beni patrona şikayet ediyor.başkalarıyla haber gönderiyor
İzin formu düzenledim. İmza at dedim gitti altına attı gösterdiğim halde
Sonra başka yere atmaya kalktı. Dedim dur abla sen her yere imza atacaksın. Sadece şuraya at yeter. Gitmiş ağlamış sızlamış. O kim bana öyle konuşuyor diye ben salak mıyımhacı resmi kağıdın içine ettin tabi ki salaksın
Eşim de tekstilde çalışıyor. Beni çalıştırmadı atanmadan önce. Çooooooook yıpratıcı dedi. Biri birşey der birşey yapar onun beynini kırarım hoş olmaz dedi.Ben tekstil firmasında çalışıyorum. İdari personelim onlar içeride çalışıyor
Şikayet etse sadece bir de ağlamışAllahım hem mal hem cahil özgüveni tavan olanlardankoskoca kadın bir de, çocuk gibi şikayet mi ediyor
Aynen eşine katılıyorum. Ben personel ile muhattap olmuyorum. Usta başı ile hallediyorum her işimi. Personele sadece imza vs işi olursa çağırıp kendim artırıyorum. Yarısı okuma yazma bilmiyor. Daha 30 yaşında yoklar bileEşim de tekstilde çalışıyor. Beni çalıştırmadı atanmadan önce. Çooooooook yıpratıcı dedi. Biri birşey der birşey yapar onun beynini kırarım hoş olmaz dedi.
Eşi öldürmüş diyorlarKızlar muhtemelen o üye vefat etmiş, kazen de rahmet diliyorum yazmış çünkü
Niye vefat etmiş?Kızlar muhtemelen o üye vefat etmiş, kazen de rahmet diliyorum yazmış çünkü
Kim.?...Eşi öldürmüş diyorlar
Hadi yaaa yine miEşi öldürmüş diyorlar
Hiç bimiyorum kiNiye vefat etmiş?
Doğumla ilgili şeyleri en son youtube’da bir dinlemiştim. Normal doğum yapmış, epidural yapılmamış. Bebek, dirsekleri yukarıda çıkmışDogum hikayelerini de okuyor musun yoksa
Ne yazmışlar?İnsallah anladıgım sey olmamıştır, yazan yazıp gıtmıs. Insan acıklar.
Uyenın bırı baska uyeye ölmüş gibi msj yazmıs.Ne yazmışlar?
Hangi üye bu, n’olmuş?Guncellemeyı yazan acıklama yapsa da rahatlasak
Okuma kuzum okuma. Zaten basina gelecekleri bilsen dogurmazsinDoğumla ilgili şeyleri en son youtube’da bir dinlemiştim. Normal doğum yapmış, epidural yapılmamış. Bebek, dirsekleri yukarıda çıkmışBaya zor iyileşmiş kadın. Ondan sonra okumamaya dinlememeye karar verdim Yoksa iyice doğum fobisi olacak
Kazen de rahmet dilemişUyenın bırı baska uyeye ölmüş gibi msj yazmıs.
Yazıyı kaldırmışlarNiye ölmüş acaba ya... Of.
Kazen birine rahmet dilemiş gördün müUyenın bırı baska uyeye ölmüş gibi msj yazmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?