- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.081
Anlasınlar ya valla bayıyorBenim hiç söylememe gerek kalmadıGençlerin çoğu böyle olduğu için sanırım, kendiliğinden aldılar mesajı
Aynı benÖyleyimdircidden konuşmayı mesajlaşmayı sevmıyorum grupta arkadaşlar yazar ya en son yazarım ben bırlıkteyken dedıkodunun dıbını vururum ama uzakta mesaj konuşma vs benlık değil aslında çok konuşkan olmama rağmen böyleyim
KucaklaşalımAynı ben
Ben size arada bakip kaçıyorum
Ahhaha evet farkndayim likelarimizi atıyorsun amaBen size arada bakip kaçıyorumbu aralar zamanim cok degerli cunku hayati ihtiyaclarimi anca karşılayabiliyorum, iki tane velet ömrümü yemekle mesgul
Yine kocağğğğğ kocağğğğğ diye yerlere atıyorlar kendilerini.
Biri 3 yas, digeri 11 aylik canim.Ahhaha evet farkndayim likelarimizi atıyorsun amaAllah razi olsun . Yaa kıyamam kuçük mü yavrular
Nerede haniYine kocağğğğğ kocağğğğğ diye yerlere atıyorlar kendilerini.
Yaa kiyamam ikiside minnak ya senin girememen cok normal canım benim cocuklarla ugrasmak kolaymi bende henüz yok olsun diye ugrasiyorumBiri 3 yas, digeri 11 aylik canim.
Muhabbetin ortasından dalip anlamaya calisiyorum ama her zaman mumkun olmuyor
Nişanlımın borçları diye konu var.Nerede hanibdv de takılionuz sonra banlaniyonuz bak
Hiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorumYaa kiyamam ikiside minnak ya senin girememen cok normal canım benim cocuklarla ugrasmak kolaymi bende henüz yok olsun diye ugrasiyorumondan vaktim bol
Hee gordüm onu tiklamadim ama konuyaNişanlımın borçları diye konu var.
BDV’de takılıyorum
Ahhahah sorma yaa oyle yaptım yas 31 4 sene dusunmedim artik yaslanmadan yapayim dedim oda oyle kolay olmuyomus valla yapamadik halaHiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorum
Ben de ucundan yakaladıklarına yorum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?