- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.561
Maşallah afiyet olsun750lik olanı 5-6 günde bitiyorum
Benimde ayva göbüşüm çıktı
Tak kulakligini bosver duyma onlarıApartman komsularım balkonlarda tıksınc seslerini duyuyorum kulaklık almaya ıcerı gırdım kulaklık takıp muzık dınlıcem, allahın belaları.
Kahve ıcıcem regencım napayım ♥
Ne donu kızHoşbulduk. Çarşıya gitmiştim. İki don kestirdim hazır memleketteyken.
Ben de sivilce yapmadı, gerçi sivilceye müsait bir cildim yok ondandır belki, ağır zararlı şey aslında ama bu saatlerde resmen aranıyorum sigara bağımlılığı gibiMaşallah afiyet olsunben kilodan degilde sivilceden dolayi yemiyorum yoksa bitirirm bende
Hepsinden tiksiniyorum.Tak kulakligini bosver duyma onlarıafiyet olsun kuzum
Konuşma sesleri miApartman komsularım balkonlarda tıksınc seslerini duyuyorum kulaklık almaya ıcerı gırdım kulaklık takıp muzık dınlıcem, allahın belaları.
Kahve ıcıcem regencım napayım ♥
Evet ya, balkondan balkona karsıdan karsıyaKonuşma sesleri mi
Boş çene boş muhabbetler dimiEvet ya, balkondan balkona karsıdan karsıya
Sankı mecburuz samimiyetsiz sacma muhabbetlerini.
Kafa dınlıcem keyıf yapıcam sozde
Bı de hıc Sevmedıgım komsu.
Yok be hıc sevmezler eve misafir, ya bahcede oturuyorlar gene herkesi rahatsız ediyorlar.Boş çene boş muhabbetler dimiçok meraklılarsa oturmaya gitsinler birbirlerine çok rahat bizim Türk milleti
Yaz mevsiminin de o kötü yanı varYok be hıc sevmezler eve misafir, ya bahcede oturuyorlar gene herkesi rahatsız ediyorlar.
Ya balkondan balkona.
Koca don.Ne donu kız
Aşko adres ver yollayamBenimde canm nasil istedi nutella ama evde olmayinca yiyemedim bilerek almiyorum
Hıc sorma. Kısın seslerini cıdden hıc duymuyorumYaz mevsiminin de o kötü yanı var
Valla yeni duydum bacımKoca don.Bol pijama, burada ona koca don deniyor
Zaten popoları üşür o yüzden çıkmıyorlardır, ee haliyle birikim oluyor çene çalıp rahatlamaları lazımHıc sorma. Kısın seslerini cıdden hıc duymuyorum
Senin yine ıyı kuzum az önce çığlık çığlığa roman kavgası izledim her gün aksiyonlu yatakları fırlattılar bir daha aldılar küfürler bağırış saç baş girmeler ne ararsan varHıc sorma. Kısın seslerini cıdden hıc duymuyorum
Ahahhaha sagolasın canım benimAşko adres ver yollayam❤
Benım gerızekalı komsularım sesındense roman kavgasını tercih ederim be canımSenin yine ıyı kuzum az önce çığlık çığlığa roman kavgası izledim her gün aksiyonlu yatakları fırlattılar bir daha aldılar küfürler bağırış saç baş girmeler ne ararsan var
Güneş kremini yanlış seçmişsindir canım bir de iyi bir jel kullan azalırAhahhaha sagolasın canım benimkendime eziyet ediyorum almayarak ahahahaha zaten su gunes kremlerini surdum diye sivilcelendm nutellayi kaldramaz bunyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?