- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.581
Arada izliyorum valla ne yalan söyliyim baya kim kime dum duma küfürler ediyorlar adfgjkBenım gerızekalı komsularım sesındense roman kavgasını tercih ederim be canım
Aynen bakima aldm bakalim cildimi toparlarım insallahGüneş kremini yanlış seçmişsindir canım bir de iyi bir jel kullan azalır
Beni de anca koca don paklar.Şalvar gibi düşün.
Muhabbete bak.Zaten popoları üşür o yüzden çıkmıyorlardır, ee haliyle birikim oluyor çene çalıp rahatlamaları lazım
İnşallah kuzum sivilceliyse dikkat et peeling yapma sakın yayarsınAynen bakima aldm bakalim cildimi toparlarım insallah❤
Saglam kufur vardır onlarda, gun gormemısArada izliyorum valla ne yalan söyliyim baya kim kime dum duma küfürler ediyorlar adfgjk
Ooo hem de nasılSaglam kufur vardır onlarda, gun gormemıs
Ne oldugunu anladım kız,ona koca don denildiğini bilmiyordumŞalvar gibi düşün.
80 kiloyum ve yumışacığım. Biraz etim sıkı olsa ya.Beni de anca koca don paklar.
Dehşet kilo almışım.
Bayram geldi çattı.
Şimdi yine baskül gözlü teyzeler bana kilo almışsın diyecekler
Bakma genç durduğuma ben yaşlıyım derken benden size iş çıkmaz mı demek istiyorMuhabbete bak.
Karsi dairemde oturan gerzege dıger yeni tasınan diyor ki, aa 38 yasinda kızın mi var senin gormedım hıc...
Gormedıgı ıcın yeni duydugu ıcın sasırmıs yanı.
Karsımdaki gerzekte diyor ki, bakma genc durduğuma evet 38 yasında kızım var.
Allah askına birinin soylemek ıstedıgı ve dıgerının algı sekline bak. Bosuna tiksinmiyorum karsı dairedekiden.
Genc gosterdıgıme bakma demez mı, sıcakta kalmıs domates gibi burusmus.
Manisalıyım ben, İzmirlisin ya anlarsın diye şeettim.Ne oldugunu anladım kız,ona koca don denildiğini bilmiyordum
Anahajajajaj ajajjajajajajMuhabbete bak.
Karsi dairemde oturan gerzege dıger yeni tasınan diyor ki, aa 38 yasinda kızın mi var senin gormedım hıc...
Allah askına birinin soylemek ıstedıgı ve dıgerının algı sekline bak. Bosuna tiksinmiyorum karsı dairedekiden.
Ben çok iri oluyorum malesef.80 kiloyum ve yumışacığım. Biraz etim sıkı olsa ya.
Yok o kızın mı var bilmiyordum demiş o da genç gösterdiğini bu yüzden 38 yaşında kızı olamayacağını sanmışBakma genç durduğuma ben yaşlıyım derken benden size iş çıkmaz mı demek istiyor
Ben hiç anlamadım yangın
Beni övün ezıgın tekiyim genc gosterıyorsun dıyın demek istiyorBakma genç durduğuma ben yaşlıyım derken benden size iş çıkmaz mı demek istiyor
Ben hiç anlamadım yangın
Yok o kızın mı var bilmiyordum demiş o da genç gösterdiğini bu yüzden 38 yaşında kızı olamayacağını sanmış
Aynen sivilceli peeling bana iyi gelmiyor zaten daha onceleri alerjide olmustum temizleme jelimi surdum dokunmuyorum gecer umarm daha once roaccutane kullangm icin korkuyorum yine olmasn diyeİnşallah kuzum sivilceliyse dikkat et peeling yapma sakın yayarsın
Ben balon gibiyim ya, hiç gücüm yok. Kollar zayıf.Ben çok iri oluyorum malesef.
Biraz kilo alınca bodyguard gibi oluyorum
Ezık ıste
Cümleyi anladım da kadının mantığını anlayamamıştım
Hahahahahha zorla iltifat almis ya buMuhabbete bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?