- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
nişanlıyken imamın nikahı olmuşImam nikahli nisanli aafahahkaka
Yalnız fark ettin mi bilmiyorum. Çift olanları tek yapmaya çalışanlar var grupta. Şimdi bir daha düşün gelmek istiyor musun?Beni almayacak mısınız şimdiuzak mesafede ben de tek sayılırım, olmaz mı?
Bir arkadaşa bakıp çıkacak adama bak gitmeden de arkamdan söven biri olsun dedin herhaldeDur gidip şikayet edeyim seni
Ablam detay ver sende potansiyel gördümen sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınızBendeki taktik buydu
Kaostan besleniyoruz biz muzkadBir arkadaşa bakıp çıkacak adama bak gitmeden de arkamdan söven biri olsun dedin herhalde
Aaaa bilmiyordum tesekkür ederim. Çok kalp sanaGüzellik merkezleri açık olur orda yaptirsan
Çok iyi bozmuşsun amadaha da korkuncu kebapçı seçmişti yemek için. ve abartmıyorum fındık lahmacun geliyor, bak bu fındık lahmacun diyor. içli köfte geliyor, onu tanıtıyor. hatta gavurdağı salatası geldi, bak bu gavurdağ salatası diye anlattı.
ya sabır...
ona da beni işten eve, evden işe diye anlatmışlar. ki ben ailemle de arkadaşlarımla da çok gezen bir tipim. bi de beni götürdüğü yer gerçekten çok ortalama, hani inanılmaz lezzet vaad eden bir yer değildi. floryanın standart kebapçılarından.
tabi bu gaza geldi, her yemeği anlatıyor. dedim ki suyun üzerinde de uludağ diye yazıyor ama onu da detaylı anlatmak ister misiniz ?
bakakaldı..
sonra etilerdeki muhtelif kebapçılardan girip floryadaki daha iyi kebapçılardan çıktım. hepsinin tek tek lahmacunları, içli köfteleri hatta diğer mezelerini karşılaştırdım. surat kıpkırmızı tabi..
şimdi gülüyorum ama o an çok sinir bozucuydu sdhfksdjfklsd
Ben dizilerdeki gibi sanıyordum. Şirkette çalışan kıza aşık oluyor zengin erkek. Ya da kıza araba çarpıyor, çarpan kişi zengin, kız fakir falan.Ee tabii k ide zengin erkek arayanlar nasıl anlıyor sanıyorsun
Bursa izmit kastamonu sinopNereye gidiyorsun beybi söyle bakıyım
Ansızın peşinde belirebilirim
Yaninizdaki bey kim?nişanlıyken imamın nikahı olmuş
Karamel bende sana yazdım ya güzellik merkezine git diye bana niye teşekkür etmiyorsun öv beni karamel teşekkür et kalp at bana karamelAaaa bilmiyordum tesekkür ederim. Çok kalp sana
Bak buna çok güldüm heYaninizdaki bey kim?
"İmam nikahli nisanlim hihihihi"
Allah kahretmesin 30 saniye dilde olup elde olmayanı baya baya somut hayal ettirdin banaacaba gerçekten mi sapığım ben Böyle örnekler verme bir daha !
Ben dizilerdeki gibi sanıyordum. Şirkette çalışan kıza aşık oluyor zengin erkek. Ya da kıza araba çarpıyor, çarpan kişi zengin, kız fakir falan.
Yaaa görmedjm ki askiletam ask olsunKaramel bende sana yazdım ya güzellik merkezine git diye bana niye teşekkür etmiyorsun öv beni karamel teşekkür et kalp at bana karamel
Aaaa bilmiyordum tesekkür ederim. Çok kalp sana
Çok iyi bozmuşsun amabenim öyle görücü usulü birşeylerim olmadı ama hep şahit olduklarim çok iyi çok efendi oğlan iyi işi varr
Ee o zaman niye görücü usulü kız arıyorsunuz diyesi geliyor insanın
Benim yerime de İskender yeeBursa izmit kastamonu sinopgelsene beybi is görüsmesine gidecegim sirayla
Göreceksin kardeş göreceksin!!!!Yaaa görmedjm ki askiletam ask olsunseni övmeyeyim de kimleri öveyim
Hıı, ben Antalya'da doğdum ama 6 yıldır Eskişehir'de doyuyorumDoğduğun yer değil doyduğun yer demişler hehehe
Sayılırım
Aaaa bir de çarpışıp kitapların çantanın yerlere düşmesi yardım etmeye çalışırken eller birbirine gözler birbirine değer veeee jeneratörBen dizilerdeki gibi sanıyordum. Şirkette çalışan kıza aşık oluyor zengin erkek. Ya da kıza araba çarpıyor, çarpan kişi zengin, kız fakir falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?