Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim yerime de İskender yee

Göreceksin kardeş göreceksin!!!!
Yok öyle muzkadı övmeden geçmek..
Burda kapitalist bir düzen var Güçlü olan Gören ayakta kalır..
Bir daha olmasın!
Yaklasik 10 gündür banlıyım kardeş kk kullanmayi unutmusum paslanmisim ondan yoksa yüce muzkadı övmemek görmemek mümkün mü

Ben dizilerdeki gibi sanıyordum. Şirkette çalışan kıza aşık oluyor zengin erkek. Ya da kıza araba çarpıyor, çarpan kişi zengin, kız fakir falan.
Ama bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Bir arkadaşım görücü usulü çok övülen bir diş hekimiyle buluşmaya gidiyor.Oglan hemen masanın üstüne lüks arabasının anahtarını ve telefonunu bırakıyor ve arkadaş resmen tiksiniyor.O zaman anlamıştım bu hareketlerin gorgusuzluk olduğunu.

en sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınız Bendeki taktik buydu
Ben de benzerini yaptım Sınıf grubuna benimki Interstellar'a gidelim dedi, ben ve bir kız daha vardı uygun o güne. Ben kıza özelden yazdım dersim 18'de bitiyor diye, kız da erken gidelim diyordu. Kıza dırdır yaptım, ekarte ettim, tek gittim benimkiyle sinemaya Garibim hâlâ o kızın işi çıktı da, gelemedi biz tesadüfen baş başa gittik sanıyor

Bi de parlement sigara var onuda unutmayalım.
Sigara markasıda bir nevi güç, para simgesi

therewillbeaday bak kro kro hareketler işte inşallah o durumla karşılaşmazsın arkadaşım

Benim arabam olsa ben de masaya koyarim anahtari kıro desinler bana da

Görüşme esnasında başka buna benzer söz veya hareketi olmuş mu çocuğun? Ben de sizlerin sayesinde öğrendim bu hareketin ne anlama geldiğini.

Kivi yoksa biz arkadaş mıyız senle aynı olay başıma geldi takım elbiseyle gelmişti birde saati gösterecek diye kolunu büküp duruyordu

Kutundan küçük çıkmış denemeye devam et büyük çıkar illaki

therewillbeaday bak kro kro hareketler işte inşallah o durumla karşılaşmazsın arkadaşım
Ya ben cebinde anahtarla, telefonla rahat edemiyorlar. O yüzden masaya koyuyorlar diye düşünürken bu tarz örnekleri okuyorum şuan. Şimdiye kadar karşılaşmışsam da ya anlamadım ya da karşılaşmamışım.

İşte bu yüzden profili açık olanlardan ilerle bir de abuk subuk görgüsüz şeyler yapmamış olsun benim çoğu arkadaşım böyle buldu çocuklar ağızlarının içine bakıyorlar çantalarını direk alırlar taşırlar

olsun yılmak yok, yola devam ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…