- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Yaklasik 10 gündür banlıyım kardeş kk kullanmayi unutmusum paslanmisim ondan yoksa yüce muzkadı övmemek görmemek mümkün müBenim yerime de İskender yee
Göreceksin kardeş göreceksin!!!!
Yok öyle muzkadı övmeden geçmek..
Burda kapitalist bir düzen var Güçlü olan Gören ayakta kalır..
Bir daha olmasın!
LexxxGooo Harika böyle devamBenim yerime de İskender yee
Göreceksin kardeş göreceksin!!!!
Yok öyle muzkadı övmeden geçmek..
Burda kapitalist bir düzen var Güçlü olan Gören ayakta kalır..
Bir daha olmasın!
Ama bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.Ben dizilerdeki gibi sanıyordum. Şirkette çalışan kıza aşık oluyor zengin erkek. Ya da kıza araba çarpıyor, çarpan kişi zengin, kız fakir falan.
Hee bende senin memlekette 7 senedir okudum, bitirdim şimdi doyuyorumHıı, ben Antalya'da doğdum ama 6 yıldır Eskişehir'de doyuyorum
Ben de benzerini yaptımen sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınızBendeki taktik buydu
Bi de parlement sigara var onuda unutmayalım.Ama bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Bir arkadaşım görücü usulü çok övülen bir diş hekimiyle buluşmaya gidiyor.Oglan hemen masanın üstüne lüks arabasının anahtarını ve telefonunu bırakıyor ve arkadaş resmen tiksiniyor.O zaman anlamıştım bu hareketlerin gorgusuzluk olduğunu.
Ama bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Bir arkadaşım görücü usulü çok övülen bir diş hekimiyle buluşmaya gidiyor.Oglan hemen masanın üstüne lüks arabasının anahtarını ve telefonunu bırakıyor ve arkadaş resmen tiksiniyor.O zaman anlamıştım bu hareketlerin gorgusuzluk olduğunu.
Benim arabam olsa ben de masaya koyarim anahtari kıro desinler bana daAma bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Görüşme esnasında başka buna benzer söz veya hareketi olmuş mu çocuğun? Ben de sizlerin sayesinde öğrendim bu hareketin ne anlama geldiğini.Ama bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Kivi yoksa biz arkadaş mıyız senleAma bak sana bir sır vereyim bende bilmiyordum bu tür kro hareketleri.
Ama çok eğlenceli burasıYalnız fark ettin mi bilmiyorum. Çift olanları tek yapmaya çalışanlar var grupta. Şimdi bir daha düşün gelmek istiyor musun?
Ahhh canim yaa kuzu bu daha kuzuGörüşme esnasında başka buna benzer söz veya hareketi olmuş mu çocuğun? Ben de sizlerin sayesinde öğrendim bu hareketin ne anlama geldiğini.
Kutundan küçük çıkmışelektra Dün dediğini uygulayayim dedim. Insta takip isteklerinde beklettiğim birileri vardi profili gozume guzel goruneni kabul ettim ben de istek yolladim fakat paketin icinden bambaska bir sey cikti asfahaajja resmen nitelikli dolandiricilik aninda geri sildim Iphone kutusundan hiyar cikti resmen
Ya ben cebinde anahtarla, telefonla rahat edemiyorlar. O yüzden masaya koyuyorlar diye düşünürken bu tarz örnekleri okuyorum şuan. Şimdiye kadar karşılaşmışsam da ya anlamadım ya da karşılaşmamışım.
İşte bu yüzden profili açık olanlardan ilerle bir de abuk subuk görgüsüz şeyler yapmamış olsun benim çoğu arkadaşım böyle buldu çocuklar ağızlarının içine bakıyorlar çantalarını direk alırlar taşırlarelektra Dün dediğini uygulayayim dedim. Insta takip isteklerinde beklettiğim birileri vardi profili gozume guzel goruneni kabul ettim ben de istek yolladim fakat paketin icinden bambaska bir sey cikti asfahaajja resmen nitelikli dolandiricilik aninda geri sildim Iphone kutusundan hiyar cikti resmen
Pöffff aklima baska seyler geldi beni de sapik edecen kusecem senleKutundan küçük çıkmışdenemeye devam et büyük çıkar illaki
Zengin bir ailenin dis hekimi oglumuyduKivi yoksa biz arkadaş mıyız senleaynı olay başıma geldi takım elbiseyle gelmişti birde saati gösterecek diye kolunu büküp duruyordu
elektra Dün dediğini uygulayayim dedim. Insta takip isteklerinde beklettiğim birileri vardi profili gozume guzel goruneni kabul ettim ben de istek yolladim fakat paketin icinden bambaska bir sey cikti asfahaajja resmen nitelikli dolandiricilik aninda geri sildim Iphone kutusundan hiyar cikti resmen
Harbi mi yaAma çok eğlenceli burasıKonulara üst üste mesaj atarken süre uyarısı varmış, buraya girmeden önce bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?