Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bende saftım bilmezdim aşkısı üniversite zamanı yakın bir erkek arkadaşımız bilgilemdirmişti

Görüşme esnasında başka buna benzer söz veya hareketi olmuş mu çocuğun? Ben de sizlerin sayesinde öğrendim bu hareketin ne anlama geldiğini.
Ayy dur devamını da anlatayım.Oglan sürekli dışarı telefonla görüşmeye gitmiş.
Allahtan diğer masada da anneler varmışta annesi red etmesine laf etmemiş
Zaten sırf işte yakışıklı zengin niye kabul etmiyorsun demesinler diye gitmiş görüşmeye
Yanı zenginlik yakışıklılık ta fayda etmiyor

Zengin bir ailenin dis hekimi oglumuyduama o arkadaşım hala bekar nerde cins varsa bulduğu için
Bu diş hekimleri aynı galıba benim dişçimde numaramı almış dişçide yazdı anneme bile damatlık tasladı görgüsüz şurda şu köfteyi yerim şurda ev alıcam bu kadar gelirim var bir de ingilizcesiyle hava atardı sen kimsin be sen kimsin

Zengin bir ailenin dis hekimi oglumuyduama o arkadaşım hala bekar nerde cins varsa bulduğu için
Yok bunun ailesi orta halliydi. 30 dk diş hekimlerinin kazancından bahsetti en son annemle aram bozuktu zaten annemi hastaneye kaldırdılar ölüyor galiba dedim çıktım cafeden

Çıkkk dışarııı çıkkkkkk diyen komutan logar gibi oldun kız

Yani bir şeyler yaşayıp yaşamadıklarını hareketlerinden anlıyorlarmış derine girmedi biz safmışız onlarla arkadaşlık kurmayın diye ayar veriyordu dingil
Temastan çekinmeyen hatun kesin sevişiyordur gibi bir genelleme falan mı yapmışlar Benim de annem kendisinin yanında çekinmeden üzerimi değiştirdiğimde anlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…