- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Bende saftım bilmezdim aşkısı üniversite zamanı yakın bir erkek arkadaşımız bilgilemdirmiştiYa ben cebinde anahtarla, telefonla rahat edemiyorlar. O yüzden masaya koyuyorlar diye düşünürken bu tarz örnekleri okuyorum şuan. Şimdiye kadar karşılaşmışsam da ya anlamadım ya da karşılaşmamışım.
Daha kıroca bir sey söyleyeyim miiBende saftım bilmezdim aşkısı üniversite zamanı yakın bir erkek arkadaşımız bilgilemdirmişti
Arabasinin onunde foto paylasanlari bilhassa eleyeyim dimiİşte bu yüzden profili açık olanlardan ilerle bir de abuk subuk görgüsüz şeyler yapmamış olsun benim çoğu arkadaşım böyle buldu çocuklar ağızlarının içine bakıyorlar çantalarını direk alırlar taşırlar
Başka var mı böyle ilginç bilgilerBende saftım bilmezdim aşkısı üniversite zamanı yakın bir erkek arkadaşımız bilgilemdirmişti
Ayy dur devamını da anlatayım.Oglan sürekli dışarı telefonla görüşmeye gitmiş.Görüşme esnasında başka buna benzer söz veya hareketi olmuş mu çocuğun? Ben de sizlerin sayesinde öğrendim bu hareketin ne anlama geldiğini.
Bu diş hekimleri aynı galıba benim dişçimde numaramı almış dişçide yazdı anneme bile damatlık tasladı görgüsüz şurda şu köfteyi yerim şurda ev alıcam bu kadar gelirim var bir de ingilizcesiyle hava atardı sen kimsin be sen kimsinZengin bir ailenin dis hekimi oglumuyduama o arkadaşım hala bekar nerde cins varsa bulduğu için
Yok bunun ailesi orta halliydi.Zengin bir ailenin dis hekimi oglumuyduama o arkadaşım hala bekar nerde cins varsa bulduğu için
Çıkkk dışarııı çıkkkkkk diyen komutan logar gibi oldun kızBu diş hekimleri aynı galıba benim dişçimde numaramı almış dişçide yazdı anneme bile damatlık tasladı görgüsüz şurda şu köfteyi yerim şurda ev alıcam bu kadar gelirim var bir de ingilizcesiyle hava atardı sen kimsin be sen kimsin
Ilkin gunahi olmaz diyip tam gaz devamolsun yılmak yok, yola devam ahah
Kızların hareketlerine bakıyorlarmış örnek vermişti ilk yıl elini parmağından tutup el sıkışan bir kız bu sene elini kapıyormuş bu da olgunlaşmış vs diyordu o olgunluk artık anladınBaşka var mı böyle ilginç bilgiler
Seni 1 haftalik kampa almamiz farz olduBaşka var mı böyle ilginç bilgiler
Çirkin erkek egosu çok kötü paralarıyla övünüyorlar ben hayatımda bu kadar kendını öven birini görmedim dişimi yapıyor ordan bana ego kasıyor bir ara ayar verdim daha da yapamadıÇıkkk dışarııı çıkkkkkk diyen komutan logar gibi oldun kız
Ayyy bahaneye koptumYok bunun ailesi orta halliydi.30 dk diş hekimlerinin kazancından bahsetti en son annemle aram bozuktu zaten annemi hastaneye kaldırdılar ölüyor galiba dedim çıktım cafeden
Anlayıp anlamadığımdan emin değilim şuan daKızların hareketlerine bakıyorlarmış örnek vermişti ilk yıl elini parmağından tutup el sıkışan bir kız bu sene elini kapıyormuş bu da olgunlaşmış vs diyordu o olgunluk artık anladın
Tuttuğunu koparan kadın arıyorlarsa demek kiKızların hareketlerine bakıyorlarmış örnek vermişti ilk yıl elini parmağından tutup el sıkışan bir kız bu sene elini kapıyormuş bu da olgunlaşmış vs diyordu o olgunluk artık anladın
Söyle söyle, merak ettimDaha kıroca bir sey söyleyeyim mii
Yani bir şeyler yaşayıp yaşamadıklarını hareketlerinden anlıyorlarmış derine girmedi biz safmışız onlarla arkadaşlık kurmayın diye ayar veriyordu dingilAnlayıp anlamadığımdan emin değilim şuan da
Artık bir hafta yeter mi emin değilim burada okuduklarımdan sonraSeni 1 haftalik kampa almamiz farz oldu
Temastan çekinmeyen hatun kesin sevişiyordur gibi bir genelleme falan mı yapmışlarYani bir şeyler yaşayıp yaşamadıklarını hareketlerinden anlıyorlarmış derine girmedi biz safmışız onlarla arkadaşlık kurmayın diye ayar veriyordu dingil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?