- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Tuttuğunu koparan kadın arıyorlarsa demek ki
Tozlu sayfaları üfleyip hafızayı tazelemek lazımAblam detay ver sende potansiyel gördüm
Ben de arkadaş ayağına yatıp takıldım. Benim gibisini bulamazsın tavrına büründüm. Sonra bak sen istemezsen isteyenim çok havasına soktum. Adam bu kızın talibi çok kaparlar deyip evlenme teklif ettiBen de benzerini yaptımSınıf grubuna benimki Interstellar'a gidelim dedi, ben ve bir kız daha vardı uygun o güne. Ben kıza özelden yazdım dersim 18'de bitiyor diye, kız da erken gidelim diyordu. Kıza dırdır yaptım, ekarte ettim, tek gittim benimkiyle sinemaya Garibim hâlâ o kızın işi çıktı da, gelemedi biz tesadüfen baş başa gittik sanıyor
Hhahahhaa valide de cin gibiymiş maşallahTemastan çekinmeyen hatun kesin sevişiyordur gibi bir genelleme falan mı yapmışlarBenim de annem kendisinin yanında çekinmeden üzerimi değiştirdiğimde anlamıştı.
Erkeklerin geneli malum beyni başka yerdeTemastan çekinmeyen hatun kesin sevişiyordur gibi bir genelleme falan mı yapmışlarBenim de annem kendisinin yanında çekinmeden üzerimi değiştirdiğimde anlamıştı.
Ben fitness yapıyorum erkeğiyle hic görüstün müSöyle söyle, merak ettim
Bak ban yersen sorumlusu ben değilimBir arkadaşa bakıp çıkacak adama bak gitmeden de arkamdan söven biri olsun dedin herhalde
Knka deme lazım olur.Ben de arkadaş ayağına yatıp takıldım. Benim gibisini bulamazsın tavrına büründüm. Sonra bak sen istemezsen isteyenim çok havasına soktum. Adam bu kızın talibi çok kaparlar deyip evlenme teklif etti
Ben ben ben biliyorum o erkeğiBen fitness yapıyorum erkeğiyle hic görüstün mü
Ben fitness yapıyorum erkeğiyle hic görüstün mü
Calcifer şeytan ismi miydi neydi yok la o lucifer di. Neyse sevimli filan değilsin bil istedimBak ban yersen sorumlusu ben değilim
Ben değil ama arkadaşlarımdan gördüm. Tek gecelik takılmaya bile Tindera spor salonunda çekindiği fotoğrafı atanları seçmiyorlardı Nasıl sinir bozucu tiplerse
İnstagramdaki tüm fotoğrafları da atletli ya da ciplak oluyorBen ben ben biliyorum o erkeği
Yürüyen Şato'yu izledin mi?Calcifer şeytan ismi miydi neydi yok la o lucifer di. Neyse sevimli filan değilsin bil istedim
hayao miyazaki - calcifer - ateşCalcifer şeytan ismi miydi neydi yok la o lucifer di. Neyse sevimli filan değilsin bil istedim
Kızlarında çok hoşuna gidiyor zannediyorlar bir deİnstagramdaki tüm fotoğrafları da atletli ya da ciplak oluyor
Aynen aynen gırla var hele Antalya da fenaaaİnstagramdaki tüm fotoğrafları da atletli ya da ciplak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?