- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.781
150bıne teraslı ev.. Ah keske benim olsa. Teras cok seviyorum ya. Benım evim ara kat annemlerın ev mustakıl uc katlı aile apartmanı da denebilir alt katta ablam oturuyorEvlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterim
Yani ben bu işi 8ayda buldum yok eve yakın olsun yok cumartesi olmasın ben rahatım çok kazanmasında yeter ki benimle yatıştırmayın kendiniziBenimde öyle atanayım kendi maaşım olsun yeter fazla alanları düşünmem valla kendi ihtiyaçlarımı ıstediğimi alabiliyorsam en büyük lüks benim için
4 yıl Bağcılar'da yaşadım. Ne olmuş en son?Bağcılar deme orada da kiralar uçmuş
Ya iste hepimiz kendimizde ne yoksa onu ozluyoruz ben kalabalığı ozluyorum, sen kafa dinlemeyi.Yalnız kalmayı o kadar özledim ki anlatamam
Ben genel muhasebeciyim 15 yıldır bu işi yapıyorum. O sekreterdi. Bana işyerine laf götüreyim diye mi anlattı neden bilmiyorumO neden bu kadar sana kendini kanıtlama peşine düştüyse. Yanında pek bi eziliyordu galiba.
Neresinde ?4 yıl Bağcılar'da yaşadım. Ne olmuş en son?
Ya Pendik de bir yaşlı amca vardı sokakta yaşayan sürekli görürdüm . Kırmızı oje ruj surer kadın kıyafetleri giyerdi. Orda ki esnaf abiler vs demez mi bu amca çok çok zengindi evlatları mal için bütün her şeyini elinden alıp dışarı atmışlar adam delirmişBilmiyorum ki etrafımdaki çok fazla kazananlarda pinti yani onlarında lüks bir yaşamı yok normal yaşayıp gidiyorlar aysvaysvausgşu çok kazanan ve çok para saçan kısım benim için ekranlarda sadece
benim etrafımda fakirBilmiyorum ki etrafımdaki çok fazla kazananlarda pinti yani onlarında lüks bir yaşamı yok normal yaşayıp gidiyorlar aysvaysvausgşu çok kazanan ve çok para saçan kısım benim için ekranlarda sadece
Karacabeymil gidip göremedim Ağustos da evi görmeye gidicemNeresi bursa nin
İlerdre ev alırsam teraslı istiyorumEvlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterim
Muhtemelen.Ben genel muhasebeciyim 15 yıldır bu işi yapıyorum. O sekreterdi. Bana işyerine laf götüreyim diye mi anlattı neden bilmiyorum
Çünkü sormadım bile hayırlı olsun dedim sadece. Bana göre şak diye maaş sormak doğru gelmiyor
+bahçeliİlerdre ev alırsam teraslı istiyorum
Bağlar. Taşındım ama, çok oldu.Neresinde ?
2+1 1.600 başlıyor
İnşallah canım.Ya iste hepimiz kendimizde ne yoksa onu ozluyoruz ben kalabalığı ozluyorum, sen kafa dinlemeyi.
İnsallah kafanı dinleyeceğin keyıf yapacagin bir ortamın olur Calciferrcim♥
Teraslı evi olan adamla evlenmeyi dusunuyorumİlerdre ev alırsam teraslı istiyorum
Ya Pendik de bir yaşlı amca vardı sokakta yaşayan sürekli görürdüm . Kırmızı oje ruj surer kadın kıyafetleri giyerdi. Orda ki esnaf abiler vs demez mi bu amca çok çok zengindi evlatları mal için bütün her şeyini elinden alıp dışarı atmışlar adam delirmişPara pul cidden önemli değil hayırlı eş evlat huzurlu yuva lazım sadece
Bendeİlerdre ev alırsam teraslı istiyorum
Çok mantikli bir kriterTeraslı evi olan adamla evlenmeyi dusunuyorum
Artık kriterim teraslı ev... Kendı ustume... Asdfghajahaha
Yok mu arttıranBendeterasta deniz manzarasi olsun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?