- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.761
Demek ki o kazanca o kadar da gideri oluyor maşallah adgnmll biz ne anlarız yav ıkı memur çalışsa toplam 10 bın eve girer Allah bereket versın bırde kıra vermiyorsan zenginsinKendisi fazla kazanıyor olabilir de bu kadara (15-30b)zor gecinilir demek ashfashgashgas
Seymanın nafakayla Kucuk bır ılcede ev alınır
Çocuğun geçmiş doğumgününü kutladık, kızkardeşimle kocası geldi, yarın tatile gidiyorlar. Anca geldim yavrum.Helllööö nerdesiniz
benneyanginlargordum
Katibin Ruhu
Regen_
@Cledyana
elektra
@astrojurnal
@ebrydlts
@MrsDelfino
WOMAN
Dogru be dort ay dokunmasa paraya istanbuldan alır daıreBir kaç ay biriktirse İst da da orta halli bir şeyler düşer be yangın whbahbsuasg
Here i’mHelllööö nerdesiniz
benneyanginlargordum
Katibin Ruhu
Regen_
@Cledyana
elektra
@astrojurnal
@ebrydlts
@MrsDelfino
WOMAN
Nerede yasiyolarmis tanismak isterim kendileriyleNapiyorsun bebisim
Kk daki insanların bordrolarını çok merak ediyorum yangın ya insanlar 15b den az gelirle ev dondurulmez diye düşünüyor
1 hafta geçti nerdeyseKocasızlık başına vurdu diyeceğim de kocan gelip almıştı seni dimi en son olduğun yerden
KıskandımBurda martı sesi ve deniz kokusu var, yemın ederım cennet.
Bende cogu kez burda BALKON da oturanı kıskanıyorum yavrum, senı anlıyorum oyuzdenKıskandım
Brokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak. Bağcılarda kral olursun o ayrı.
ZuhahahahaCeylan'ın oturacağı yer lüks değildi
İstanbul un gozbebeginde oturan insanlar hep en az 150b kazanıyor zaten ajsaishajsnao
Bugün bizim işyerinden çıkan sekreter yazdı bama. Kız 3 ay çalıştı. Neyse bir olay oldu kız çıktı gitti. Şimdi iş bulmuş hayırlı olsun dedimBunlar ne meslekte acaba proflar bu kadar almıyor
Evlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterimBende cogu kez burda BALKON da oturanı kıskanıyorum yavrum, senı anlıyorum oyuzden
Bağcılar deme orada da kiralar uçmuşBrokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak. Bağcılarda kral olursun o ayrı.
Nerede yasiyolarmis tanismak isterim kendileriyle
Yalnız kalmayı o kadar özledim ki anlatamamBende cogu kez burda BALKON da oturanı kıskanıyorum yavrum, senı anlıyorum oyuzden
Benimde öyle atanayım kendi maaşım olsun yeter fazla alanları düşünmem valla kendi ihtiyaçlarımı ıstediğimi alabiliyorsam en büyük lüks benim içinBugün bizim işyerinden çıkan sekreter yazdı bama. Kız 3 ay çalıştı. Neyse bir olay oldu kız çıktı gitti. Şimdi iş bulmuş hayırlı olsun dedim
Benden fazla alıyormuş muhasebeci olarak girmiş kurumsalmış anlatıyor da anlatıyor. Sinir oldum. Dedim sen buraya kötü diyorsun ama bütün tekstil firmaları aynı ne bekliyorsun ki dedim.
Benimle aynı işi yapanlar hep kendini kıyaslama peşindeler. Allah daha çok versin gözüm yok. İnsanlar iyi yerlere gelirlerse gerçekten sevinen biriyim bu konuda kıskançlık yoktur bende
Evlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterim
O neden bu kadar sana kendini kanıtlama peşine düştüyse. Yanında pek bi eziliyordu galiba.Bugün bizim işyerinden çıkan sekreter yazdı bama. Kız 3 ay çalıştı. Neyse bir olay oldu kız çıktı gitti. Şimdi iş bulmuş hayırlı olsun dedim
Benden fazla alıyormuş muhasebeci olarak girmiş kurumsalmış anlatıyor da anlatıyor. Sinir oldum. Dedim sen buraya kötü diyorsun ama bütün tekstil firmaları aynı ne bekliyorsun ki dedim.
Benimle aynı işi yapanlar hep kendini kıyaslama peşindeler. Allah daha çok versin gözüm yok. İnsanlar iyi yerlere gelirlerse gerçekten sevinen biriyim bu konuda kıskançlık yoktur bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?