Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kendisi fazla kazanıyor olabilir de bu kadara (15-30b)zor gecinilir demek ashfashgashgas
Demek ki o kazanca o kadar da gideri oluyor maşallah adgnmll biz ne anlarız yav ıkı memur çalışsa toplam 10 bın eve girer Allah bereket versın bırde kıra vermiyorsan zenginsin

Brokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak. Bağcılarda kral olursun o ayrı.

Ceylan'ın oturacağı yer lüks değildi
İstanbul un gozbebeginde oturan insanlar hep en az 150b kazanıyor zaten ajsaishajsnao

Bunlar ne meslekte acaba proflar bu kadar almıyor
Bugün bizim işyerinden çıkan sekreter yazdı bama. Kız 3 ay çalıştı. Neyse bir olay oldu kız çıktı gitti. Şimdi iş bulmuş hayırlı olsun dedim
Benden fazla alıyormuş muhasebeci olarak girmiş kurumsalmış anlatıyor da anlatıyor. Sinir oldum. Dedim sen buraya kötü diyorsun ama bütün tekstil firmaları aynı ne bekliyorsun ki dedim.
Benimle aynı işi yapanlar hep kendini kıyaslama peşindeler. Allah daha çok versin gözüm yok. İnsanlar iyi yerlere gelirlerse gerçekten sevinen biriyim bu konuda kıskançlık yoktur bende

Bende cogu kez burda BALKON da oturanı kıskanıyorum yavrum, senı anlıyorum oyuzden
Evlendiğimde Bursa da olucam 150 bıne ev aldı ufak terası var gelirsin gezmeye bana benimkini postalarım annesine burda ki bütün kızlara evim açık gerçek kahvelerinizi yapmak isterim

Brokolis ama Ceylanın istediği lüks bir hayattı, güzel bir semtte en başında. İstanbulu n gözbebeğinde 30 bin ile orta halli yaşanır ancak. Bağcılarda kral olursun o ayrı.
Bağcılar deme orada da kiralar uçmuş

Benimde öyle atanayım kendi maaşım olsun yeter fazla alanları düşünmem valla kendi ihtiyaçlarımı ıstediğimi alabiliyorsam en büyük lüks benim için

O neden bu kadar sana kendini kanıtlama peşine düştüyse. Yanında pek bi eziliyordu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…