- 19 Mayıs 2020
- 47.918
- 215.520
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.801
Ben de. Çocukta çok zorlandım. Şööööyle rahat rahat seyahat etmeyi özledim otobüste kulaklığı takıp.İnşallah canım.Ben bekarken de tek kalmayı severdim. Tek başına gezer alışveriş yapardım. Şimdi tuvalette bile rahat bırakmıyorlar
BarbarosBağlar. Taşındım ama, çok oldu.
Karacabeymil gidip göremedim Ağustos da evi görmeye gidicem
Evet baya uyguna aldı biz burda teraslı eve 1,250 verdık ama umrumda değil belki ailemin verdiği lüksü yaşayamam ama iki kişi el ele veririz her şeyi yaparız yeter ki mutlu olayım hıç öyle guzel evım olsun vs derdım yok ıkımızın mesleği olduktan sonra bir eve boya yap havası değişiyor eşya seç dekor yap lüks oluyor . İnşallah böyle kocaman evin çok iyi bir eş adayı karşına çıkar kuzum gerçekten çok istiyorum bunu hakediyorsun her şeyin en güzelini150bıne teraslı ev.. Ah keske benim olsa. Teras cok seviyorum ya. Benım evim ara kat annemlerın ev mustakıl uc katlı aile apartmanı da denebilir alt katta ablam oturuyor
Su manzaraya tepeden bakmak isterdimGule Gule oturun evinizde ınsallah, ferah huzurlu kahveleriniz olsun.
İnsallah ıcerız. Hepinizle ıcmek isterim kahve.
Adamlıkmıs, huzurmus, saygıymıs, sevgiymıs hıc ısım olmaz.Çok mantikli bir kriter
En gızellerı senın olur inşallahİlerdre ev alırsam teraslı istiyorum
Kulaklık takmıyorum bile. Eskiden kulaklıkların bozulurdu. Şimdi 5 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorumBen de. Çocukta çok zorlandım. Şööööyle rahat rahat seyahat etmeyi özledim otobüste kulaklığı takıp.
Bahceyi soylemislerdi bahceye 1 tanede havuz istiyorum korona var rahat rahat havuz keyfi yapmylim miYok mu arttıran
Ben işe gelip giderken takıyorum artık. 10 dk yürüme ile.Kulaklık takmıyorum bile. Eskiden kulaklıkların bozulurdu. Şimdi 5 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorum
ahahabhaha zaten bunlari yapan adamda hos gorunur zatenAdamlıkmıs, huzurmus, saygıymıs, sevgiymıs hıc ısım olmaz.
Artık kriterim teraslı ev tapusu ustume olan asdfghnka
İşyeri çok yakın servisle 10 dk. Onda da kulağıma takmaya değmiyor bileBen işe gelip giderken takıyorum artık. 10 dk yürüme ile.
Beklerim bir kız toplanmadı yaparız inşallahHadi hayirli olsun güle güle oturun❤
Dırekt asık olucam... Kendime ıkı dk once soz verdımH
ahahabhaha zaten bunlari yapan adamda hos gorunur zaten
Sade olsun benimki lütfenBeklerim bir kız toplanmadı yaparız inşallah
Benim uc kesme sekerlı...Sade olsun benimki lütfen
Sen iste yeter ki böyle etrafına peçete koyar alevli açılış yaparımSade olsun benimki lütfen
Eşim çok iş yeri değiştirdi ama Barbaros uzak sanki biraz. Oraya uğramamıştır.Barbaros
Bende böyle içiyorumBenim uc kesme sekerlı...
Sasırma Calciferr... Ben cok sekerlı seviyorum herseyı ahahahahahaBenim uc kesme sekerlı...
Hahahhaha ol tabiDırekt asık olucam... Kendime ıkı dk once soz verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?