Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İnşallah canım. Ben bekarken de tek kalmayı severdim. Tek başına gezer alışveriş yapardım. Şimdi tuvalette bile rahat bırakmıyorlar
Ben de. Çocukta çok zorlandım. Şööööyle rahat rahat seyahat etmeyi özledim otobüste kulaklığı takıp.

Evet baya uyguna aldı biz burda teraslı eve 1,250 verdık ama umrumda değil belki ailemin verdiği lüksü yaşayamam ama iki kişi el ele veririz her şeyi yaparız yeter ki mutlu olayım hıç öyle guzel evım olsun vs derdım yok ıkımızın mesleği olduktan sonra bir eve boya yap havası değişiyor eşya seç dekor yap lüks oluyor . İnşallah böyle kocaman evin çok iyi bir eş adayı karşına çıkar kuzum gerçekten çok istiyorum bunu hakediyorsun her şeyin en güzelini

Ben de. Çocukta çok zorlandım. Şööööyle rahat rahat seyahat etmeyi özledim otobüste kulaklığı takıp.
Kulaklık takmıyorum bile. Eskiden kulaklıkların bozulurdu. Şimdi 5 yıldır aynı kulaklığı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…