- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.145
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.821
Sen iste yeter ki böyle etrafına peçete koyar alevli açılış yaparım
Kumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...Hahahhaha ol tabi
Sen ne zaman evleniyon bakayımSen iste yeter ki böyle etrafına peçete koyar alevli açılış yaparım
Ben çay ve kahve de şekeri bırakalı 4 5 yıl oldu. Ama tatlı severim. Bu ara kilo aldım göbektenSasırma Calciferr... Ben cok sekerlı seviyorum herseyı ahahahahaha
Cayımı da uc sekerlı ıcıyorum, sonra neden kilo veremiyorum dıye huzunlenıyorum
Sana şöyle kabarık olmayan bohem tarzı çok guzel bir gelinlikKumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...
Hadi bana kısmet bulalım
Kumsala uygun gelinlik giyersin niye giymeyesn aaaaKumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...
Hadi bana kısmet bulalım
Kumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...
Hadi bana kısmet bulalım
Allah o gobeklerı bildigi gıbı yapsın, gobegım var dedıgımde Yoo diyenlerden de nefret ediyorumBen çay ve kahve de şekeri bırakalı 4 5 yıl oldu. Ama tatlı severim. Bu ara kilo aldım göbekten
Belim yağlandı. Sinir oluyorum
2022 sonuSen ne zaman evleniyon bakayım
Helen tarzı güzel olurSana şöyle kabarık olmayan bohem tarzı çok guzel bir gelinlik
Slim sigaram elimde stilettolarımla hosgeldınız dugunume dıyıp salıncam ortalıkta, elimde sigarayla hayal ettiniz mi Ahahahahahaha ustunde gelinlik...
Kesinlikle hayalim o.Sana şöyle kabarık olmayan bohem tarzı çok guzel bir gelinlik
Iyi yapiyosun bizim gibi cumburlop atlamayın bogulursunuz2022 sonugelecek yaz değil bir sonra ki yaz anca kuzum. Bu yıl tanışma isteme nişan anca olur bir sene nişanlı kalmak istiyorum. Hazır hissetmek istiyorum tabi birikim yapabilmek içinde
He işte o dilime gelmedi çaktırmaHelen tarzı güzel olur
Cumburlop atlamayanlarda boguluyor be.Iyi yapiyosun bizim gibi cumburlop atlamayın bogulursunuzkac yildir birliktesiniz
Bak sana bir model atayımKesinlikle hayalim o.
Sacıma da deniz yıldızı istiyorum.
Ellerime dantel kısa parmaklı eldiven..
Ay yazarken yuzumde gullerr actı
O da denk dursun banlatıp durmasın kendini.
O zamanCumburlop atlamayanlarda boguluyor be.
Çok geç değil mi kız?2022 sonugelecek yaz değil bir sonra ki yaz anca kuzum. Bu yıl tanışma isteme nişan anca olur bir sene nişanlı kalmak istiyorum. Hazır hissetmek istiyorum tabi birikim yapabilmek içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?